Dodaj do ulubionych

Uzależniona....

25.04.12, 18:46
takie słowo usłyszałam wczoraj podczas rozmowy z M. I wiecie co moje kochane wózkomaniaczki to jest prawda. Wszystko zaczęło się od miłej rozmowy o niczym z moim M wczoraj wieczorem i tak między jednym a drugim słowem padło o naszych wspólnych wydatkach, po przeanalizowaniu wyszło ze dość sporą część zajmują wydatki na moje dwa uzależnienia: buty i wózki + akcesoria do wózeczków..... Ostanie zakupy to organizer na wózek czerwony tak żeby pasował rówznież do zamówionego BJCM GT czarno czerwony.... no i do tego 5 par butów 2 pary dla dziewczyn i trzy pary dla mamusi.... Fakt brzmi trochę strasznie. A ile wózków jeszcze przede mną...? A jak jest u Was? Myśle że mamy strasznie wyrozumiałych M co nie?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Uzależniona.... 25.04.12, 18:54
      Faktycznie rozrzutna jesteś, wózki wózkami, ale te 3 pary butów, ja bym to pewnie wydała na coś do wózka wink
      • gomilu Re: Uzależniona.... 25.04.12, 18:57
        Ale jak tu butów nie kupić jak idealnie do wózka pasują>>>?
        • sylki Re: Uzależniona.... 25.04.12, 19:06
          yyy tam tongue_out
          choć ja właśnie odkryłam ze mam dwie pary pum w kolorze stokke big_grin
          • gomilu Re: Uzależniona.... 25.04.12, 19:08
            a widzisz.... i to jest piekne..
            • sylki Re: Uzależniona.... 25.04.12, 19:11
              a no piękne, tylko ten turkusowy płaszczyk mi nie pasuje...powinnam sobie nowy kupić suspicious
              • gomilu Re: Uzależniona.... 25.04.12, 19:19
                Pewnie....
                • pomilak1 Re: Uzależniona.... 25.04.12, 20:18
                  Mój M jest wyrozumiały,ale potrafi "walczyć" o swojetongue_out na moje "stękanie" o SK oświadczył, że teraz jego kolej na zachciankę tongue_outtongue_out a, że jestem obecnie na wychowawczym to muszę czekać na swoją kolej wink tongue_out
                  Ja oprócz wózków uwielbiam ogólnie zakupysmile szał wyprzedaży i promocji zawsze mnie ogarnia tongue_out ostatnio powiedziałam M że ma mnie pacnąć w łeb jak kupię coś zimowego dla naszych dziecitongue_out w efekcie wyprzedaży zimowych mój synek ma kurtek,spodni i kombinezonów na następny rok co najmniej jak na trojaczki tongue_out córka to samo, mimo że w szafie po starszaku leży mnóstwo zimowych ciuchów jest zabezpieczona w róże i fiolety tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka