czarna784 17.10.12, 11:44 Moj Speedi przystrojony w afrodytowa osłonkę Zdjęcia nie oddaja uroku,bo robione fonem Ale i tak polecam,swietna sprawa,Młoda cały spacer paluszki miała w tych zaczepkach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gie-oska82 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 11:57 Świetne.A ta wkładka z małpka to gdzie kupiona??boska jest.. Odpowiedz Link
czarna784 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 12:02 To jest wkładka pinkie dostaniesz na All albo na stronie pinkieshop.pl Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 13:01 super to wszystko razem wygląda. jeszcze jakby co to możesz sobie przesunąc piankę na rączce do hamulca i będzie lepiej.Nie wiem czemu te pianki się przesuwają,ale na szczeście dają się bez problemu odsunąć na miejsce.Ja przesuwałam nie raz,bo speedich używanych przeszło trochę przez mój dom. Odpowiedz Link
czarna784 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 13:10 Hehe rzeczywiscie sie przesunela nawet nie zwrocilam uwagi,ale jak to ciezko idzie Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 13:44 Takie małe a cieszy A ogólnie fajnie, że się podoba i Tobie i Małej. Takim stuningowanym wózkiem to się od razu przyjemniej jeżdzi, przynajmniej dla mnie, taki spersonalizowany (i dopieszczony) jest, a nie jak wózek sklepowy. A dopełniając formalności to już się ogłosiłam w wątku dla sprzedawców, tam namiary jak do mnie pisać. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 15:55 afrodytko (ogromnie mi się podoba twój nick) a nie myślałaś o szyciu zestawów? w sensie osłonka z metkami+wkładka+śpiworek+kocyk -coś w tym stylu. Opłacałoby się? Odpowiedz Link
djulliet Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 16:10 Cudne te metki są, jak myślicie dla dziecka do jakiego wieku są interesujące? Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 16:49 Interesujące to one są na pewno dla oka mamy i tu bez ograniczeń wiekowych A na poważnie to mój prawie 1,5 roczniak sobie chętnie w wolnej chwili w wózku przy tym majstruje, nie wiem jak starsze dzieci, bo 3latkowi nie zakładałam, ale fakt, że i 3 latek i prawie 6latek chętnie przy tym majstrują jak wózek dopadną. Co do zestawów śpiworków, wkładek itp. to generalnie czemu nie tylko ja nie bardzo mam czas, w ciągu dnia jestem zawsze z dwójką maluchów (chyba nie muszę pisać, że przy nich nie mogę szyć ) , więc akurat wieczorkiem jak już grzecznie cała trójka śpi mam czas aby coś małego uszyć, oko cieszy i efekt jest od razu. Może z czasem biznes się rozwinie, choć jak będę mogła czasowo więcej robić to jednak wolałabym się w zawodzie realizować dla szerzej pojętego dobra ludzkości Odpowiedz Link
czarna784 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 17:02 Moja Młoda ma zaraz półtora roku i jak jej sie nudzi to ma zajęcie ,wkłada palce,przekłąda patyczki i paluszki (te do jedzenia) Żałuje,że tak późno jej to kupiłam,bo pewnie jakby byłą młodsza to abrdziej by ja interesowało,kolory i wogóle,takie maluchy siedzace to napewno sie zainteresuja Odpowiedz Link
djulliet Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 17:12 Mój synek ma skończone 13 miesięcy więc może się skuszę, jak nie dla siebie to na prezent Afroddytta napisałam do Ciebie na pocztę allegro, ws. pokrowca na folię p.deszczową, mail gazetowy mi zwraca niestety Odpowiedz Link
agusia041 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 17:12 To ja dorzucę bardziej męską wersję osłonki, bez różu za to z fioletem Odpowiedz Link
czarna784 Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 17:50 Świetna... Cośmi sie wydaje,żeniedługo te osłonki będą znakiem rozpoznawczym naszego forum Odpowiedz Link
flower_v Re: Afrodytowe cuda :) 17.10.12, 18:07 afroddytta napisałam @ poprzez allegro do Ciebie Odpowiedz Link
djulliet Re: Afrodytowe cuda :) 31.10.12, 20:11 Mam i ja Synek 14mcy cały szczęśliwy, miętosi podczas spaceru, próbuje wkładać paluszki w pętelki. Polecamy Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afrodytowe cuda :) 31.10.12, 20:29 Dzięki dziewczyny, dziś mi to potrzebne-zobaczyłam właśnie powstałą u mnie tabelkę z ocenami sprzedaży i się nieco zniechęciłam... Ale najważniejsze że przynajmniej Wy zadowolone Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Afrodytowe cuda :) 31.10.12, 21:39 A ja pisałam do Ciebie poprzez allegro i nic Mam ochotę na jakiś fajny gadżet wózkowy od Ciebie Czy będą tylko licytacje czy można coś zamawiać tylko pod kątem swojego wózka? Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afrodytowe cuda :) 31.10.12, 21:50 A to dziwne, bo wszystko skrupulatnie notuje (a co pisałaś?). Jutro rano wyjeżdżam, ale jak możesz to napisz jeszcze raz teraz to zobaczymy czy przyjdzie i na pewno Ci odpiszę to dogadamy szczegóły. Odpowiedz Link
czarna784 Re: Afrodytowe cuda :) 01.11.12, 15:17 A kto Ci tam tak poopuszczał noty,za koszt wysyłki i zgodność opisu? Któż śmiał ? Toć masz jedna z najniższych kosztów wysyłki poleconym. Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: Afrodytowe cuda :) 01.11.12, 16:28 Coś chyba allegro pomieszało, bo komentarze napisane są od serca i to wiekszość od zadowolonych forumek.Jest jeszcze szczegółowe podsumowanie, gdzie widać opinie i ja np. na allegro wg tego podsumowania mam same 5 za koszty wysyłki a w tej tabeli mam wpisane 4,9, więc tego nie rozumiem.Czasami też ludzie klikają bez zastanowienia np negatywny komentarz, a tam wpisany pozytyw, więc się nie martw. Głowa do góry. masz prawdziwy talent w rękach, zazdroszczę( ale tak pozytywnie oczywiście). Odpowiedz Link
agusia041 Re: Afrodytowe cuda :) 01.11.12, 17:14 A skąd taka średnia ocen? Też myślę, że coś jest nie tak. Może da się to jakoś sprawdzić i zweryfikować? Zupełnie nie rozumiem tej niezgodności przedmiotu z opisem Odpowiedz Link
aasia_g Re: Afrodytowe cuda :) 01.11.12, 20:43 dziewczyny dajcie proszę link do aukcji, bo nie mogę znaleźć Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: Afrodytowe cuda :) 01.11.12, 21:18 allegro.pl/nowosc-oslona-oslonka-na-palak-np-mountain-buggy-i2733296634.html Odpowiedz Link
petit_tresor Re: Afrodytowe cuda :) 31.10.12, 23:03 fajnie to wszystko skompletowałaś, bardzo mi się podoba Odpowiedz Link
gorligorligor Re: Afrodytowe cuda :) 02.11.12, 08:55 Afroddytto podaj proszę jakiegoś maila do Ciebie, by można było przesłać fotki. Ten gazetowy mi zwraca Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afrodytowe cuda :) 05.11.12, 21:38 Hej, wyślij mi na adres afroddytta0@tlen.pl B. rzadko ten adres sprawdzam więc w kwestii zamówień proszę piszcie przez allegro nick: ma-gatka. A do do gwiazdek to nie jest to fajne, ale nie będę rozpaczać, póki wszyscy zadowoleni Zerknęłam w szczegóły i : otrzymany przedmiot nie był zgodny z opisem (1 opinia) Sprzedający ustalił zbyt wysokie koszty obsługi (1 opinia). Kosztów już niestety nie obniżę, a niezgodność przedmiotu z opisem to wypadałoby chyba zgłosić sprzedawcy (przynajmniej ja tak robię), więc też trudno mi coś zaradzić. Odpowiedz Link
variuss Re: Afrodytowe cuda :) 06.11.12, 11:44 Ale superajskie !!!!! Ty to masz talent dziewczyno!!! Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Afrodytowe cuda :) Osłonka Stokke :) 07.11.12, 09:53 To i ja się chwalę moją osłonką Odpowiedz Link
gorligorligor Re: Afrodytowe cuda :) Osłonka Stokke :) 07.11.12, 19:44 Śliczne bez dwóch zdań! (PS. ale śmiesznie z tym futerkiem, fajnie, tak jak kurteczka, ciepło i przytulnie już od samego patrzenia Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afrodytowe cuda :) Osłonka Stokke :) 07.11.12, 22:45 No faktycznie z tym białym WK wygląda super (choć śpiworek na każdym zdjeciu ma inny kolor) A tak przy okazji to ten biały ortalion jest po prostu inny, strasznie gumowy, Twoja córa już duża, ale przy maluchu mógłby nie przetrwać, także zachęcam do innych kolorów Odpowiedz Link
just_tusia07 Afroddytta 09.11.12, 17:56 Jakie masz kolorki ortalionów. Możesz tu wstawić fotki. Jestem zainteresowana kompletem (osłonka i pojemnik na butelke) do fioletowego speedziaka. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Afroddytta 09.11.12, 18:14 Ortalion mam czarny, wiśniowy, róż, zielone jabłuszko (w przyszłym tygodniu będę z niego szyła to wstawię fotki) i biały (ale średnio polecam, bo jest strasznie plastikowy i boję się, ze się będzie rwał, chyba, ze bardziej dla ozdoby niż szarpania). A pojemniki na butelkę szyję z takiego grubszego ortalionu i on jest tylko czarny. Myślę, ze w Twoim przypadku raczej czarny. Napisz do mnie na afroddytta0@tlen.pl to dogadamy szczegóły, mam kilka zamówień w kolejce, więc spokojnie się zastanawiaj. Odpowiedz Link