Dodaj do ulubionych

bugaboo bee+

10.10.12, 09:39
witam , mam zamiar zakupic wozek bugaboo bee+ dla mojego dzieciatka , jako wozek od narodzin,zastanawiam sie jednak czy to dobry wybor , czy dziecku bedzie wygodnie w tym kokonie dla niemowlaka ? czy ma ktos podobne doswiadczenia ale juz za soba , moze znajdzie sie ktos kto cos doradzi. Chcemy kupic ten wozek poniewaz mamy bardzo male mieszkanie, klatka w starej kamienicy (krete schody bez windy). czekam na jakies opinie na ten temat . Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 10:19
      jako jedyny wozek to ja nie polecam dla takiego maluszka

sama bede miala teraz dzieciatko z listopada i nie odwaze sie go wlozyc do bee + (choć mam go juz na stanie dla starszego dziecka)
      • klarysakr Re: bugaboo bee+ 11.10.12, 09:55
        hmmm tak tez mi sie wydaje, chociaz niby jest ta wkladka dla niemowlaka ale mimo wszystko. ja mam termin na polowe stycznia , jeszcze dochodzi opcja fotelik , sama nie wiem. mieszkam we francji i tu raczej zimy nie ma jezeli chodzi o te male kola (wczesniej przy pierwszym dziecku mieszkalam w polsce i mialam mutsy -super wygodny , swietnie sie prowadzi , ale na te realia francuskie to duzy.... kola przynajmniej tu wszystko jest male... bo male ciasne chodniki, w parku pelno dzieci i wszedzie prosta droga wiec pomyslalam o bee , a teraz to juz nie wiem ????? smile
    • didis Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 10:25
      Jak dla mnie bee nie nadaje się od narodzin, ja uważam, że dziecko powinno miec gondolę, a nie "usztywniany śpiwór". Poza tym bee jako spacerówka jest lepsza dla dzieci powyżej roku... ale co osoba to opinia. Mam bee+, miałam dla Wita gdy miał 7 mcy i wg mnie nie sprawdzał się, teraz kupiłam jak już ma dwa lata i jest ok. Dla mnie to wózek 1,5 +, no może 1+ ale nie od 0+. Producenci piszą i wciskają różne rzeczy...
      Niestety ciężko mi jest doradzić Wam coś lekkiego, i zajmującego mało miejsca. Chyba Cameleona, ale może ktoś poradzi coś lepszego.
      • sylki Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 10:42
        Zgadzam się z dziewczynami, bee nie nadaje się od urodzenia, zwłaszcza jako jedyny wózek.
        Może Cameleon, stelaż złożysz i pod łóżkiem się zmieści smile
        albo stokke, do wciągania idealny, stelaż można złożyć i postwić pod ścianą.
        • klarysakr Re: bugaboo bee+ 11.10.12, 09:58
          dzieki , co opinia to utwierdza mnie w przekonaniu ze jednak chyba bee+ odejdzie w zapomnienie , hee smile sprawdze te wozeczki ktore polecacie i zobaczymy smile
          podoba mi sie tez icandy apple ale nie wiem gdzie go kupic? brytjska produkcja. zastanawialam sie jeszcze nad mamas&papas sola? ??? ale nie wiem czy ta sola to taka fajna uncertain ach te hormony na nic nie mozna sie zdecydowac smile
    • chubabubba Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 11:25
      Ja tez nie polecam dla takiego malucha. Kupilam jak moj synek mial 8 miesiecy i go nie cierpialam. Synek byl za lekki i wozek latal. Mlody teraz wazy ok.9,5 kg i jest w miare ale najlepiej jest z 13 kg 4 latkasmile
      • thea19 Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 12:32
        a mi sie tragicznie podbija wraz ze wzrostem wagi. to juz nuna zdecydowanie lepiej sobie radzi. mlody ma teraz prawie 2 latka i 14kg, jak dojda zakupy w koszu to sie musze prawie klasc na raczce, zeby podbic i mam wrazenie, ze sie zlamie stelaz. to jest fajny wozek tylko do jezdzenia po idealnie prostych chodnikach i sklepach. na codzienne uzytkowanie i dziury oraz koleiny w asfalcie to za malo
        • sylki Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 12:53
          mi nie sprawia problemu podbijanie i prowadzenie po nierównych chodnikach, a skoro nuna sobie daje rade, to jakim cudem bee ma nie dać?
          • thea19 Re: bugaboo bee+ 10.10.12, 14:06
            maja inna kosntrukcje i srodek ciezkosci. mi sie bee najlepiej podbijalo jak maly byl mlodszy, tak do roku. nune mam od marca i wtedy lepiej juz sobie radzila a bee coraz gorzej (stelaz mialam w tym czasie wymieniony na nowy), wyciagnieta raczka tez mi wiele nie pomaga. moze ja za duzo pcham do kosza?
            maz mi zagrozil, ze kiedys wroci ze spaceru bez bee smile
      • klarysakr Re: bugaboo bee+ 11.10.12, 10:00
        no tak dzieki za odp , ale 4 latka to ja juz nie mam zamiaru we wozku wozic!!!! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka