Dodaj do ulubionych

Kto będzie tak miły i

30.09.12, 00:01
wklei zdjęcia wk stokke silver i najlepiej z różowym śpiworem, ja nie mam fejsa i nie mogę znaleźć na ich stronie, a zastanawiam się jaki wk kupić silver czy white do purple i pink śpiworka..
a w ogóle to bym chciała red kupić chuby ale mi do śpiworka nie będzie pasowałcrying
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 00:05
      ty nie wyj....zalozenie fb to chwila, nie musisz na swoje dane i juz sobie przegladasz..silvera widzialam na pinku z pinkowym spiworkiem
      • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 10:13
        Proszę smile
        http://iv.pl/images/94654720939774107593.jpg
        • pomilak1 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 11:10
          Magda mi się baaardzo podoba zestawienie WK navy + śpiworek pink smile kiedyś mi Chubus wysłała takie zdjęcie (żeby podsycić moją chęć na stokke wink tongue_out) i wówczas się zakochałam w tym połączeniu smilesmile
          • magdashero Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 11:38
            Ewa jakbyś miała to zdjęcie proszę podeślij mi jesmile
            • chubabubba Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 12:26
              Podaj maila to Ci wyslesmile
        • magdashero Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 11:37
          Dziękuję Aga, a to Twoja córa? Czy ty przypadkiem nie planujesz sprzedać silvera a kupić white?
          • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 11:41
            Nie nie to nie moja, zdjęcie z FB smile
          • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 11:45
            Ja mam Purple do Pink ale czekam obecnie na wymianę na White smile
            • junonna Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 15:19
              dziewczyny, ja jeszcze jezdze w gondoli, ale niedlugo musimy sie przesiasc do spacerowki. akurat w "najwieksza" zime i mam pyt. czy dzieciom wygodnie? Kurcze na tej fotce tak dziwnie nozki zwisaja w spiworku. W ogole sie nie opieraja na podnozku.
              • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 15:34
                Junonna to logiczne, że się nie będzie opierał bo podnóżek jest regulowany a śpiworek ma jedną maksymalna długość więc nie ma jak go dopasować do śpiworka. Ale zapewniam Cię że dzieciom w śpiworku jest bardzo wygodnie smile Moja przesypiała w nim cały spacer smile Do tego jest mega ciepły smile
                • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 15:36
                  miało być, że nie ma jak go dopasować do podnóżka oczywiście smile
              • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 15:46
                No ale tak źle jak na tamtej fotce to nie jest widocznie tam się nieco śpiworek zsunął smile
                Tu masz mój śpiworek dokładnie na drugim poziomie podnóżka i spokojnie się opiera smile

http://iv.pl/images/63008647909214373674.jpg
                • junonna Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 16:56
                  O... na Twojej fotce wygląda o niebo lepiej smile
                  Przepraszam za moje namolne pytania, ale po kupnie wózka spacerówka od razu wyladowala w garazu i nawet nie wiem ile pozycji ma podnóżek hahaha.
                  • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 17:01
                    Ma 3 pozycje wysuwania podnóżka smile
              • magdashero Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 18:45
                ja kupowałam od razu spacerówkę i mała jeżdziła nią dokładnie od 5 grudnia 2011 miała wtedy 5 miesięcy i 5 dni, mi nie podobało się że te nogi w śpiworku stokke przy takim maluszku są niewypełnione, dlatego kupiła sobie śpiworek buppa, ale to może być jakikolwiek bez nożek i wyglądało to tak
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/bf/bc/g0ua/Kvm5xmdkvCe6BhiLWB.jpg
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/bf/bc/g0ua/0yqfxsmGazLc8jYJMB.jpg
                • junonna Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 18:53
                  MOja córeczka wlasnie skonczyla 4 miesiace, mysle, ze jeszcze miesiac , poltora pojezdzimy w gondoli , dlatego tak dopytuje o spoworki, bo w spacerowce juz jej tak nie opatule jak w głebokim.
                  Gdzie mozna nabyc Twoj spiworek? jest ciepły?
                  • magdashero Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 20:50
                    ja kupiłam nowy na allegro, ktoś sprzedawał dwa kupione gdzieś za granicą, w Polsce chyba ich nie ma, kosztują ok. 85 euro. Wcześniej miałam też lodger kess i nawet fajnie wyglądał, tzn. układał się ale był czarny i mi za ciemno było z takim, poza tym nie był zbyt ciepły, ale te orginalne lodgery są super ciepłe. ten śpiworek co ja miałam był ok ale bez szału, na pewno nie tak ciepły jak stokke, bo porównywałam z śpiworkiem Sylki i zresztą czasami córka miała zimne nóżki, ale to może taka jej uroda
                • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 19:01
                  Mnie się nie podoba w zwykłych śpiworkach że on się na tej rurce załamuje, zresztą na zdjęciu to on aż tak mocno krótszy od Stokkowskiego to nie jest.
                  • sylki Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 19:25
                    Jest krotszy i to calkiem sporo
                    • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 19:33
                      No może ale na zdjęciu nie wygląda na dużo krótszy smile
                      Kolor tego Buppa super bardzo mi się podoba.
                      W każdym bądź razie dla mnie właśnie odpadły zwykłe z powodu o którym wcześniej napisałam. Szkoda, że teraz Stokke nie ma śpiworków do gondoli tak jak w V2 w "normalnej" cenie bo one jeszcze w miarę dobrze wyglądały przy maluszku w spacerówce póki nie dotykały rury.
                      • sylki Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 19:39
                        dla mnie nie wyglada na dlugi, ale ja też mam porównanie
                        • chubabubba Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 19:46
                          Moj zaczal jezdzic w spacerowce w wieku ok.6 mcy. Mlody nalezy do drobniakow a spiworka stokke razem z wozkiem nie uzylam ani razu. Pakowalam mlodego w kombinezon, na owcy, przykrywalam kocykiem i oslabialam wk. Spiworek sobie lezy i pewnie juz go nie uzyje ale kto wiewink
                        • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 19:47
                          Sylwia po prostu mi osobiście nie podoba się to że się załamuje o rurę wiesz o co mi chodzi? Nie upieram się już nad jego długością po prostu dla mnie wygląda to nie zbyt fajnie dlatego zwykłego nigdy nie kupowałam no ale to moje zdanie inny może na to nie zwróciłby uwagi tongue_out
                          • magdashero Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 20:54
                            no a mi właśnie nie podobały się smętnie zwisające puste nózki, Aga ten śpiwór jest sporo krótszy od stokkowego, na tyle że teraz jest za mały dla mojej 15 miesięcznej, wtedy na zdjęciu on musiał trochę zjechać, ale faktem jest ze załamywał się ciut o rurę
                            • aga_1980_31 Re: Kto będzie tak miły i 30.09.12, 21:04
                              A no właśnie pewnie zjechał podobnie jak ten na zdjęciu z FB smile
                              A widzisz czyli po prostu jednym się podobają nogawki innym mniej smile Ale na prawdę ten Twój ma kolor prześliczny i ten wzór super smile
                          • junonna spiworek 30.09.12, 20:56
                            kurcze..juz mam metlik, nie chcialabym zbednie wydawac kasy i juz sama nie wiem na co sie zdecydowac. Poki bedziemy w gondoli to planuje kombinezonik, koc + winter kit. Problem sie zacznie w spacerowce.

Gdzie w ogole mozna kupic śpiworek buppa? Jest cieply?
                            • aga_1980_31 Re: spiworek 30.09.12, 21:02
                              Wiesz co ja cały zeszły sezon przejeździłam z małą bez śpiworka, miałam tylko skórę i kocyk. W bardzo mroźne kilka razy założyłam osłonkę od WK. W tym roku dostałam śpiworek i na pewno będziemy z niego korzystać w sumie w poprzednim Stokke ze śpiworka byłam bardzo zadowolona więc pewnie teraz będzie podobnie smile
                              • junonna Re: spiworek 30.09.12, 21:14
                                a ta skora godna uwagi? Faktycznie grzeje?
                                • aga_1980_31 Re: spiworek 30.09.12, 21:20
                                  Grzeje z tym że ja mam skórę hand made ale obie są z owcy smile Tylko cena inna tongue_out
                                  • aga_1980_31 Re: spiworek 30.09.12, 21:22
                                    Ale skłamię jeśli napiszę, że nie marzę o tej oryginalnej smile
                            • sylki Re: spiworek 30.09.12, 21:15
                              Kup od razu od stokke, nie będziesz musiała dzieciaka ubierać w Bóg wie jakie ilości ciuchów.
                              Moja Liwka nie raz z CH wyjeżdżała bez kurtki zasłonięta"po uszy" śpiworem
                              Mama1dawidka, swoją córkę pakowała do niego tylko w śpiochach, gdy rano musiała syna do p-la odstawić (chyba mamadawidka hmm)

Tak więc po pierwsze Buppy nie kupisz u nas od tak, po drugie moim zdaniem niepotrzebnie wbijanie się w koszta

tu moj stokke z moją córą własnie bez kurtki big_grin nóżki jak widać nie zwisają, a mała miała 20 miesięcy
                              forum.gazeta.pl/forum/w,101614,132657087,132658950,Re_Kupilam_stokke_ktoras_chetna_na_zamiane_.html
                              tu to samo, tylko młoda w cienkie rzeczy była ubrana, spociła się jak mops, spała bardzo długo big_grin
                              forum.gazeta.pl/forum/w,101614,129878086,,Pink_Purple_D_stokke.html?v=2
                            • magdashero Re: spiworek 30.09.12, 23:41
                              wiesz co do ciepłoty śpiworka to bardzo subiektywne odczucia, a tak w zasadzie to nasze dzieci powinny się wypowiedzieć. dobrze że masz wk, ja żałuję że zeszłej zimy nie miałam, wiele razy ratowałam się folią, tak na Małą wiało
                              Buppy tak łatwo nie kupisz, ale chyba Sylki i ja będziemy sprzedawać (Sylki ma w tonacji bało-czarnej, więcej białego)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka