Coraz bardziej kreci mnie ten Indie (chyba na zasadzie, ze chce mi sie jeszcze wszystko co sie da przetestowac, zanim mi dziecie wyrosnie
Pojechalam ostatnio do wozkowego sklepu, gdzie sie tego wozka nie spodziewalam (pojechalam tam obejrzec Pliko Si, ktore wiedzialam, ze maja). Parkuje przed sklepem obok dostawczego busa tego sklepu i oczom nie wierze! Na aucie z boku wielka reklama bumbleride i ogromna fotka Indie! Cala zachwycona pedze do sklepu w nadzieji, ze uda mi sie go pomacac, ale nic z tego! Wozek maja tylko na zamowienie i czeka sie kilka tygodni. Gdzies tam wisialy tylko ich spiworki.
No wiec znowu w necie te wozki ogladalam i ogladalam.
Dzis pojechalismy do miasta. Zawsze, gdzie nie jestem, rozgladam sie za kazdym wozkiem, czy aby jakas ciekawostka nie jedzie. Jak juz po ciemku wracalismy do auta, wypatrzylam w oddali Indie! Przestalam juz slyszec, co maz do mnie mowi, wozek przejechal obok nas (jechal z przeciwnego kierunku). Moment go widzialam i normalnie to bym zawrocila i poogladala troche, ale moj maz juz sie dziwnie patrzyl, ze stanelam i sie za nim obrocilam i patrzylam

Wiec dalam sobie spokoj (i zaluje)
Wozek bardzo ciuchutko i mieciutko jechal. Pani miala kolor seagrass (chyba najbardziej popularny) z takim zielono-turkusowo-bialo-czerwono-zielonym kocykiem w paski z ikeii. Fajnie pasowal!
Zamowilabym ten wozek (bardzo interesuje mnie jego amortyzacja, tylko boje sie, ze jednak jest krowiasty po zlozeniu), ale nowa kolekcja bedzie dopiero pod koniec marca dostepna.
Podoba mi sie zmieniony podnozek, bo to mi sie wlasnie w terazniejszym modelu nie podobalo wizualnie, a i praktycznie bedzie lepszy dla wiekszych dzieci.
Tylko czy wytrzymam do tego konca marca???
Samantha, ty masz chyba ten wozek. Napisz wiecej o nim (amortyzacja i czy jest naprawde taki nieforemny po zlozeniu). A moze masz fotki porownawcze? I moze go do jakiegos wozka innego porownasz?
Nosz... chyba na niego zachorowalam...