Dodaj do ulubionych

Aprica Presto

02.12.12, 03:47
Mam pytanie odnosnie tego wozka.potrzebna mi parasolka tylko na szybkie wypady,glownie do autobusu.Co o nim myslicie,warto?Jak buda,podbijanie itp.
Prosze o opinie,rozwazam jeszcze trip,quest.
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • chubabubba Re: Aprica Presto 02.12.12, 10:26
      Ja mialam aprice, uzywalam dla 6,5 latkismile u nas sprawdzila sie super. Lekka, buda spelniala swoje zadania- uzywana tylko w upalach,pelnym sloncu itp. Dla mnie lepsza od maclarena. Polecamz
      • pysia.78 Re: Aprica Presto 02.12.12, 15:08
        Dziekuje chubabubba za opinie,mam nadzieje,ze u nas tez sie spr.Dodatkowo teraz kosztuje100$.Ja mam 3 latke i 10m.
    • chubabubba Re: Aprica Presto 02.12.12, 15:24
      Ja kupowalam aprice na szybko w t'r'u.szukalismy wozka ktory bedzie mial najwieksza nosnosc i 6,5 latka nie bedzie szurala nogami po ziemi.Corka miala wtedy ok.124 cm wzrostu i wozek byl super.
      • pysia.78 Re: Aprica Presto 02.12.12, 17:14
        Ja tego wozka potrzebuje tylko czasami jak musze autobusem jechac,bo niestety skladac trzeba.Ciezko jest o nim opinie znalezc,a i nie moge zadnego filmu z obsluga.Najwyzej zamowie w ciemno,a jak cos to oddam.A moze polecisz cos innego dla 3l i 10m?
        • chubabubba Re: Aprica Presto 03.12.12, 08:24
          Ja starsze dzieci( tak powyzej 3 lat) wozilam wlasnie w aprice i glownie podwojnuch wozkach- maclarenach, valco baby. Uwielbiam Maclarena grand tour lx- 5 latek wygodnie w nim spal no i bee+ tez jest ok ale moja 4,5 latka wazy 13kg😜
    • saras-wati Re: Aprica Presto 02.12.12, 18:40
      chubus, a Ty miałaś apricę presto czy cadence?
      wiesz, czym one się różnią?

pysia, a gdzie będzie kupować ten wózek - wyślesz link na priv albo tutaj?

Jeśli szukasz wózka, który z dużym dzieckiem świetnie się podbija, lekko prowadzi i jest najmniejszy po złożeniu, to mogę polecić quinny yezz. Mam i lubię, choć mam do niego pewne zastrzeżenia.
      • pysia.78 Re: Aprica Presto 02.12.12, 22:42
        Mam zamiar kupic a albbebaby,maja przecene z 200$ na 100$.Quinny odpada,bo oprocz 3 letniej corki mam jeszcze 10m syna.A wozek potrzebuje srednio raz w miesiacu.
        • saras-wati Re: Aprica Presto 03.12.12, 09:21
          pysia.78 napisała:

> Mam zamiar kupic a albbebaby,maja przecene z 200$ na 100$.Quinny odpada,bo opro
          > cz 3 letniej corki mam jeszcze 10m syna.A wozek potrzebuje srednio raz w miesia
          > cu.

Dzięki. Wiesz, ja nie zrozumiałam, że szukasz wózka dla dwójki dzieci, w tym jednego malutkiego. Myślałam, że szukasz wózka dla prawie 4-latki, stąd ten yezzsmile

Co do aprica, to poza chubą, to nikt jej nie miał, więc opinii wielu nie znajdziesz. Jeśli szukasz innych, to nadadzą się:macalareny, m&p, cybexy, jane nanuq, peg peregowink
      • chubabubba Re: Aprica Presto 03.12.12, 08:21
        Saras nie wiem co mialamsmile kupilam to co stalo w sklepie, sugerujac sie cena to cadencewink wiesz, ja uzywalam jej intensywnie przez 3 tygodnie inpo powrocie do Pl sprzedalam od reki.
        • saras-wati Re: Aprica Presto 03.12.12, 08:52
          Mi się ten wózek podoba, chciałabym go kupić, ale nie mam nikogo w usa, aby ściągnąć...sad
          • pysia.78 Re: Aprica Presto 03.12.12, 18:26
            Moge pomoc,tylko nigdy wozka nie wysylalam.Zawsze tylko paczki.Moze ktos wie,to chetnie pomoge.
            • santa-1982 Re: Aprica Presto 03.12.12, 19:39
              Ja mojego britaxa B-agile ściągałam przez "kupujemywusa "-wiadomo, biorą prowizję, ale nie było żadnych problemów.
              • pysia.78 Re: Aprica Presto 04.12.12, 04:43
                Wlasnie zamowilam.
                • pysia.78 Re: Aprica Presto 06.12.12, 20:42
                  Dzis mam dostac wozek,mam nadzieje ze bedzie ok.
                  • saras-wati Re: Aprica Presto 06.12.12, 21:18
                    Ale fajnie masz! Też chciałam go kupić, ale ściągnięcie go z USA za pośrednictwem portali zakupowych nie ma sensu, a sklep napisał mi, że nie wyślą do Polskisad

Napisz koniecznie, jakie zrobił na Tobie wrażenie!
                    • pysia.78 Re: Aprica Presto 08.12.12, 02:57
                      To moja pierwsz parasolka,wiec moze za bardzo sie nie znam.Wozek ladny,porzadnie wykonany,materialy przyjemne,grube.Siedzisko wysoko(porownujac do bbo,bo taki mam w domu obecnie)Wozek raczej dla wysokich,raczki koncza sie na 112,duza buda plus przedluzenie,ktore mozna schowac.Moja 3 latka ma w nim duzo miejsca(13kg i 104cm).
                      Wozek ogolnie dobrze sie prowadzi,ale z corka nie jestem go w stanie podbic,moze za niska jestem(166),z malym ok 9kg,jeszcze ok,ale z corka nie daje rady,do tego wozek ma plastikowe kolka.pewnie bedzie terkotal.Jak masz pytania to pisz.Pozdrawiam
                      • gaga-sie Re: Aprica Presto 08.12.12, 13:05
                        A możesz wstawić zdjęcia? Ja też chętnie bym obejrzała, przymierzałam się do niego. Chociaż teraz z Twojego opisu wynika,że mógłby mi nie pasowaćsad
                        • pysia.78 Re: Aprica Presto 08.12.12, 16:40
                          A moge Ci na tel.wyslac? Szybciej bedzie,bo u mnie z tym wstawianiem zdjec to ciezko,jesli tak to pisz na gazetowy.
                          A zapomnialam dodac ze podnozek jest jakis dziwny,cofniety do tylu i buda ma po bokach przeswity,a z tylu sialke,tylko taka gruba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka