Dodaj do ulubionych

icandy peach jogger

04.06.12, 09:32
ktokolwiek widział, ktokolwiek zna? wink wiem, że w polsce raczej nie do dostania, ale w końcu żyjemy w erze netu, jakoś by się dało go sprowadzić. wydaje mi się, że to taki typowy terenowy wózek trójkołowy, ale ma przekładane siedzisko i to siedzisko nie jest takie tekstylne strasznie, co mi się w nim podoba. budka też mała, co ja preferuję. waży niestety strasznie dużo, 14 kg prawie. i stelaż srebrny, a ja szaleję za czarnymi. ale ciekawa jestem, jakie wasze wrażenia?

tutaj link do producenta:

www.icandyworld.com/uk/en/products/peach_jogger

a tutaj parę fotek:

www.pushchairtrader.co.uk/en/pushchair-reviews/icandy-peach-jogger-long-term-test/
Obserwuj wątek
    • marciula23 Re: icandy peach jogger 26.09.12, 19:57
      Podbijam pytanie - czy ktoś miał styczność z tym wózkiem? Będę wdzięczna za kilka słów o nim smile
    • aga_1980_31 Re: icandy peach jogger 26.09.12, 20:07
      Miałam okazję widzieć wózek w UK i wygląda super. Jest ich sporo więc wydaje mi się, że to dość dobry wózek. Anglicy raczej mieszkają w domach więc wagą się raczej nie przejmują smile
      • marciula23 Re: icandy peach jogger 26.09.12, 20:13
        Noo... bardzo ciężki jest. Ale mi się podoba, będę go brała pod uwagę, a może nawet kupię smile szukam właśnie wózka wytrzymałego, na nierówne tereny. Czyli żadna forumowa mama go jeszcze nie testowała? smile jeśli ktoś jednak "bliżej" go poznał proszę o szczegóły smile
    • mama1dawidka Re: icandy peach jogger 26.09.12, 20:10
      i candy ma suuuper bude i dlugie siedzisko smile
      jak bylam odebrac jeden wozek Pani miala
      zamieniala wlasnie cameleona sprzedawala i i candy sobie zostawila smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka