Dodaj do ulubionych

BJCM problem ze składaniem

20.10.11, 17:43
Dziewczyny, czy któraś miała problemy ze składaniem BJCM 3 kołowego? Dosłownie wczoraj pojawił mi się ten problem.. Wóżek przy złozeniu nie składa się do końca, na płasko - i nie jest to na pewno wina zablokowanego koła sad Po dociśnięciu - dość silnym - dochodzi do końca, ale to już nie to samo, co było na początku. Miał ktoś taki problem?
Obserwuj wątek
    • gatta28 Re: BJCM problem ze składaniem 20.10.11, 18:47
      Może koszyk gdzieś podchodzi i blokuje?
      Ja nie mam takiego problemu.
      • saras-wati Re: BJCM problem ze składaniem 20.10.11, 20:19
        ja miałam z 4-kołowym...tylko już nie pamiętam czy powodem było przesuwanie się usztywnienia w oparciu, czy złe ustawianie kół...
    • afroddytta No to mnie oświećcie 20.10.11, 20:18
      Ja kupiłam wózek używany i miał zdjęte przednie koło i był złożony na płasko i zapięty. Natomiast po założeniu przedniego kółka on już się na płasko nie składa czyli się nie zapina-myślałam że to kwestia przedniego kółka i tak ma być. Proszę napiszcie jak jest na prawdę i czy on powinien się zapinać z założonymi kółkami? Akurat teraz to dla mnie istotne, bo zamierzam go zabrać na urlop i przydałoby się zapinanie złożonego wózka.
      • gatta28 Re: No to mnie oświećcie 21.10.11, 12:37
        No to teraz wyszła moja ciemnota....wink
        A gdzie on ma się zapinać? Bo ja nigdy nie zapinałam...
        • sylki Re: No to mnie oświećcie 21.10.11, 12:46
          hahaha ja żadnego nie umiałam zpiąć ;p
          a z 4 kołowym też miałam problem, musiałam go przyklepać wink
          to chyba problem gdy siatke się zaczepi o siedzisko by było bardziej pionowo, ale nie pamiętam dokładnie wink
          • afroddytta Może któraś??? 21.10.11, 14:18
            No to może ma któraś go teraz na stanie, składa z kołami i zapina??? Napisze co i jak i może zdjęcia dla gap wklei smile
            Potrzebuję tej informacji do czwartku!
            • agnes_nyc Re: Może któraś??? 21.10.11, 14:24
              ja mam wlasnie city mini w domu ale leniwa jestem jak cos to wieczorwem bo musze spiworek wyciagnac i z kosza rzeczy a troche tegp jest smile
              • afroddytta Re: Może któraś??? 21.10.11, 14:29
                Byłabym wdzięczna, bo tego mi w mini brakowało smile
    • evra_only afrodytta.. 23.10.11, 08:23
      Jeśli przednie koło jest zablokowane (nie onraca się wokół własnej osi), to za chiny ludowe nie złożysz na płąsko. Kółko musi być odblokowane, kręcić się wokół własnej osi.
      Wczoraj kombinowałam trochę i mój się składa znowu, ale mam wrażenie, że ten mechanizm pod tymi okrągłymi osłonami jest jakiś zastały.. Muszę tam chyba popsikać jakimś specyfikiem.. Mój wózek jeździ prawie wyłacznie w samochodzie, więc teraz te temperatury ujemne na dworze w nocy mogą mu nie służyć uncertain
      • mak-111 Re: afrodytta.. 23.10.11, 10:10
        afrodyta ja swojego tez nie moge zapiac jak ma kolka. nie wiem jak bez kol, bo nie zdejmowalam nigdy wink.
        • afroddytta Re: afrodytta.. 23.10.11, 13:31
          No jakoś zapięłam, oczywiście kółko bokiem, wepchnęłam plecy trochę do środka, trochę na chama, ale się spięło.
          I czy to tak ma być? wy też musicie to tak ścisnąć? Trochę dziwnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka