Dodaj do ulubionych

Nipper w Krakowie

01.12.12, 15:22
Witam,
czy ktoś w Krakowie ma wózek Nipper i byłby tak miły, że umówiłby się ze mną na "przymierzenie" córki do tego wózeczka? Chyba że wiecie o jakimś sklepie w Krakowie, do którego można by po prostu pojechać się przymierzyć? Obecnie mamy zestaw Teutonia, ale Mała jest za mała do spacerówki (zjeżdża, bo siedzisko jest płaskie) a za duża do gondoli. A w nosidełku to mi się jakoś nie widzą spacerki...
W Nipperze siedzisko jest pochylone (jak np. w leżaczku-bujaczku FP) i wydaje mi się, że byłoby jej wygodniej siedzieć niż na takim płaskim. Poza tym te koła... super wielkie wink na nasz teren były by idealne smile
Mała ma nie całe 5 m-cy, samodzielnie jeszcze oczywiście nie siedzi.
Czekam na info smile
Dominika
Obserwuj wątek
    • tygisek Re: Nipper w Krakowie 01.12.12, 15:26
      szukaj w sklepie 4Kids smile
      • visiond Re: Nipper w Krakowie 01.12.12, 19:37
        Do 4kids już dzwoniłam. Niestety nie mają, tylko wysyłka...
    • bunny-funny Re: Nipper w Krakowie 01.12.12, 16:24
      Niestety co do nippera nie moge pomoc ale ja wlasnie przymierzam sie do Teutonii i mam pytanko-gdzie mozna ogladnac mistrala s? smile warto wogole postawic na ten wozek?
      • mirtillo1983 Re: Nipper w Krakowie 01.12.12, 22:06
        w KRK? nigdzie niestety
        w entliczku wyki - zero teutoni
        dobrego pasterza spacerowka be you czarna buda, środek szary raz widziałam raz, ale ostatnio wyciagnac nie chceili z zaplecza, bo remont maja - dramat w ogole na maila nei odp z wyceną takze na sprzedazy to im chyba nie zalezy -
        wadowicka - cosmo, tario i comfort plus maja czarny/kratka z linii trend
        ponoc najblizej wybor jest w katowicach czy zabrzu - może koleżanki ze śląska pomogą
        najlepiej chyba wybrać się na wycieczkę do stolicy smile
    • visiond Re: Nipper w Krakowie 02.12.12, 19:08
      Bardzo proszę trzymać się tematu...
      • djulliet Re: Nipper w Krakowie 02.12.12, 23:14
        We wrześniu oglądałam Nippera w wersji Single i Duo w 4kids na Zakopiańskiej. Mieli ze 3 kolory tapicerek.
    • visiond Zamykam temat 04.12.12, 12:29
      Kupiłam Nippera więc temat skończony smile
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka