karollek79
26.02.13, 17:08
Witam,
Dziewczyny pomóżcie, weruję to forum chyba już ponad miesiąc i głowa mi puchnie. chciałam Nippera, ale nigdzie go nie można kupić, zresztą jak zobaczyłam BJCM to przeszła mi ochota na Nippera. Pojechałam dzisiaj do Świata Dziecka z moją 8 miesięczną córeczką żeby w końcu wybrać spacerówkę i wyszłam jeszcze bardziej niezdecydowana. BJ byłby idealny gdyby nie brak podnoszonego podnóżka. Czy wasze dzieci śpią wygodnie w tym wózku bez podnóżka? Jakoś nie bardzo sobie to wyobrażam. Moja starsza córka miała zwykłą parasolkę, ale podnóżek był podnoszony i z tego co pamiętam to jeździła w tym wózku z podniesionym podnóżkiem do końca wózkomania (około 3,5 lat miała). Oglądałam jeszcze Cybexa Topaza. Naaprawdę fajny wózek. Fajna duuuża budka, fajnie rozkładane oparcie, fajne pasy, podnóżek regulowany, ale obawiam się, że ten wózek na długo nie starczy bo jak wsadziłam tam moją córkę niewiele miejsca zostało nad głową, oparcie ma chyba 45-46 cm. Oglądałam jeszcze XT, ale odpadł ze względu na luzy w rączkach, co mnie od razu odrzuciło od tego wózka. Gdyby nie ten podnóżek w BJ to bym brała bez chwili namysłu. A! I jeszcze jedna rzecz - czy w BJ po złożeniu jest jakaś blokada przed rozłożeniem? Często zabieramy wózek do samolotu...