16.10.12, 20:48
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • sylffia_6 [...] 16.10.12, 21:20
    • sylki Re: Knorr-baby? 16.10.12, 22:25
      Lubię knorra, ale jak nie mam czasu na gotowanie i muszę szybko np. spagetti zrobić, wtedy Knorr jest idealny big_grin

Jeżeli o danej marce sam sprzedawca dobrze się nie wypowiada, to znaczy, że nie warto, był szczery, bo wiedział, że nie przyszłam kupić wózka big_grin
      • peggy1 Re: Knorr-baby? 17.10.12, 11:00
        Ja miałam Konrra sprowadzonego z Niemiec dla starszaka. Juz nawet nie jestem w stanie powiedziec co to byl za model (3-kołowy i po obejrzeniu dostepnych modeli widze że go nie ma - gondola była osobna, spora, a nie taka wkładkowata). Z gondola jezdzilo sie rewelacyjnie (duza, z dodatkowym pokrowcem ktory mozna bylo szybko sciagnac i uprac) - a teraz widzę że juz takich gondol nie ma. Duze kola powodowały ze w zimie jeździło sie fantastycznie. Spacerówkę miałam dwa dni -pamietam ze do szału mnie doprowadzało zbyt krótkie siedzenie, kiepskie opuszczanie oparcia, syn jakoś tak dziwnie "zjeżdżał" i wisiał na kroczu ;/ . Moze teraz sie cos zmienilo, ale ja pamietam ze nie bylam zadowolona z tego wózka po zmianie go w "spacerówke". Szybko kupiłam krowiastego PP Atlantico.
      • czarna784 Re: Knorr-baby? 17.10.12, 11:48
        Dobre wink
    • czarna784 Re: Knorr-baby? 16.10.12, 22:29
      Witaj tongue_out
      A może określ jakie warunki ma spełniać Twoj wózek? Lekki,czy niekoniecznie,na jaki teren,gabaryty itp.? smile
      • becia_27 Re: Knorr-baby? 20.10.12, 12:00
        Cześć,
        Dzięki za odpowiedź. Nie wiem co tu za nagonka się zrobiłasad

Chciałabym, żeby wózek był dość lekki i łatwo się prowadził + wygodny dla dziecka.
        Zdecydowaliśmy się że kupimy wielofunkcyjny. Cena najlepiej w okolicach 1500 PLN.
        Do 2000 max.

Na razie oglądałam wózki firmy jak wyżej ( nazwy nie wymieniam bo zaraz zaczną jeździć ), ale moje poszukiwania pewnie na tej firmie nie spoczną.

Masz doświadczenie z innymi wózkami? Jakie modele?

Pozdrawiam.

czarna784 napisała:

> Witaj tongue_out
        > A może określ jakie warunki ma spełniać Twoj wózek? Lekki,czy niekoniecznie,na
        > jaki teren,gabaryty itp.? smile
    • maminka777 [...] 17.10.12, 15:27
    • ja_maama [...] 17.10.12, 22:06
    • sylki marna i nieudolna reklama! 17.10.12, 22:14
      O taaaak cudna firma z cudnymi wozkami. Niewten sposób reklamuje sie wózki.
      watek dla sprzedawcow jest w innym muejscu!!!!
      • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 17.10.12, 22:18
        widzę,że to jakaś zorganizowana akcja, sylki blokuj nicki i tyle...
        • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 17.10.12, 22:23
          daj spokoj co chwile bedzie nowy zakladany big_grin
          taki to super Knorr, a jakos nikt zdjęć nie pokazuje...tak to jamoge napisac ze mam złotego słonia w klatce tongue_out

jak beda mi ten watek jeszcze podbijac to poleci kazdy z tytulem Knorr napisany przez nowy nick
          • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 17.10.12, 23:59
            to nie jest juz reklama szeptana(o którą dzisiaj chyba ty zostałaś posądzonasuspicious hehe,dobre tongue_out) to jest reklama krzyczana big_grin
            • martuska1982 Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 00:44
              co mi przypomina nieudolne próby naśladowania kampanii reklamowej delti cata sprzed 2 czy 3 lat.
              Wtedy na forach często spotykałam mamy zachwycone tym wózkiem. To było sztuczne,zwłaszcza, że ukrywały,że reklamują.Z tym,że one wtedy dostały od firmy wózki na wypróbowanie w zamian za opowiadanie o nich na forach własnie.
              Teraz to wygląda na narzucanie się i w sumie nawet nie wiadomo z czym,bo żadnych konkretów,żadnych zdjeć.
              Nazwa wózków knorr obiła mi się wczesniej o uszy,nie powiem,kojarzy mi się z brzydactwami ściąganymi z dojczlandu przez polskich handlarzy z allegro,ale jednak pozostanę przy skojarzeniach kulinarnych,co wcześniej sylki sugerowała.Zdecydowanie przyjemniejsze jak się nie ma czasu na normalny obiad. wink
              • peggy1 Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 09:09
                Ja miałam daaawno temu taki:
                Miałam takiego Knorra

Moge poszukać fotek, ale to były jeszcze czasy że zdjecia wywoływałam ;p Moze gdzies jakies pierwsze cyfrowe mam smile O ile gondola dawała radę, to spacerówka była masakryczna smile Tego modelu juz (chyba) nie ma wiec o obecnych wózkach sie nie wypowadam - moze sie coś zmienilo.
              • kornnella Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 10:36
                tak pamiętam kampanie delti big_grin Zreszta kilkoma modelami spamowali. Boższ jak ja znenawidziłam te wózki przez to
                • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 21:16
                  hejka, a ja mam wózek knorr baby już półtora roku i jest rewelacyjny!!!smile
                  • agnes_nyc Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 21:30
                    mona-lisa pochwal sie fotka smile
                    • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 21:42
                      Hej agnes_nyc, chętnie mogę się pochwalić.jak mam je wrzucić tutaj? często jestem sobie tu i często czytam różne info. Czasem coś tam napiszę ale zdjęć nie wstawiałam nigdy
                      • agnes_nyc Re: marna i nieudolna reklama! 18.10.12, 22:11
                        wyslij na mejla do mnie a ja wstawie
                        • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 19.10.12, 20:09
                          OKi to napisz mi adres.
                          • agnes_nyc Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 18:31
                            mona-lisaa napisał(a):

> OKi to napisz mi adres.

agnes_nyc@gazeta.pl
      • becia_27 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 12:15
        Cześć,
        Chciałam uściślić pewne sprawy, gdyż widzę rozpętała się tu niezła bitwasmile

Nie mam nic wspólnego z marką powyżejsmile Znajomi mają, polecali to się zainteresowałam. A, że jak na razie jest tylko jeden sklep z tymi wózkami to mogłam je obejrzeć albo tam albo na stronie producenta.

P.S.

Zdjęć nie zamieszczam bo ich nie mam. Jeszcze wózka nie kupiłam. Jak kupię to pewnie zamieszczęsmile Co do wózka to szukam czegoś lekkiego, wygodnego dla dziecka, łatwego w prowadzeniu. Cena najlepiej w okolicach 1500 PLN, max 2000.

Jeżeli możecie polecić coś innego niż marka o której mowa to jak najbardziej jestem otwartasmile

Chciałabym również zaapelować do admina, że nie każdy post w którym jest wymieniona marka zawsze musi być formą reklamy ( ten z pewnością nie miał być ). Jeżeli ktoś jeszcze napisał w tym czasie o tej marce to nie moja wina. Polska ma 40 mln ludzi i nie jestem w stanie przewidzieć czy ktoś w tym samym czasie ma podobne myśli...smile

Pozdrawiam
        Becia
        • becia_27 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 12:19
          Dodam jeszcze, że z mężem zdecydowaliśmy się na wielofunkcyjny.

Pozdrawiam
          Becia
          • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 12:52
            Tak i dziwnym trafem wszystkie macie tą samą opowiastkę, identycznie brzmiącą, w pewnym momencie nie wiedziałam czyj zachwalający post czytam
            Miałyśmy tu nie raz szeptaną reklamę
            • becia_27 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 16:41
              To w taki razie myślę, że słaby z Ciebie detektyw jeśli chodzi akurat o ten wątek !
              O nie moich postach się nie wypowiadam bo nie czytałam i nie mam z nimi nic wspólnego.

Myślę, że na tym możemy skończyć dyskusje.

Pozdrawiam
              • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 17:14
                Ależ ja nie dyskutuje, widzisz, to nie moje odczucia, a dziewczyn udzielających się na forum.
                Dyskutować nie zamierzam, bo po co?
              • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 17:29
                a już ten zbieg okoliczności, że jest was więcej, i wszystkie się decydujecie na te wózki, my za stare wygi jesteśmy, zeby się dac nabrac smile
          • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 17:28
            ok, skoro nie reklamujesz, to ja nie rozumiem jednego, czemu akurat TA firma? a nie jedo, tako, roan, x-lander czy jakieś inne?

zastanawiam się, i nie wiem, czym ta akurat firma ujęła ciebie i małżonka, bo wygląda to marnie, oglądaliście to na żywo??
            • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 18:19
              nie czytałaś, bo ma sąsiadka i siostra tongue_out
              • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 18:39
                Hej,
                a ja mam jak wcześniej pisałam wózek knorr baby volana, jest inny,"nieoklepany" (a ja lubię mieć coś innego). Nie widziałam go na żywo a jak dojechał do mnie wszystko zgodne z opisem.Leciutki zgrabniutki, dobrze wykonany. Po półtora roku używania nic się nie dzieje. Niedługo zmieni właściciela a ja zastanawiam się nad spacerówką tej firmy...
                • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 18:43
                  dziewczyno, powtarzasz się, śmierdzi reklamą z daleka, miałaś fotkę wysłać i jakoś echoooo
              • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 20:26
                o kurr.... sylki, to kumulacja big_grin
                , siostra sąsiadka, coś za dużo szczęścia na raz smile
                • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 20:36
                  sylki jesteś przewrażliwiona...
                  nie wiem , jutro postaram się wpuścić jakąś fotkę czarnego volana bo taki posiadam, muszę zobaczyć jak to zrobić, pisałam wcześniej że nie wiem, gdybym miała NK lub FB to pewnie tam mogłyby znaleźć się z dzieckiem, ale usunęłam i powiedziałam że publikować zdjęć z dzieckiem nie będę już.
                  • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 20:48
                    Mam kumpelę która kupiła sobie wózek nowość chyba quinny różowy z biała ramą bo taki sam ma jej kuzynka i poleca go wszystkim. i co to jest reklama?? i co nie tylko ona go zakupiła a pewnie sporo osób...i pewnie sporo poleciło by zakup takiego wózka. Ja knorr baby spotkałam(na żywo) w Wawie gdzie z kumpelą byłam na takim spotkaniu dla młodych mam i oni akurat reklamowali się a kumpela później wygrała ich pojemniki na zabawki w innym portalu internetowym. Więc myślę, że kto nie kto zna tą markę. Ja u nich oglądałam na żywo na tym spotkaniu spacerówkę, którą może zakupię.
                    • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:10
                      widzisz tylko quinny to nie knorr, poza tym o moodd, bo o tym modelu piszesz, jest trochę niepochlebnych opinii big_grin
                      Więc może lepiej prześlij już te foty, już jedna z nas ci maila podała, mam wrażenie, że wcale nie czytasz odpowiedzi, tylko piszesz w kółko to samo, dodając tylko z jedno czy dwa nowe zdania wink
                  • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 20:50
                    wiele z nas pixeluje twarze dzieciom lub po prostu zamazuje,
                    nie jestem przewrażliwiona, tylko jakoś do tej pory ani słowa o tym wózku nie było, a teraz BACH i normalnie tłumy je posiadają big_grin zbyt długo mam do czynienia z forum by nie rozpoznać reklamy, zwłaszcza nieudolnej.
                    Zresztą już pisałam, to nie tylko moje spostrzeżenia, a kilku forumek, które pisały do mnie na priv

poza tym chyba się powtarzasz
                  • annulka79 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 20:52
                    Nikt Cię nie prosi o zdjęcia dziecka tylko wózka. Robi się to tak bierzesz aparat/telefon i pusty wózek który ustawiasz gdziekolwiek (na tło też nie patrzymy wiec przedpokój lub ściana w pokoju, na klatce schodowej dadzą radę), robisz zdjęcia (tyłem, przodem, bokiem, oparcie w różnych pozycjach, buda opuszczona, podniesiona itp... tak by pokazać cechy wózka), zgrywasz na komputer (z telefonu możesz wysłać też bezpośrednio jeśli masz dostęp do netu) i wysyłasz na maila podanego przez Agnes (tzw. gazetowy). Zajmie Ci to jakieś 15 minut albo i mniej. Zdjęcia będą wstawione smile

Jednak na razie to nie brzmisz wiarygodnie. po co piszesz że "Czasem coś tam napiszę" jak nie ma innych Twoich postów przed tym wątkiem. W dodatku wszystkie pochwalno-pytające posty niby różnych autorów zaczynające się od "hej" "hejka" ... wszyscy bez jakiejkolwiek historii forumowej... wygląda to jak wygląda wiec nie ma się co dziwić reakcji forumek.
                    • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:05
                      podaj tego maila to jutro przed wyjazdem postaram się wysłać,
                      • annulka79 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:13
                        Już napisałam, że Agnes Ci podała tzw. gazetowy (czyli nic innego jak występujący tu nick a do tego @gazeta.pl ale najwyraźniej grasz na zwłokę ...

cytuję wcześniejszy post :

Autor: agnes_nyc ☺ 20.10.12, 18:31

mona-lisaa napisał(a):

> OKi to napisz mi adres.

agnes_nyc@gazeta.pl

• annulka79 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:16
                          Ale nie muszą to być artystyczne zdjęcia w ekstra naturalnym oświetleniu, my nie jesteśmy aż tak wymagające, to nie konkurs National Geographic. Możesz zrobić je dziś ... już pisałam że to nie zajmuje wiele czasu tongue_out
                          • ironia-losu11 Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:21
                            He he, musimy pewnie poczekac na poniedzialek, aż pójdzie do roboty i w pracy cyknie fotkę wózka, że niby jej wink
                            • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:32
                              Oj ironio losu pudło! ja nie pracuję bo nie muszęsmile mam taki komfort że mogę z dzieckiem być w domku smile
                      • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:21
                        ehehe, powiedzieć ci co będzie dalej? jutro skrobniesz posta, że przed wyjazdem już nie zdążysz i będzie the end-kurtyka i oklaski

haha, nie ty pierwsza i nie ostatnia reklamujesz cos na forum, ale to trzeba umieć :]
                        • afroddytta Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:25
                          Też mi się zanosi na jakiś długi wyjazd... oby tylko po powrocie jeszcze do nas zajrzała.
                          • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:35
                            dłuższy wyjazd to już od środy...nie ma mnie przez dwa tyg. A jak piszę że jutro to jutro!!!
                        • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:38
                          Po to jest forum aby wypowiadać swoje opinie!!!
                          • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:40
                            tak,ale co ty dziewczyno zamierzasz świat zwojować? prawda jak dupa,każdy ma swoją, kogo ty będziesz przekonywać i o czym?

masz ten wózek,to go miej, niech siostra i sąsiadka też mają,i ok.

(tylko nie zapomnij się wylogować, jak będziesz chciała wpisać inną opinię wink)
                            • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:46
                              chyba jesteś zmęczona albo czytać nie umiesz, ja nie pisałam że ktoś znajomy też na wózek knorra, nikogo nie znałam i nie znam kto ma!!!
                          • agnes_nyc monalisa 20.10.12, 21:45
                            czekam na fotke adres dostalas

przeslij zdjecie zamiast prowadzic zbedne dyskusje i bedzie po klopocie
                            • mona-lisaa Re: monalisa 20.10.12, 21:48
                              ja tylko jak setki innych osób poleciło jakiś produkt z którego jest zadowolony.a inni zaczęli latać.....
                              • agnes_nyc Re: monalisa 20.10.12, 21:59
                                musisz nas zrozumiec ze takich osob ktore chca sobie zrobic reklame jest wiele i osobiscie nie maja tego wozka tylko siostra , brat , sasiadka itd
                                ty napisalas ze masz wiec nie dziw sie ze dziewczyny chca tez zobaczyc zdjecie real - jesli faktycznie jestes posiadaczka tego wozka to wyslij zdjecie i sprawa zalatwiona ale jesli nie dasz zdjecia choc prosilas mnie o e-mail no to jestes podejrzana

jest to nowa marka (choc dla mnie smieszna nazwa) i z reguly najlepiej jest zrobic jej reklame na forum wozkowym

czekam na zdjecie
                                • sylki Re: monalisa 20.10.12, 22:16
                                  specjalnie nowa właśnie nie jest, nie jest po prostu polecana. Jak już pisała, nawet sprzedawca w sklepie mówił, że to g...., zresztą na takie toto wyglądało smile

Dla mnie to dziwny traf, że do tej pory nikt nie wspomniał, a od kilku dni po założeniu jednego wątku przez jedną z dziewczyn, nagle pojawiły się osoby których siostry lub sąsiedzi ten wózek posiadają i jakże go nie zachwalają wink
                                  W posiadanie wózka przez mona-lise nie wierze tongue_out
                                • mona-lisaa Re: monalisa 20.10.12, 23:07
                                  Rozumiem, jutro będą.Ja akurat nie mam ani rodzeństwa ani wcześniej nie znałam tych wózków, bo u nikogo nie widziałam, trafiłam przypadkowo, spodobał się więc mam i dobrze mi się go użytkuje.Nie znam nikogo kto ma też takiej firmy, czy ktoś jeździ takim wózkiem bo nie zwracam na to większej uwagi.Nie piszę że to najlepsze cacko, nie porównuję z innymi firmami wózkowymi,bo o innych nie mam wyrobionego swojego zdania. Pewnie gdybym posiadała inny wózek i sprawdzałby się u mnie to na pewno bym go poleciła. Dlaczego nie? Miłej nocy życzę!
                          • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 20.10.12, 21:45
                            O fotkach rozmowa była już 2 dni temu, a ich dalej niet wink
                            nie musisz pracować powiadasz suspicious
                            • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 10:01
                              fotki już na mailu u agnes-nyc!
                              • mona-lisaa Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 10:49
                                Jeszce na koniec panienki (sylki, anulka79, afrodyta czy tereferefretka)obłuda z was kipi,nie pamiętam już której z was śmierdziała reklama-a może czujesz smrodzik swojej obłudy???Nie mam ochoty już z wami dyskutować nie będę się zniżać do waszego niskiego poziomu. Trzymajcie się!
                                • majkusia08 Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 11:01
                                  Wyszła słoma z butów.

--
                                • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 11:31
                                  coż za klasa wypowiedzi big_grin
                                • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 14:00
                                  słomę w butach mają tacy sprzedawcy jak wy :] co to za pomysł z taką reklamą? ale fakt, firma marna to i marketing też żaden, co sie dziwić ,każdy orze,jak może wink))

nie widzę w tym co piszę nic obłudnego, i nie zdziwię się,jeśli Agnes w swojej skrzynce nie odnajdzie od ciebie maila, cóż-życie :]
                                  • majkusia08 Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 14:04
                                    Wózkami nie handluję.
                                    Chyba nie zrozumiałaś co napisałam do mona-lisa.
                                    • sylki Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 14:29
                                      majkusia, terefere pisała to do mona-lisy. Zobacz na drzewko wink
                                      • afroddytta Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 14:41
                                        Smutne...
                                      • majkusia08 Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 14:53
                                        Tak,podpięła odpowiedz do mona-lisy ale odnoszę wrażenie,że do mnie również się zwróciła.
                                        Może jak tereferefretka się odezwie to będzie jasne smile
                                        • tereferefretka Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 15:04
                                          odniosłam się do dwóch wypowiedzi, ja nie wiem, po co wy bijecie piane,kupujcie co chcecie, niech wasze siostry/sąsiadki jeżdżą czym chcą i tyle..

conajmniej dziwne jest wasze nagłe natężenie na forum.
                                          niedawno były trolle reklamujące pewien sklep, uporczywie wciskające wózki pewnej marki,jakoby miałyby być lepsze od pierwowzoru,aktualnie na wózkach także taki ktoś jest, tych przykładów można mnożyć...

na sąsiednim były takie 'dwie' które się wypierały(jedna chyba ostatnio tu powróciła?), że nie reklamują bebecara, więc półka niby wyższa, droższa na pewno, i co z tego wynika? a no to, co napisałam wyżej, każdy orze,jak może, tylko,że do tego jest przeznaczony wątek na górze- to tak na przyszłość, ja wiem, że wy nie...itede itepe,ale jakby co, to tam wink
                                          • majkusia08 Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 15:26
                                            Wiesz,nie mieszaj mnie do tego,bo ja z tą nieudolną reklamą nie mam nic wspólnego.
                                            Mona-lisa Was obraziła a ja niechcąc dosadnie określić jej zachowania,to napisałam,że słoma wyszła jej z butów.
                                            Zabrakło jej argumentów to zareagowała obrażaniem i nerwami.
                                            Nie jestem nowa na tym forum,tylko nie zawsze odzywam się częściej czytam a Ty nie zadając sobie trudu wrzuciłaś mnie do jednego worka z mona-lisa.
                                            P.S Moja siostra jeżdzi Bugaboo Cameleon a sąsiadko-koleżanka Mutsy wink
                                            • agnes_nyc Re: marna i nieudolna reklama! 21.10.12, 15:33
                                              dziewczyny mam zdjecia ale wkleje wieczorkiem bo teraz spedzam milo czas w rodzinnym gronie smile
                                              • rehabilitantk Re: marna i nieudolna reklama! 18.12.13, 14:28
                                                Odkopuje wątek i nie robię reklamy serio!!!!! smile)
                                                Może to dziwne , ale przeglądając wózki na allegro ( takie "terenowe") Wpadły mi w oko wózki Knorr, szczególnie Nizza i taki 3 kołowy, cena jest super ok 700-800 zł... Przydałby mi się tego typu wózek, te mają fajne tapicerki, przynajmniej na zdjęciach...
                                                Wie ktoś jaka jest jakość wykonania tych wózków? gabaryty po złożeniu, waga nie interesuje mnie smile Mam zamiar kupić na wypady samochodowe Britax B- motion z fotelikiem, albo Zapp Xtra

Z terenowców oglądałam jeszcze Haucka Montane , wydaje się niezły w porównaniu do reszty Haucków, Teutonie, Hartana na krzyżakowych stelażach...ale to już używane.
                                                • agnes_nyc Re: marna i nieudolna reklama! 18.12.13, 19:12
                                                  Jak zalezy ci na bezpieczenstwie dziecka odpusc sobie te wozki jak i wozek hauck - pekaja stelaze
                                                  • rehabilitantk Re: marna i nieudolna reklama! 19.12.13, 07:59
                                                    Szkoda.. to co w takim razie taniego, tego typu? zależy mi na dużym, miękkim wózku na krzyżakowym stelażu... Najlepiej z wkładem zamiast gondolki, bo jeszcze nigdy nie miałamsmile
                                                    Ew. jak gondola to Peg Perego Culla, ale one mają chore ceny, nawet używane, a to tylko głęboki..
                                                  • agnes_nyc Re: marna i nieudolna reklama! 19.12.13, 08:53
                                                    założ nowy watek napisz jakie masz wymagania

dziewczyny zapewne cos ci doradza
                                                • madlene80 Re: marna i nieudolna reklama! 09.02.14, 22:10
                                                  Witam
                                                  ja mam Knorra Alu fly, jak dla mnie rewelacja, żałuję tylko, że kupiłam bez skrętnych kół. Ale jeśli ktoś ma możliwość kupna wózka w Niemczech to jeszcze lepszy jest Hauck Milano z hamulcem jak do rowera (wytrzymał Rusinową Polanę).
                                                  Naprawdę polecam, jeśli tylko nie przeszkadza ciężar. Jak na razie użytkuję gondolę.
                                                  • rehabilitantk Re: marna i nieudolna reklama! 10.02.14, 08:07
                                                    podoba mi się ten Hauck Milano!!

taki wypatrzyłam

https://www.babyonlineshop.de/images/Kinderwagen/Heike_Hauck_Design/Milano/Milano_classic_sand_3.jpg

siedzisko takie trochę Teutoniowato - Hartanowe smile

Naprawdę fajny, na zdjęciu oczywiście...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka