Dodaj do ulubionych

pytanie i prośba o radę

01.09.12, 17:37
Dziewczyny, doradźcie mi proszę jaką spacerówkę kupić. W październiku urodzę drugie dziecko i będę potrzebowała za kilka miesięcy spacerówki, a póki co chciałabym aby mogła w niej od czasu do czasu jeździć moja 3 latka (jest raczej drobna) Obecną jej spacerówkę x landera zamienię z powrotem na gondolę, a wiem z doświadczenia, że ciężko będzie jej podróżować tylko i wyłącznie na nogach. Tak więc spacerówkę muszę kupić. Chciałabym aby była w miarę lekka i zajmowała mało miejsca w bagażniku, a przy tym żebym mogła ją rozłożyć do spania w momencie kiedy maluszek zacznie nią jeździć... znajdę coś tak uniwersalnego zarówno dla początkującego właściciela spacerówki jak i 3 latki, która się do niej zmieści.?! proszę o wskazówki za czym się rozglądać.
Obserwuj wątek
    • ollasja Re: pytanie i prośba o radę 01.09.12, 17:53
      Napisz proszę jaki masz budżet i czy wolisz spacerówkę typu parasolka czy coś z pojedynczą rączką. U mnie dokładnie taką funkcję, o jakiej piszesz spełniły dwie lekkie spacerówki: Mamas&Papas Cruise i Bugaboo Bee, ale to tylko przykłady, bo takich wózków jest sporo.
      • nelinka85 Re: pytanie i prośba o radę 01.09.12, 19:18
        hmm... oba są fajne, ale również sporo kosztują... myślałam żeby przeznaczyć +/- 400zł biorę również pod uwagę kupno używanego wózka.
        • nelinka85 Re: pytanie i prośba o radę 01.09.12, 19:19
          myślałam o parasolce ale jestem skłonna do zmiany...
          • didis Re: pytanie i prośba o radę 01.09.12, 20:07
            A może kupisz podstawkę do wózka, tak będziesz mogła wychodzić z nimi sama. JA miałam dokładnie taką różnicę wieku i mała jeździła na podstawce.
            • pstrabiedronka Re: pytanie i prośba o radę 01.09.12, 21:15
              ja tez na dostawce, do Xlandera pasuje BuggyBoard ktory szczerze polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka