Dodaj do ulubionych

Inglesina Trip

22.12.12, 13:02
Hej Dziewczyny!
Dla wszystkich Forumek przede wszystkim życzenia Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
Byłam wczoraj w sklepie stacjonarnym i mierzyłam synka do tego wózka, jeździłam z nim po sklepie, podbijałam itp. Wydał się OK.
Proszę o opinie tych z Was, które miały ten wózek - czy warto go kupić na wiosnę/lato dla dziecka 2-2,5 roku? Czy lepszy niż pliko mini? Wiem, że siedzisko ma płytsze - 22cm ale za to oparcie długie - 50cm i b. duża buda.
Bardzo mi się podobają tapicerki z nowej kolekcji 2013 - żółta i zielona.
Proszę doradźcie smile
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Inglesina Trip 22.12.12, 17:36
      miałam kiedyś 3 tripy i ostatnio pliko mini
      inglesina jest fajna, piszczą jej kółka (ale nie ma tragedii), mnie się nią jeździło bardzo dobrze i pewnie do niej powrócę, a do pliko mini raczej już nie wink
      • annulka79 Re: Inglesina Trip 22.12.12, 18:04
        miałam Tripa ale starszego (2007 chyba, bez oryginalnego pałąka). Fajny wózek, super tapicerka (nieprzemakalna i łatwa w czyszczeniu), lekki i poręczny.
        U mnie skrzypiały nieco amortyzatory tylnych kół, pomagało smarowanie.
        Moje dziecko jest szczupłe więc wózek był idealny do 3 lat (i nawet nieco dłużej).
        Ja polecam.

Pliko mini ma koleżanka i siedzisko jest obszerniejsze ale obie mamy wrażenie że przy standardowym użytkowaniu (koleżanka dba o wózek) wózek szybciej sie zużywa.
    • sole78 Re: Inglesina Trip 24.12.12, 09:27
      Miłam Tripa 2012, bardzo fajny wózek, trochę skrzypiały koła, może smarowanie by pomogło, poza tym wad nie posiadał. Osobiście polecam. Nie wiem tylko jak z wielkością dla 3 latka, bo mój syn miał ponad rok nim jeździłam, ale wydawał mi się obszerny.
    • daria_konwalia Re: Inglesina Trip 26.12.12, 22:35
      forum.gazeta.pl/forum/w,101614,140917316,140917316,Inglesina_Trip_i_Swift_pytania.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka