Dziewczyny ja do Was z prośbą o pomoc.Mam niespełna 2 letnie dziecko,do drobnych nie należy ale też nie jest jakiś bardzo duży.Chcę kupić dla niego wózek spacerowy.Biorę pod uwagę 2 wózki nippera albo JB City Elite.
Zacznę od tego że moja znajoma ma nippera,miałam przyjemność go prowadzić i poprostu rewelacja!!!Wózek prowadzi się idealnie więc teraz pytanie czy Elite równie dobrze się prowadzi???Bo akurat nie miałam okazji go testować.No i tak powiem ja raczej bylabym skłonna kupić elite ponieważ ma super kosz a w nipperze kosz mały i wogóle nic specjalnego,po drugie budka w elite super w nipperze może to kwestia gustu ale dla mnie ten daszek bo to nawet nie budka jest tragiczna i wcale nie chroni zbytnio dziecka.Następna rzecz to siedzisko.Czy w elite jest ono większe niż w nipperze???Bo jeśli tak to kolejny byłby plus moim zdaniem dla elite,bo znajoma właśnie też wozi w nim niespełna 2 letnie dziecko,2 miesiące mój jest tylko starszy od niego i ja mam wrażenie że ona poprostu bedzie musiała niedługo wymienić ten wózek bo dziecko za chwilę będzie miało ciasno.
Jedynym plusem przeważającym na chwilę obecną dla nipper jest jego prowadzenie bo nie wiem jeszcze jak prowadzi sie elite.A to dla mnie bardzo ważne i dlatego zastanawiam się nad kupnem który wybrać,bo w większości drogi u nas kiepskie i dużo spacerujemy po parkach,lasach....
Pomóżcie więc w podjęciu decyzji,byłbym bardzo wdzięczna