Dodaj do ulubionych

torba do donkey'a - skip hop ?

06.06.12, 13:26
Dziewczyny smile szybka burza mózgów. Dzis muszę zamówić torbę do donkeya. Chciałam skip hop, tylko który kolor... Zastanawiam się pomiędzy całą czarną a czekoladową - będzie mi pasowała do wszystkiego. Ma któraś z was tą torbę? Nie jest tania a nie widziałam jej na żywo i nie chciałabym się rozczrować.
Czekam na wasze propozycje.
Moi chłopcy na świecie od półtora tygodnia - jestem przeszczęśliwa i o dziwo nie narzekam na brak snu smile) póki co. Mam nadzieję, że tak zostanie smile)
Obserwuj wątek
    • asia-81 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 13:29
      Aaaaa... kolor wózka mam czarne bazy i sand - beżowe budki.
      • dima1312 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 13:38
        torba fajna materiał ok lekka ja kiedyś miałam kolor moro teraz mam via masenger ale to inny materiał nie napisałaś który model
    • m7-7 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 13:43
      Zdaje się że chodzi Ci o torbę DUO? Pamiętej tylko że w tej torbie główna kieszeń jest nie zamknięta - jest tylko wszyty zatrzask na górze - nie każdemu to pasuje.
      • asia-81 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 13:47
        A możecie mi polecić któryś model?
        W domu dwa naworodki i nie mam czasu się zagłębiać smile) ale chyba tak, myślę o duo. To znaczy że ona nie jest zamykana na całej długosci na zamek, tylko na zatrzask i ktoś moze mi tam łapę do środka włożyć??
        • m7-7 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 13:56
          Niestety tak - ta główna kieszeń nie ma zamka.
          Z dużych zapinanych na zamek Skip Hopa jest Versa - z możliwością jeszcze jej powiększenia poprzez rozsunięcie zamka na środku.
          Dash - zamykana na klapę ale mniejsza.
          Ja uzywam JJ Cole typ mode - zapinana na zamek, dosyć spora, poręczna.
          • m7-7 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 14:01
            Tylko te zamykane sa do pojedynczego wozka a DUO robiona jest tez w wersji do podwójnego. Może inne dziewczyny Ci coś innego polecą dola blizniaków.
          • gaga-sie Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 22:33
            Nie wiem jak teraz z dostępnością, ale ze 3 miesiące temu wałkowałam temat Versy i nie mogłam jej dostać ( nie udało mi się też za granicą). W końcu kupiłam JJ cole prime i jestem zadowolona, ponieważ jest z fajnego materiału ( nie chciałam z laminatu, a niektóre modele tak mają), zapina się też na zamek. Ale to na marginesie, do wypowiedzi m7-7, bo to też nie jest torba do wózka podwójnego.
            • chubabubba Re: torba do donkey'a - skip hop ? 06.06.12, 23:28
              a jak jest niezamykana?moja ma zamek.specjalnie poszłam sprawdzicsmilea nie, sorki,piszecie o duo a ja ma duo double i jest cudnasmile
    • majowa_mamma Re: torba do donkey'a - skip hop ? 07.06.12, 00:04
      Wątek o skip hop...jak miło smile. Ciągle nie miałam czasu Was zapytać. Też chcę kupić do mojego czarno szarego GT. Myślę o dash'u - i zastanawiam się, który kolor. Waham się pomiędzy Wave Dot, Black a Charcoal. Widziałyście je na żywo?
      • m7-7 Re: torba do donkey'a - skip hop ? 07.06.12, 11:41
        Ja widziałam wave dot - co prawda duo - ale to ten sam kolor. Kiedys robiłam fotke dasha na mini ale w kolorze Willow (jest w mojej galerii). Fajny jest tez kolorek Uptown stripe - taki rozweselający - dla kogos kto lubi pomarańczowy kolor smile
        Wracając do versy (mam ja w kolorze black) ale to całkiem inny materiał niz reszta toreb skip hop - mnie troszke skojarzyl się z hmmm....., no własnie - ciężko to określić - taki śliski, miękki jakby "kołdra". To na prawdę duuuża torba smile
        • fk4i4 Chubabubba.. 07.06.12, 12:51
          Jaki masz kolor dou double moze masz fotki, a mialaś moze lub ktoś inny torbę swag jj cole?
          Moze masz jaką perełkę nasprzedaz? Jak coś to pisz na pw.

Czyli ta versa to jakaś satyna?
          • chubabubba Re: Chubabubba.. 07.06.12, 13:12
            Double duo mam czarna z czerwonym srodkiem. Z perelek ba sprzedaz zostala mi oilyly w kwiaty. Juicy, burberry juz sie pozbylam a do srzedazy chloe jeszcze nie dojrzalamsmile jujube tez sobie lezakuja bo nie moge podjac decyzji ktora na sprzedaz wink
            • fk4i4 Re: Chubabubba.. 07.06.12, 16:05
              A pokaz ta kwiatowa na pw, w sumie nie chodziło mi o jakieś szczegolnerarytasy, zwyklaki tez mogą być.
              • asia-81 Re: Chubabubba.. 08.06.12, 15:19
                Nie zamówiłam jeszcze taj torby, rany szkoda, że nie ma jej u mnie nigdzie w stacjonarnym sklepie, żeby człowiek mógł pomacać i zajrzeć do środka sad(
                Dziewczyny ale czy ja muszę mieć wielgaśną torbę bliźniakową ?? Mam wrazenie, że jak ją przełożę przez ramię to będę wyglądała jak listonosz lub akwizytor smile
                Ta torba np duo nie da jej się zamontować na donkey'u czy będzie głupio wyglądała ??
                Podpowiedzcie coś bo w poniedziałek chcę zacząć wychodzić na spacery i potrzebuję torbę ...
                • chubabubba Re: Chubabubba.. 08.06.12, 15:26
                  Wiesz co, ja na podwojnych wozkach bez problemu wieszalam zwykle torby, jujube albo taka na ktora mialam aktualnie fazewink zawsze mozesz dokupic uchwyty na torbe i luz. Ja tej duzej w ogole nie zdejmowalam( mialam zawsze malultka na portfel, torebke itp)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka