Dodaj do ulubionych

bugaboo bee all black

16.11.11, 15:55
Wychodzi na to, że już dostępny?

4kids.com.pl/produkt/opis/7016/wzek_bee_all_black
Bardzo mi się podobasmile Z tą limonkową budką mi się marzysmile)

a swoją drogą przejrzałam allegro i zwykłe bee, używane jest w granicach ok.1500uncertain to chyba przesada! Zdaje się Sylki, że Ty swoje 3 miesięczne za niewiele więcej sprzedałaś, prawda? Ale ktoś miał fartawink
Obserwuj wątek
    • sylki Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:06
      Ech no sprzedałam, ale nie żałuję wink
      Ten all black mi się marzy jak nic...z różową budą jest w naszej galerii fota big_grin
      Cudny, co tu dużo mówić. Swojego puściłam za 1650zł, a w zasadzie po opłatach za 1600zł
      • saras-wati Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:13
        mi się jeszcze podoba ten przybrudzony soft pinksmile
    • chubus Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:21
      Chyba go chce...
      • saras-wati Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:26
        chubus, a ty jeszcze nie maszwink??
        • chubus Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:32
          Oj tam,chwilowo przerzucilam sie na WKwink
          • saras-wati Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:35
            Oj, ładnysmile Nie zastanawiaj się tylko kupujsmile Zobacz, że tu masz większe pole do popisu, bo zobacz, ile jest budek - zielona i czarna oraz żółta obowiązkowabig_grin mi się jeszcze podoba soft pink, ale Baby Lex mógłby zaprotestowaćwink No i śpiwory pod kolor budek lub w opozycjibig_grin

No to popuściłam wodze fantazjibig_grin
            • chubus Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:43
              Taaa ja tez zaraz popuszczewink
              Hehe dzisiaj sie okazalo,ze szanowny malzonek jednak rozroznia kolory i doliczyl sie ilosci WK w domusmile)
              Jak mu wyskocze z fantazja i bee to jak nic zamieszkam pod mostem....
              • lucyna_1980 Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:52
                Patrz prosto w oczy i kłam że to pożyczone!!! big_grin hehe
                • sylki Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 17:41
                  Lucyna hahahaha dobre
                  • chubus Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 18:18
                    Dostanę w końcu becikowe to sobie dołoży i kupię na Mikołaja a cosmile
    • tereferefretka Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 16:44
      ooj tak , soft pink jest bombowy smile)
    • emma301 Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 17:31
      Mikołaju już wiesz co chcemy pod choinkębig_grin
      • tereferefretka Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 17:53
        hehehsmile) moj mikolaj nie robi mi takich prezentow, chyba musze zmienic go na inny model:p
        • didis Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 19:51
          A ja wolę zegarek od mikołaja, wózków mam dośćbig_grin albo torebkę od... hmmmmmmmmm
    • chubus Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 19:57
      Zegarki mam, torebki od... tez to w tym roku pora na wózekwink a od ....... kupię sobie portfelikwink
      • sylki Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 20:00
        Mój Mikołaj nie jest taki bogaty...ech
        • srebrno-listka Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 20:15
          Heh, żebym ja się mogła przekonać do jego kształtu... wink
          • saras-wati Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 20:28
            dla mnie przełomem był mylo, a kształt siedziska mają podobny, więc teraz będzie prościejbig_grin
        • misiunia22.0 Re: bugaboo bee all black 16.11.11, 20:56
          a tam opowiadasz nie jest zle masz stokke;p a ja bym chciala nieduzy domek zeby nie trzeba było pół dnia sprzątacsmile ale z duzym garazem zebym mogła wszystkie wozki trzymac hee w jednym miejscu i niczego sie nie pozbywac;p a meza ugłaskam sama;p
          • sylki Re: bugaboo bee all black 17.11.11, 09:11
            W niedużym domku syf prędzej widać big_grin
            Mam małe mieszkanie (małe dla rodziny 5 os) i uwierz, ze marze o domu grubo powyżej 100m2, większym garażem, pralnią z suszarnią i z pomieszczeniem gospodarczym. Nie wspomnę juz o 5 pokojach plus pokój dzienny, może być z kuchnią big_grin
            No cholera wtedy miałabym luksus big_grin, a tak się męczyć muszę sad

No stokke mam, w sumie nie odczuwam potrzeby posiadania bee, ale ten all black jest sliczny big_grin
            • marge_ie Re: bugaboo bee all black 18.11.11, 14:22
              Ja juz prawie stalam z nim przy kasie kiedy dostalam mlotem po glowie i zrezygnowalam... jest przesliczny to fakt ale kase mialam na jeden wozek a wiecej ja osobiscie nie potrzebuje ( jeszcze tongue_out) a, ze u mnie w sklepie juz dokladnie nie pamietam grubo ponad €600 kosztowal to jak pomyslalam, ze doloze €100 i mam Stokke to wybieglam ze sklepu wink
              • sylki Re: bugaboo bee all black 18.11.11, 14:26
                a, ze u mnie w sklepie juz dokladnie nie
                > pamietam grubo ponad €600 kosztowal to jak pomyslalam, ze doloze €1
                > 00 i mam Stokke to wybieglam ze sklepu wink

Ten bieg chciałabym zobaczyć big_grin
                • olus22 Re: bugaboo bee all black 18.11.11, 14:40
                  To wcale nie tak że jak mały dom to wiecej sprzątania wręcz odwrotnie ja mieszkam teraz w taki co ma 150 m i nie mogę się dać sobie rady bo ciągle jest coś do sprzątania zabawki i inne pierdoły walają się od góry do dołu domu a i mam panią która przychodzi raz w tygodniu sprzątać a niedługo będzięmy mieszkać w takim co ma prawie 400 m i już się martwię jak ja to wszystko ogarnę
                  • chubus Sylki sprawdź maila gazetowego:)))N/t 18.11.11, 14:47

• saras-wati chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 18.11.11, 16:30
                      cudny jest bee!!!!!a z tym śpiworem w tą szarugę to najoptymistyczniejszy akcentsmile))

koniecznie wrzuć tutaj więcej zdjęć!!
                      • lucyna_1980 Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 18.11.11, 17:01
                        Asia - jednak się skusiłaś?
                        No to sie pochwal...
                        • saras-wati Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 18.11.11, 17:07
                          chwal się, chwal, bo jest piękny!!!!
                      • jolanka-5 Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 18.11.11, 17:09
                        Ja mam prawie 400 m i czasami wydaje mi się, że mój dom jest wybudowany na wysypisku śmieci, które teraz same wypełzają spod ziemi. Przy siedmioosobowej rodzinie niestety tak bywa, zwłaszcza jak dzieci zostają z tatusiem. Mam pralnię, suszarnię i pomieszczenie na wózki . I tyle stokków by się w nim zmieściło sad ... Dajcie namiar na dobrego Mikołaja smile.
                        • dziustynka Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 19.11.11, 18:31
                          Chubus!! Pokaż fotki bee, bo mnie tu saras na niego nakręca!!
                          • chubus Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 19.11.11, 19:16
                            Dzustynka jutro obiecuje. Dzisiaj zrobie
                          • saras-wati Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 19.11.11, 19:37
                            dziustynka napisała:

> Chubus!! Pokaż fotki bee, bo mnie tu saras na niego nakręca!!

wcale nie nakręcamtongue_out tylko wyrażam swoje, pełne euforii, zdanie;>
                        • duraczek Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 13:43
                          Jolanka-5 - boska jesteś smile
                          "Ja mam prawie 400 m i czasami wydaje mi się, że mój dom jest wybudowany na wysy
                          > pisku śmieci, które teraz same wypełzają spod ziemi"
                          Ja mam 1/4 tej powierzchni i czasem tuż po odkurzaniu wydaje mi sie że to złośliwe skrzaty produkują paprochy i koty z kurzu pod szafami bo to niemozliwe zeby codziennie musiec odkurzac
                          • saras-wati Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 14:16
                            a ja naiwnie myślę, że im większy dom, to większy porządek, bo wszystko ma swoje miejscebig_grin
                            • sylki Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 14:25
                              Ja wiem, że im większa chata tym więcej miejsca na ukrycie syfu tongue_out
                              Więcej pokoi, więc siłą rzeczy pierdolnik można bardzo szybko zgarnąć wielką szuflą wink
                              • chubus Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 14:30
                                No moZna a najlepiej mieć w domu tzw play Room- czyli 30 m2 zabawek, piłek, gier itp. Wiezorem zamykasz drzwi a w domu masz czysto wink latem bedzie ponad 50m i dopiero szaleństwowink
                                • saras-wati Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 15:23
                                  chubus i to jest wyjściewink tylko trzeba uważać, by zawartość play room'u nie zaatakowała większej części mieszkaniawink
                                  • dima1312 Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 15:40
                                    Aga jeszcze raz gratulacje!
                                    • saras-wati Re: chubus!!!śliczny jest!!!!!!!!!!! 20.11.11, 16:02
                                      Dziękismile) Zachwyt wciąż trwabig_grin
    • julkast7 Re: bugaboo bee all black 20.11.11, 17:25
      A ja swojego Bugaboo sprzedałam, wózek okazał sie kompletna klapą, mimo wymiany koł i nakladek w postacie naklejek jakos nie mam juz przekonania do tego modelu.
      Za to zaluje ogromnie ze wymieniłam Cameleona na Bee, Cameleon super wozek sprawdził sie na 5 z plusem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka