23.01.12, 18:10
hej pamiętam ze ty miałaś Slaloma pro poradż czy on był wygodny? miałam w prawdzie Nomada ale nie widziałam Slaloma naocznie a kopnęło mnie dzisiaj na niego mają jeszcze parę ze starych zapasów chodzi mi o siedzisko i oparcie
Obserwuj wątek
    • sylki Re: do Sylki 23.01.12, 18:19
      Siedzisko mega wygodne, takie jak w Nomadzie, moja Weronika mając 3 lata lubiła w nim spać big_grin. Prowadzenie świetne, nie wiem czy nie lepsze niż w nomadzie.
      Dla mnie to byłby idealny wózek tej firmy, gdyby tylko powiększyli budę big_grin
      • dima1312 Re: do Sylki 23.01.12, 18:27
        dzięki! buda fakt kiepskawa ale coś za coś a już wszystkie duże wózki przeleciałam i zaczęłam myśleć o nim... nawet kolor ładny czarny z beżowym wkładem boję sie tylko wysokości oparcia chyba 48 ale jak szeroki to powinno być ok. ...a już myślałam ze mi przeszło a tu znowu!
        • sylki Re: do Sylki 23.01.12, 18:37
          Taaaa z tym przechodzeniem to jakaś masakra, dziś na spacerze znów myślałam o sprzedaży na lato stokke i kupieniu sobie bee all black.
          Tylko po co mi on hehehe, a ja już myślałam, żem spełniona wózkowo, a tu masz babo placek wink
          • dima1312 Re: do Sylki 23.01.12, 18:50
            tak tak ale lepiej taki bzik niz inny.... to myślisz ze taki parolatek się zmieści?
            • sylki Re: do Sylki 23.01.12, 19:08
              Myślę, że się zmieści, choć nie wiem jak twoje dziecko jest duże.
              • dima1312 Re: do Sylki 23.01.12, 19:14
                szczypior ale długachny odnalazłam twoje zdjęcia wszystko mi odpowiada tylko ten podnóżek maleki,kurcze mam czas do jutra rozważam jego albo Nippera v2 ten drugi wyższe oparcie szerszy podnóżek ...
                • saras-wati Re: do Sylki 23.01.12, 19:16
                  wstrzymaj się jeszczewink jutro powinnam mieć nippera, to zdam Ci relacjęwink
                  • sylki Re: do Sylki 23.01.12, 19:21
                    hehehe właśnie miałam to pisać big_grin
                    Poczekaj aż Saras dostanie nippera big_grin
                    • dima1312 Re: do Sylki 23.01.12, 19:25
                      tak zrobię dzięki dziewczyny!!
                      • tygisek Re: do Sylki 23.01.12, 20:12
                        apropos przechodzenia: na allegro pojawil sie "moj" brzydal - micralite superlite smile chociaz zima w pelni, no i kurcze, klepnelam aukcje, mala szansa ze wygram, ale nie moglam sobie odmowic, no kurcze ponioslo mnie wink czekam na GT az sie pojawi, gdyby byl caly czarny to pewnie za dlugo nie zastanawialabym sie, wiem, ze nie bedzie takiego koloru, juz na zapas kombinuje, ktory mi by podszedl najbardziej, chociaz rowniez wiem, ze rzut na nasz rynek i tak pewnie bedzie bez wielkich wyborow, o ile wogole bedzie w najblizszej przyszlosci wink no mowie Wam, w d.... mi sie przewraca, sama na siebie jestem troche zla smile
                        sorry za zasmiecanie watku, ale jakos sie nie moglam powst
                        • dima1312 Re: do Sylki 23.01.12, 20:35
                          hej wiesz ze ja też chciałam brać udział w tej licytacji! napisałam nawet do sprzedawcy czy sprzedał by za określoną kwotę ale nie odpisał ale zniechęciłam się bo sprzedawca ma sporo nieciekawych negatywów
                          • tygisek Re: do Sylki 23.01.12, 21:45
                            no prosze smile ja pewnie nie bede sie "bic" a nie sadze ze aukcja zakonczy sie na mojej licytacji, to w koncu jeszcze tydzien, sprzedawca z negatywami nie nastraja optymistycznie, to fakt, nawet nie popatrzylam, tak mnie ponioslo, szkoda, ze nie ma tych wozkow gdzies stacjonarnie w sklepach, bardzo mi sie marzyl na wakacje
                            • dima1312 Re: do Sylki 23.01.12, 22:08
                              to trzymam kciuki! ja raczej nie będę licytowała boję się ze synek za wielki i go nie upcham!
                              • dima1312 Re: do Sylki 24.01.12, 19:04
                                Sylki zerknij czy mi się zdaje ale to ten stary dobry model w nowej wersji kolorystycznej??? u nas takich nie widziałam
                                • sylki Re: do Sylki 24.01.12, 19:10
                                  Nie podałaś linka, ale w DE bodajże były w nowej kolorystyce, ale u nas niedostępne, już w zeszłym roku widziałam.
                                  • dima1312 Re: do Sylki 24.01.12, 19:26
                                    ups...www.o-baby.de/katalog//jane-slalom-pro-buggy-district-+-kniedecke+-wickeltasche_JA5197-P08Silla.html
                                    • sylki Re: do Sylki 24.01.12, 19:29
                                      Nooo one są specjalnie pod o-baby robione z tego co pamietam
                                      • didis Re: do Sylki 24.01.12, 22:01
                                        Dima o co z MB? Sprzedajesz?
                                        • dima1312 Re: do Sylki 24.01.12, 22:49
                                          nie ale mam ostatnio chandrę i muszę sobie humor poprawić...nowym wózkiem ale nie mam wielkiego wyboru w tych gabarytach bo raczej wszystkie które mi się podobają miałam dlatego pomysł na Slaloma ale kombinuję dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka