remip 13.01.13, 21:04 Witam Czy w tym sklepie jest sprzedawany najnowszy model Nippera i czy można gdzieś osobno zamówić kosz? Cena wydaje się atrakcyjna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remip Re: Nipper 13.01.13, 21:05 www.wszystko.dla.dziecka.pl/p12573,nipper-360-single-out-n-about-wozek-spacerowy-folia-gratis.html podaje link Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Nipper 13.01.13, 22:01 Cena OK, ale pisze, że jest chwilowy brak towaru. Jest problem z dokupieniem samego kosza, mnie się udało dokupić dopiero na Markafoni, kiedy mieli akcję sprzedaży Nipperów. Odpowiedz Link
remip Re: Nipper 13.01.13, 22:07 Aga a napisz mi jeszcze proszę jak zimą sprawdza się nipper i czy ta siatka z tyłu jest duża. Nie wiem czy jak wieje wiatr to dziecku mocno podwiewa przy rozłożonym oparciu do spania. A czy przy złożonym oparciu ta siatka też jest? Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Nipper 13.01.13, 22:44 Zimą Nipper sprawdza się super - dzisiaj jechaliśmy po dużym śniegu i idzie jak czołg. Do tej siatki na zakupy, która jest za oparciem wchodzi sporo rzeczy, ale ten kosz pod spodem też mi się przydaje, jest całkiem pojemny. Powiem Ci szczerze, że nie wiem, czy dziecku wieje przez tą siatkę wentylacyjną z tyłu jak śpi, bo moja młoda w ogóle już teraz w wózku nie sypia, ale wydaje mi się, że jak dziecko jest w kombinezonie i śpiworze to raczej nic go tam nie zawieje. Przy oparciu postawionym do pionu lub trochę odchylonym do tyłu ta siateczka w ogóle nie przeszkadza, wtedy ta wentylacja jest jakby schowana. Odpowiedz Link
sole78 Re: Nipper 14.01.13, 00:09 cena ok, ja kupiłam za 899+90 zł kosz, w sumie dla mnie zbędny, bo nie robię prawie nigdy zakupów na spacerze,a nie wiedziałam, że ten w wyposażeniu jest taki spory. Jeżeli chodzi o tą siateczkową wentylację to nie widzę problemu- jak dziecko siedzi to jest zasłonięta, jak leży to sitka jest nad dzieckiem, a w lecie wydaje się być niezbędna. Jeżeli chodzi o prowadzenie w śniegu - bajka, byłam dzisiaj 4 godz. na spacerku i zaspy, zasypane chodniki dla nippera nie stanowią przeszkody. Myślałam o kupnie sanek, ale zrezygnowałam, bo nipperem jadę wszędzie, a dziecku na pewno wygodniej. Odpowiedz Link
remip Re: Nipper 14.01.13, 10:59 Niestety wózki w tym sklepie są już niedostępne więc szukam dalej Ja zakupy robię bardzo często więc kosz wydaje mi się niezbędny. Odpowiedz Link
askamk1 Re: Nipper 30.04.13, 12:42 Hej, znalazłaś gdzieś tego nippera? Ja własnie szukam i niestety w Polsce nigdzie go nie ma... Odpowiedz Link
remip Re: Nipper 30.04.13, 16:41 nie znalazłam niestety i ostatecznie zdecydowałam się na BJ Elite. Jestem bardzo zadowolona, teraz szukam do niego jakiejś wygodnej lekkiej spacerówki dodatkowej. Odpowiedz Link
askamk1 Re: Nipper 30.04.13, 16:44 Dzięki. Ale czy to oznacza, ze elite jest za ciężki? Bo ja dzis od rana czytam i czytam i w końcu zaczynam skłaniać się ku elite lub GT... Odpowiedz Link
remip Re: Nipper 30.04.13, 17:42 Waży 12 kg. Nie jest za ciężki, bez problemu znoszę go z 1 piętra (bez dziecka w środku) ale od zawsze chciałam mieć lekki wózek np na zakupy. Elit jest szeroki i np do galerii handlowych jest średnio poręczny. Moje dziecko ma 1, 5 roku i chcę mieć lekki wózek np do wyjścia na pobliski plac zabaw bo synek coraz więcej chodzi a jak będzie starszy to będzie on nam służył w wyjątkowych sytuacjach jak zabolą nóżki. Odpowiedz Link
askamk1 Re: Nipper 30.04.13, 17:50 Dzięki. Za duży wybór jest tych wózków. Zdecydowałam, ze wybieram między GT lub elite i więcej nie szukam, bo zwariować można... Sprzedawca w sklepie polecał raczej GT, ze lżejszy i poręczniejszy, składa się do mniejszych rozmiarów niż elite i sama nie wiem, który wybrać. Teraz mam Emmę Edge duo combi i w teren jest super mega świetna, ale jak moja mama zabiera córkę do siebie do bloku nie jest różowo - żeby wnieść na 1 piętro musi się nieźle nagimnastykowac i z reguły prosić kogoś o pomoc. Wózek jest bardzo ciężki. Dlatego waham się , czy elite też nie będzie za ciężki... a chciałabym coś co sprawdzi się i w terenie i w mieście... Odpowiedz Link
remip Re: Nipper 30.04.13, 18:09 ja wybrałam elite bo mój syn śpi w wózku a nie chciałam kombinować i bawić się w wypychanie podnóżka. Najbardziej podobał mi się bumbleride indie i mam nadzieję że jeszcze kiedyś go kupię Odpowiedz Link
askamk1 Re: Nipper 30.04.13, 18:46 Fajny ten BI! Wcześniej jakoś o nim nie pomyślałam. Ale chyba w Polsce nie jest dostępny? Widziałaś gdzieś u nas ten wózeczek??? Odpowiedz Link
remip Re: Nipper 30.04.13, 18:58 nie u nas w sklepach go nie ma. Ostatnio był na allegro - sprzedawała jedna z forumek prawie nowego. Ja bałam się trochę co w przypadku awarii.. no i ostatecznie kupiłam używanego elite wiec też był tańszy niż indie. Ale gdyby mnie nie ograniczały finanse to zdecydowałabym się na indie. Odpowiedz Link
askamk1 Re: Nipper 30.04.13, 19:08 W zagranicznych sklepach ceny kształtują się w okolicy 400-500 dolarów, ale do tego przesyłka, to już trochę się uzbiera. A co z reklamacjami? Chyba bezpieczniej jednak zostać przy BJ... Ale ten BI super jest! Dzięki za pomoc Odpowiedz Link
askamk1 Re: Nipper 30.04.13, 20:01 Jeszcze wynalazłam fajny wózeczek - BOB revolution CE lub SE. Bardzo mi się podoba. Oglądałaś go? Odpowiedz Link