Dodaj do ulubionych

M mnie zabije :P

29.01.13, 16:28
M mnie zabije jak mu powiem, że własnie zamówiłam kuriera, który odbierze jutro mojego nippera uncertain sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale jakoś korci mnie ten GT no i muszę go mieć tongue_out no a mieć GT i nippera to chyba głupota wink
Już się boję co będzie jak mu GT nie podpasujetongue_out A tu podobno nipperów już nigdzie nie ma w sprzedaży uncertain
Obserwuj wątek
    • pinik Re: M mnie zabije :P 29.01.13, 16:38
      Pomilak, chyba sie w maliny wpuscilas smile

A ja ci wlasnie chcialam pisac, ze moze nie sprzedawaj jednak nippera, dopoki nie masz gt, bo niektorym ten gt nie podchodzi, a nippera to juz raczej nie dostaniesz.

Przemysl to moze smile
      • koala0405 Re: M mnie zabije :P 29.01.13, 16:59
        ja miałam chrapkę na tego nippera i troszkę się spóźniłam. Może to i dobrze bo mój 2,5 latek by się do niego nie zmieścił?
      • agusia041 Re: M mnie zabije :P 29.01.13, 17:11
        Jak tylko wystawiłaś Nippera, wiedziałam, że natychmiast go sprzedaż smile
        I nie martw się, już i tak za długo nim jeździłaś a jestem bardzo ciekawa twojej opinii jak się ma GT do Nippera.
        Mój mąż akurat GT bardzo lubił więc jest szansa, że twojemu też podpasuje i jednak da Ci żyć smile
      • pomilak1 Re: M mnie zabije :P 29.01.13, 18:04
        Pinik no niestety nie ukrywam, że tu tylko kwestia kasy wzięła górę uncertain Nie mam teraz zamrożonej gotówki na GT, więc musiałam coś sprzedać, mam jeszcze tylko bee+ i yezz, którego kupiłam kilka dni temu, więc padło na nippera.
        No trudno jak mi GT nie przypasuje to kupię co innego-może swifta tongue_out
        Z nipperem bardzo trudno mi się rozstać, bo śmiem twierdzić, że to nasz najlepszy wózek! Był z nami najdłużej no i nigdy mój M nie komentował mojej wymiany/zamiany itd a tu wielkie oburzenie tongue_out
        No ale już jestem po wysłuchaniu drobnych "morałów" tongue_out Jak wyciągnęłam bee+ na jutro spojrzał okiem i rzucił hasło "jak dobrze, że jutro masz popołudniową zmianę" big_grin
    • pomilak1 A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 18:13
      No właśnie, sama nie wiem jaki wziąć? czarny czy z czerwienią?
      Ja lubię kolor czerwony, ale czy nie będzie się zlewać i gryźć z różowymi ubrankami młodej no i z różowym lodgeremsmile
      • pinik Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 18:15
        NO co ty! Do tego lodgera to w zyciu z czerwonym!
        • pomilak1 Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 18:23
          Też do różu mi bardziej czarny pasuje, ale jakoś GT bardziej mi się podoba z tym czerwonym paskiem, już sama nie wiem tongue_out A wózek muszę mieć do przyszłego wtorku, bo wtedy mam na rano do pracy i młodą zawozi M do żłobka big_grin tongue_out
          • agusia041 Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 18:45
            Ciemna czerwień fajnie wygląda z jasnym różem i niekoniecznie się gryzie, wszystko zależy od odcieni koloru. Czarny akurat z tym szarym wydaje się trochę smutny, ale za to jest bezpieczny smile
            • escapezone Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 19:14
              też czerwony kupuje w marcu smile byłam, widziałam na żywo i czerwony mi się spodobał, a tego czerwonego prawdę mówiąc to dużo nie jest.. wręcz przeciwnie smile
              • pomilak1 Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 19:34
                No właśnie czerwony Aga ma od ręki, a na czarny muszę czekać tongue_out
                No i ta czerwień mi tak w bordo lekko wpada, no mam dylemat tongue_out wink
                A nipper już spakowany sad M chodzi koło kartonu i puka się w czoło tongue_out
                • marimag85 Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 20:13
                  Ja jestem BARDZO ciekawa (jako posiadaczka Nippera) Twojej opinii porównawczej między Nipperem a GT. wink Jak Ci GT nie podejdzie, a będziesz go szanować wink, to się ustawiam w kolejce do ewentualnego odkupienia. smile

Czerwony jest ładny! smile
                  • pomilak1 Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 20:53
                    Dobra, padło na czarny, najwyżej będę żałować tongue_out
                    No sama jestem ciekawa, ale aż się boję tongue_out
                    • marimag85 Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 21:17
                      Hehe. wink Wiesz, w sumie przeżywasz teraz mój potencjalny przyszły stres. smile

No naprawdę BARDZO jestem ciekawa. smile

Je jeszcze chyba tylko tak naprawdę chciałabym tego GT mieć w rękach, Bumbleride Indie (jeśli faktycznie ma takie miękkie zawieszenie...), a dla noworodka Emmę City Cross i Nitro City. I koniec kadencji wózkomaniaczki. wink No chyba, że coś nowego się na rynku pojawi. wink

Aaa... a na wiosnę jeszcze będę jakiejś parasolki szukać........ Może tym razem się do jakiejś przekonam.
                      • escapezone Re: A teraz jaki kolor GT? :D 29.01.13, 21:23
                        mi tez sie wydawalo ze ten kolor to bordo a nie czerwien ale na zywo widzialam i to czerwien . No ja do marca czekam do polowy bo juz bym go u agi kupowala , a maz rowniez chodzi i mowi ; zebym za miesiac nie chciala zmienic wozka bo z wozkiem mnie spakuje smile
    • sylki Re: M mnie zabije :P 29.01.13, 21:31
      Ty wariacie big_grin
      --
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka