Dodaj do ulubionych

MB Swift a Peg pPerego Si

25.01.13, 12:50
Jeżeli mój Młody jeździł teraz w Si i się spokojnie mieścił to wejdzie też do Swifta? Potrzebuję coś na pompowanych kołach wrzucić spokojnie w bagażnik. Wózek ma być wakacyjno-wyjazdowy i na wyjścia poza domem. Nie będę używała śpiworków, na szerokość się nie obawiam-jest chudzina. Tylko długość? Ma 94 cm, 13 kg. Może ktoś woził tak duże dziecko i był zadowolony? Wiem,że BJ City Elite czy MB Urban Jungle byłyby lepsze, ale nic już nie włożę poza nimi.
Bardzo proszę o rady bo już siwieję od tego myślenia.
Obserwuj wątek
    • djulliet Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 13:00
      Swift po złożeniu też nie jest malutki, ale w miarę się mieści (mamy mały bagażnik), mnie się wydaje że on jest bardziej wąski niż krótki, ale najlepiej byłoby przymierzyć. Skąd jesteś? Jak z Krakowa to zapraszam na przymiarkę wink
    • annulka79 Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 13:09
      Tu masz zdjęcia z dziećmi (102cm i 81cm)

www.bestbuggy.co.uk/2012/04/mountain-buggy-swift-with-children/
      • car.in Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 13:56
        Za zaproszenie bardzo dziękuję, ale jestem z Łodzi sad
        Dziękuję za te zdjęcia, to już daje jaśniejszy obraz. Ta dziewczynka nieciekawie wygląda, jest za duża do tego wózka. Hmm, myślę...
        • saras-wati Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 15:19
          carin to siedzisko w swifcie nie jest tragicznie małe, zmieści się tam i większe dziecko - wydaje mi się, iż problemem jest mała odległość siedziska do podnóżka. Moja córka mając półtora roku siedziała w swifcie idealnie - nóżki były świetnie ułożone na podnóżkusmile

fajny jest bj mini gt pod tym względem, bo w nim fajnie siedzi moja 3-latka - tylko tutaj znowu jest za nisko buda i złożoną ma na głowiesad
    • nicolcia9 Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 14:44
      A może najlepszym rozwiązaniem byłby BJ Mini GT? Tylko najlepiej właśnie malucha przymierzyć, bo w nim poza tym, że byłby idealny do Twoich kryteriów, może denerwować zamknięta buda, której szkielet przy wyższym dziecku znajdować się będzie za jego główką, co będzie mu przeszkadzało i będzie mało komfortowe. Jednak myślę, że przy jego wzroście jeszcze nie będzie się na niej opierał.
    • annulka79 Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 14:55
      Trudno mi się odnieść do rozmiarów swifta ale jeśli szukasz czegoś małego, do samochodu to może BJCM Gt ? Sporo przestrzeni ma Easywalker. Znowu po złożeniu ... Tu porównanie Baby Jogger City Elite i Easywalker Qtro:
      www.bestbuggy.co.uk/2011/11/baby-jogger-city-elite-vs-easywalker-qtro/
      • car.in Re: MB Swift a Peg pPerego Si 25.01.13, 15:42
        Dziewczyny-dzięki wielkie. Te zdjęcia super. Easywalker jakoś wizualnie mi nie podchodzi. Uparłam się na Swifta ale chyba już za późno. W Bj GT przymierzałam i spokojnie się mieści. To może kupię dwawink Elita bo jest ładny i duży a Gt do samochodusmile Dam znać jak w końcu się zdecyduję. Z Elita będę czekać na kolor Sand. Mam nadzieję,że wkrótce będą dostępne.
        • car.in Re: MB Swift a Peg pPerego Si 28.01.13, 19:10
          Podjęłam decyzję ostateczną i zamówiłam dzisiaj BJ City Elite, kolor Sand. Jak będzie za duży dokupię maclarena Questa kol denim. Teraz pozostaje czekać, aż dojadą do dystrybutora.
          • monika_kas Re: MB Swift a Peg pPerego Si 28.01.13, 19:48
            car.in napisała:

> Podjęłam decyzję ostateczną i zamówiłam dzisiaj BJ City Elite, kolor Sand. Jak
            > będzie za duży dokupię maclarena Questa kol denim. Teraz pozostaje czekać, aż
            > dojadą do dystrybutora.

A jeśli można wiedzieć to gdzie kupiłaś swojego Elite?
            • car.in Re: MB Swift a Peg pPerego Si 28.01.13, 20:17
              Zamówiłam a stacjonarnym " Mamo to ja" w Łodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka