Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz

11.04.12, 06:25

Dziewczyny które maja wózek Jedo Fyn jaki macie fotelik? Czy firmowy Jedo czy może kupowałyście innej firmy i do tego adapter. Byłam dzisiaj zamówić ten wózek wszystko jest ok tylko zastanawiam sie nad fotelikiem. Sęk w tym że tam gdzie go zamawiałam nie można np dokupić fotelika maxi cosi i adapteru bo nie prowadzą tego a o takim własnie foteliku myslałam. Nawet nie wiem czy gdzies przez internet jest możliwość dokupienia takiego fotelika z adapterem do jedo. Grzebałam w necie ale nic nie wygrzebałam chyba że źle sie za to zabieram. Nie wiem czy tylko ja jestem takim przypadkiem że im wyższa ciąża to coraz bardziej staje sie bezradna i nie moge podjąć decyzji.
Obserwuj wątek
    • moniaz28 Re: Jeszcze raz o Je3do Fyn + fotelik 11.04.12, 07:13
      Sorry ale zjadło mi tematsmile
    • m7-7 Re: Jeszcze raz 11.04.12, 07:14
      Ja miałam maxi cosi. Można go kupić w wielu sklepach internetowych i zapewne na allegro też. Z adapterem też nie powinno być problemu. Np tu ktos sprzedaje allegro.pl/adapter-jedo-maxi-cosi-cabrio-fix-i2267098762.html ja własnie miałam taki adapter i fotelik citi - tańszy od cabrio fix'a ale drugi raz kupiłabym ten droższy z bazą (przy czestym wypinaniu i wpinaniu fotelika bardzo przydatna rzecz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka