emma301 11.08.11, 07:43 Polećcie, proszę, śpiwór na jesień-zimę do Urbana. Czy kupowć oryginalny (dobry jest?), czy może macie jakieś inne, sprawdzone patenty? Pogoda nad morzem taka, że zaczęłam myśleć o zimie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygisek Re: Śpiwór do Urbana 11.08.11, 08:34 Spiwor do Urbana polecam Magdowy pasuje idealnie, otula dziecko cudownie, i jest najlepszy na swiecie dla duzych i malych dzieci - znaczy dla lezacych i siedzacych i chodzacych, a w cenie oryginalnego bedziesz miec dwa Odpowiedz Link
dima1312 Re: Śpiwór do Urbana 11.08.11, 12:45 potwierdzam od Magdy są świetne! miałam przy Urbanie i mam go nadal jest ok. do Elite i Mini,bardzo fajny materiał i wykonanie Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Śpiwór do Urbana 11.08.11, 12:53 A nie masz śpiworka do Bugaboo? On idealnie pasuje do MB. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Śpiwór do Urbana 11.08.11, 13:37 mi też do urbana pasował Magdowy śpiwór, jak i do swifta, mini i maca Jest tak uszyty, że zadowolony będzie każdy użytkownik Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Śpiwór do Urbana 11.08.11, 14:50 Ja używałam uniwersalnego, w zasadzie dobieranego do emmaljungi (taki mam). Pasował i do urbana, było małemu ciepło i wygodnie Odpowiedz Link
pinik Re: Śpiwór do Urbana 11.08.11, 15:29 Oryginalne sa i sa fajne, ale dla malutkich dzieci. Dla wiekszych ten od Magdy jest super!!!! Odpowiedz Link