magdashero 17.07.12, 17:33 kochana Ty żyjesz, od wczoraj nie mogę się do ciebie dodzwonić a dzisiaj mi tele gada że nie ma takiego numeru normalnie aż martwię się o ciebie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Sylki poszukiwana! 17.07.12, 17:56 Nasz Sylkacz zgubil telefon Bynajmniej na fejsie takie zle wiesci Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Sylki poszukiwana! 17.07.12, 17:58 tel sie juz odnalazl troche cierpliwosci i sylwia bedzie dostepna Odpowiedz Link
magdashero Re: Sylki poszukiwana! 17.07.12, 18:57 uffff to mi ulżyło, bo chora wyobraźnia już niezłe scenariusze pisała, że coś się stało z dziećmi, dzięki dziewczyny za info wychodzi faktycznie na to że nie masz fejsa to nie istniejesz=nie wiesz co się dzieje Odpowiedz Link
sylki Re: Sylki poszukiwana! 17.07.12, 18:59 Magda, tel zgubiłam, po czym się odnalazł i mi skradziono odzyskałam, ale bez karty, czyli wszystkie kontakty szlag trafił napiszę ci na piriva nr tel Arka, to bedziesz mogła zadzwonic, bo ja swoj nr będę miała po niedzieli Odpowiedz Link
magdashero Re: Sylki poszukiwana! 17.07.12, 22:10 ożesz Ty , dawaj namiary na priv, to jutro zadzwonie bo dziś już późno Odpowiedz Link