Dodaj do ulubionych

bugaboo cam neon real foto

29.07.12, 23:25
wcale nie jest taki zły
olgaiokolice.blogspot.com/2012/07/dziecinnie-proste-jak-przepowiedzia.html
przez te zdjęcia, nie wiem czy nie spodobałby mi się bee neon...wrrrrr
Obserwuj wątek
    • petit_tresor Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 01:00
      hmm moją uwagę bardziej od wózka skupił ten arcyciekawy blog i jego treść tongue_out

nie jest zły ten pomarańcz, ale pewnie szybko by mi się znudził. all black rządzi! smile
    • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 09:03
      Hej to mój wózek, namawiam- jest rewelacyjny!
      zawsze możesz zmienić kolor budki bądź akcesoriówsmile
      Pzdr
      olgaiokolice.blogspot.com/
      • sylki Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 10:23
        hehe, wiesz miałam już cama, teraz mam bee, ale po raz kolejny gdybym miała kupować, to najpierw kupiłabym stokke xplory wink
        • petit_tresor Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 11:44
          noo stokke to jest wózek bogów big_grin ostatnio przymierzałam do mojego dziecko znajomych, już się nie mogę doczekać spacerów.

a bee też mi się bardzo podoba, jako lżejsza alternatywa dla starszego dziecia smile
        • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 15:00
          kurcze jak dla mnie to dość kosmiczny wózeksmile
          • sylki Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 15:09
            nie mniej niż cameleon smile
            ale wysokość siedziska w stokke, to jest to co uwielbiałam, dodatkowo możliwość składania podwozia, bez konieczności zdejmowania siedziska. Teraz i cameleon będzie miał tę możliwość, no ale to dopiero w modelu 3

oczywiście zarówno stokke jak i bugaboo, to moje ulubione firmy produkujące wózki smile
          • petit_tresor Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 15:19
            poczytaj o nim, przetestuj a wpadniesz tak jak my tongue_out
            • sylki Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 15:21
              o taaak, w sklepie powinny być tabliczki big_grin
              UWAGA, TESTOWANIE GROZI UZALEŻNIENIEM
              • petit_tresor Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 15:45
                w sklepach nie powinni też wystawiać wk i sk na widok publiczny bo to już w ogóle grozi stokke-szałem big_grin
    • chubabubba Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 10:07
      Widzialam go na zywo imnie nie powalil wcalesad ale ja wyrodna jestem i cam mnie nie ruszasmile ale bee.... Hmmmmmmm.........wink
      • blondynkapoznan Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 10:47
        kolor fajny bo nie lubię całych różowych wózków.
        Ale dla mnie Joolz jest the best.A była zdecydowana na Cama.
        • didis Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 12:08
          Ja jestem tak napalona na bee neon od wczoraj kiedy znow jestem w Polsce ze nic i nikt mnie nie powstrzymabig_grin
          Piękny i do tego jade buda!
          • didis Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 12:09
            Chubba ja nie bedzie go w PL top sprowadzamy?
            • chubabubba Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 20:02
              Sprowadzamysmile aktualnie na liscie must have:
              Bee neon
              Jesienna tapicerka to stokkewink
              I ...... Jeszze cosbig_grin
              • didis Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 22:45
                big_grin Dzwoniłam do 4kids jeszcze o nim nie wiedzą, ale babka mówiła, że są na bieżąco więc może wcale nie będzie trzeba sprowadzać... ciekawa ceny jestem:L(
                • sylki Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 23:00
                  no to zajebiście są na bieżąco, skoro nie wiedzą o wejściu na rynek bee neona big_grin
                • lucyna_1980 Re: bugaboo cam neon real foto 30.07.12, 23:34
                  obstawiam cenę taka jak ma all black albo ciut wyższą...
                  camelon neon jest w cenie limitowanego deep purple na czarnej ramie, więc i tu nie powinno być rewolucji cenowej
                  • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 00:30
                    my kupiliśmy naszego neona w 4kids, ale dzięki " znajmościom"smile zaplacilismy duuuzo taniejwink
                    • pomilak1 Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 08:18
                      a mi się ten neon podoba smile wygląda znacznie ciekawiej niż na zdjęciach katalogowych smile
                      • lukkoye Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 08:53
                        zgadzam się na rea foto wypada lepiejsmile idąc tym torem bee w realu będzie jeszcze fajniejszy big_grin
                        • lukkoye Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 08:54
                          real* miało być smile
                      • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 10:06
                        a w rzeczywistości jest o wiele ładniejszy.
                        co prawda co rusz słyszę jak niewygodna jest spacerówka itp itd, ale jakoś za granicą nie grasuje taka opinia....
                        olgaiokolice.blogspot.com/
                        • tereferefretka Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 10:19
                          spacerówka jest bardzo wygodna! naprawde, wozilam w niej niespelna dwuletnie dziecko,i bylo super smile))
                          nie przejmuj sie opiniami,ze to kubelek, sami przetestujecie,i bedziecie mieli wlasne zdanie w temacie wink))

p.s. super blog,Twoj synek bedzie mial piękną pamiątkę zza czasów brzucha wink
                          • pomilak1 Re: bugaboo cam neon real foto 31.07.12, 14:36
                            Ale że niby nie wygodna bo kubełkowa???dla mnie kompletne bzdury!właśnie wg moich obserwacji i testowania wielu wózków stwierdzam że kubełek jest o wiele lepszy (szczególnie dla mniejszych/młodszych dzieci) dzieci w nich stabilniej siedzą, a pozycja półleżąca (szczególnie w camie) jest rewelacyjna właśnie dla takich dzieci 6-8 m-cy gdzie siedzieć stabilnie nie potrafią, a leżeć już też nie za bardzo bo nudno. Woziłam w cameleonie swoją córkę od 5,5 m-ca i byłam baaardzo zadowolona z wózka.
                          • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 01.08.12, 00:00
                            dziękismile
                            pocieszyłaś mnie, tak sądzilam, ze będzie wygodny, kierowałam się intuicjąwink
                          • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 03.08.12, 20:36
                            dziękismile
                            p.s. dziewczyny a możecie powrzucać zdjęcia waszych wózków?
                            interesuje mnie camelon , beei stokke smile
                            Pzdr
                            • aga_1980_31 Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 08:23
                              Leluma jak chcesz obejrzeć Stokke wpadnij na FB na Stokke Polska zapraszamy wink
                              • pomilak1 Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 08:29
                                moj stokke
                                https://desmond.imageshack.us/Himg338/scaled.php?server=338&filename=p4170208.jpg&res=landing

cam
                                https://desmond.imageshack.us/Himg443/scaled.php?server=443&filename=dsc0519vr.jpg&res=landing

bee+
                                https://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=dsc0508v.jpg&res=landing

dużo fajnych zdjęć jest wątku "zdjęcia naszych wózków" oraz ostatnio dziewczyny zakładały wątek gdzie wklejają swoje all black'i smile
                                • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 09:21
                                  Kurcze rózowy stokke wygląda nieźle! jestem pozytywnie zaskoczona!
                                  swoją drogą, wymianialas wozki dla kaprysu czy się po prosru szybko niszczyły?
                                  Pzdrsmile
                                  • sylki Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 09:26
                                    Leluma to kaprys, wiele z nas mialo po kilka czy kilkanascie wozkow. Ja mam teraz drugiego bee, bo za pierwszym razem mi nie pofpasowal no i co tu duzo mowic wymienilam go na mojego ukochanego stokke
                                    • pomilak1 Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 09:37
                                      Leluma nie, absolutnie się nie niszczyły big_grin to wózkomania tongue_out tak jak Sylki pisze, miałyśmy po kilkanaście (a nie które i po kilkadziesiąt tongue_out) wózków, wymieniamy bo interesują nas inne modele czy nowości wchodzące na ryneksmile osobiście cam był dla mnie super wózkiem i gdyby nie fakt, że moja córka ma już rok to pewnie ponownie bym go kupiła tongue_out (szkoda mi kupować wózek z gondolą) no i nie dawno nabyłam joolza który mnie zachwyca więc na razie nie mam zamiaru się go pozbywać smile
                                      radzę nie wchodzić za często na to forum bo zaczniesz zmieniać wózki jak my tongue_out (ps jak masz jeszcze znajomości w 4kids to w ogóle bo będziesz miała przewagę zniżkową tongue_out wink big_grin )
                                      • tereferefretka Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 09:54
                                        ee pomilak,nie przesadzaj, ja kupilam cameleona jak moja miala poltora roku prawie,i bylo ok, wiec jak sie trafi jakas okazja,to sie nie zarzekaj,ze nie wink))
                                        • pomilak1 Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 11:24
                                          zarzekać się nie będę, bo wiesz ...tongue_out ale teraz raczej by wchodził w grę jakiś all black, albo deep purple no neonem też bym nie pogardziła a tu raczej będzie trudno znaleźć coś rozkompletowanego wink raczej z gondolką bym nie kupiła, no chyba że się doczekam wreszcie siostrzeńca/siostrzenicy tongue_out big_grin
                                      • leluma_o Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 12:10
                                        jeju dziewczyny przeraziłyście mnie!!!!
                                        czuję, że się zarażę tą manią, zwłaszcza, że jestem nałogową gadżeciarąwink
                                        a jaką torbę polecacie do wózków- na akcesoria dziecięce ?
                                        macie może sowje blogi?
                                        Pzdr!
                                        • sylki Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 12:14
                                          No to już jestes nasza big_grin
                                          • pomilak1 Re: bugaboo cam neon real foto 04.08.12, 14:16
                                            big_grinbig_grinbig_grin
                                            co do torby to się nie wypowiem bo przy camie nie miałam w cale - tam jest tak duuuuży kosz że wszystko miałam "na dole". Do stokke miałam oryginalną i wg mnie jest super-fajnie w środku wykonana, dużo miejsca, dodatkowo saszetka+przewijak. Ja wolę małe organizery niż wielgaśne torbysmile bloga nie prowadzę, każdą wolną chwilę (którą mogę przeznaczyć na siedzenie na necie) spędzam tu na forumtongue_out big_grin
                                            Ale do cama możesz dokupywać wiele budek i wkładek i tu już bym szalała tongue_out
                                        • nutnut Re: bugaboo cam neon real foto / torba Fleurville 04.08.12, 15:13
                                          Najlepsza torba jakia wpadła mi w ręce to fleurville sling tote (nawet nie pamiętam czy przypadkiem ktoś jej daaawno temu tutaj nie polecał).Tutaj rewiu można zobaczyć. www.youtube.com/watch?v=w6eoYFLpxF4 występuje w całej gamie kolorystycznej. Dla mnie super się sprawdziła, bo:
                                          - pakowna, ale nie za wielka (wchodzi wszystko do przewijania, przekąski, zmiana ciuchów, zapasowy sweter dla małej).
                                          - boskie zewnętrzne kieszenie na magnesiki (szybki dostęp do zabawek, smoków, książeczek) - co najważniejsze operuję nimi jedną ręką (jak dzieć wisi na drugiej), bez walki z zamkami.
                                          - postawiona stoi sama (nie wywala się na boki nawet jak jest wypakowana), a od spodu ma takie "kulki-nóżki" - więc można od biedu nawet na parkingu postawić koło auta.
                                          - swoją mam używaną z ebaya już 3lata i absolutnie nic się z nią nie dzieje (nie pęka, nie pruje, nie przeciera) a ciągam ją niemiłosiernie wszędzie.
                                          - można jeszcze własną kurtkę/koc włożyć na wierzch pomiędzy rączki i w miarę wygodnie nieść.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka