mariolaer 13.03.13, 09:37 W jakich sklepach kupowałyście Wasze PP Si? Jesteście nadal zadowolone z wyboru tego wózka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotka_k Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 09:44 moje pierwsze Si ściągałam z Niemiec bo w Polsce rzecz jasna nie było nowej kolekcji jestem tak zadowolona i tak polubiłam ten wózek, że kupiłam teraz kolejny kupowałam w www.swiatwozkow.pl/ bo mieli najlepszą cenę na Denima i był dostępny od ręki Odpowiedz Link
pinik Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 10:21 Ja tez kupowalam w Niemczech, wiec niewiele ci to pomoze (z rabatem byl sporo tanszy niz w Pradze). Jestem z niego dalej bardzo zadowolona. Wyparl aktualnie bugaboo bee z auta, ktore ze spioworkiem i siedzonkiem w moim kierunku mnie strasznie denerwowalo przy rozkladaniu (ten spiwor przeszkadzal itd). U nas Si sluzy jako wozek do auta. Jest waziutki, wiec naprawde nie przeszkadza mi w bagazniku, bardzo latwo sie sklada i rozklada i moja malutka wyraznie lubi w nim siedziec (moze dlatego, ze to nasz jedyny wozek, w ktorym aktualnie nie wyjelam palaka). Ja lubie go pchac. Jest stabilny, ma fajny koszyk z dobrym dostepem (o ktorej parasolce to mozna powiedziec??). I ma takie delikatne resorki. Dobrze jezdzi, szczegolnie z duzym obladowaniem! Budka dobra, siedzonko wygodne. Odpowiedz Link
mariolaer Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 10:46 Dzięki dziewczyny. Jota, dzięki za namiary na sklep , chyba też tam złożę zamówienie. Pinik, przekonałaś mnie już do tego wózka na 100% . U nas też będzie jeździł w aucie. Chcę wymienić Zappa, zrezygnowałam z Buggstera i Dota na rzecz PP SI. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór. Pinik jakiego śpiwora używasz do SI w tej chwili? Też mi zależy, żeby się fajnie składał razem ze śpiworem. Nie wiem jeszcze jaki kolor wózka wybrać. Podoba mi się ten Denim, ale na długie spacery mamy Emmę Scooter S, właśnie w kol. Denim na czarnym stelażu. Wydaje mi się, że są to dwa zupełnie inne odcienie, ale dla odmiany powinnam wziąć coś innego. Widziałyście inne tapicerki PP Si na żywo? Jest coś godnego uwagi dla chłopca? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 17:01 Ja swoje Si Mokka kupiłam w Tosi - też z uwagi na niską cenę. Robiłam już u nich wcześniej zakupy. Dzisiaj przyszedł organizer do Si - Babymel - kupiłam go w mamagama A do tego zamówiłam sobie fajny gadżet - saszetkę na chusteczki mokre lub pieluszki - kobitka zrobi mi go na szydełku. Jak przyjdzie to dam linka do zdjęć Odpowiedz Link
pinik Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 23:30 Ja mam teraz w Si spiworek bunker lodger. [img][/img] Jeszcze jednym plusem tej parasolki jest to, ze sklada sie teleskopowo, a nie lamie. I w dzieki temu skladajac, nie musimy sciskac spiwora w srodku wozka (tak jak jest to np. w maclarenach). Spiworek wiec nie utrudnia skladania. Odpowiedz Link
mariolaer Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 23:35 Dzięki za info. Wykluczyłam już wszystkie TFK, Zappy i resztę. Kupuję PP SI . A ten turkus ładnie się z tą tapicerką komponuje . Odpowiedz Link
pinik Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 13.03.13, 23:49 No ja juz tez przez buggstera air przeszlam i mimo, ze mial swoje plusy, wole teraz prowadzenie Si. Ten turkus (spiworek) to kupilam, bo okazja sie nadazyla Ogolnie chce miec wszystko typowo babskie, ale na spiworku kwiatki sa Odpowiedz Link
mariolaer Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 14.03.13, 07:53 Nie dziwię się, że chcesz wszystko babskie . Jako mama 3 synów,jakbym teraz miała mieć córkę to wszystko tonęłoby w różnych odcieniach rózu od wózka począwszy,a na skarpetkach kończąc . Nie wiem jaki kolor tego Si wybrać, w grę wchodzą wszystkie prócz czerwonego i niebieskiego. Wybieram więc pomiędzy denim, czarny i brąz (mocca). Czy ten materiał denim rzeczywiście się kulkuje? Odpowiedz Link
mannerly Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 14.03.13, 09:00 a ja mam pytanie - czym różni się kolekcja 2012 od 2013. oprócz kolorów? Czy coś się zmieniło? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Peg Perego Si-gdzie kupowałyście? 14.03.13, 11:59 No właśnie to teleskopowe składanie w Si to ogromna zaleta Odpowiedz Link