Dodaj do ulubionych

Wozek - totalny mętlik

15.03.13, 19:20
Dziewczyny czytam czytam i czytam te posty i ńie wiem sama co wybrac. Synek ma 19 mcy chce spacerowke mu kupic. (W chwili obecnej mam mutsy urban rider). czego oczekuje?zeby nie zajmowala juz tak duzo miejsca w bagazniku i zeby posluzyla jeszcze troche. Mlody lubi spac w wozku, wiec musi byc rozkladana, wygodna...mieszkam w wawie ale przy lesie wiec zeby komfortowow prowadzila sie w trudniejszym terenie? Duzo wymagam? Co podpowiecie? Samej trudno mi sie zdecydowac, pare lat temu dla corki kupilam spacerowke quinny buzz a wczesniej mialam emmaljunge i przeklinalalam ten wozek przeokrutnie.
Obserwuj wątek
    • escapezone Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 20:54

mój ponad 2latek pokochał bjcm gt i sprawdza się super my trochę też mamy obok różnego terenu "Białołęka" i sprawdza się bdb. Bałam się ze mój długi ponad 2latek będzie na styk się w nim mieścił ale ma jeszcze dużo miejsca wzdłuż (syn ma ponad 95cm wzrostu) i w szerz . Syn wazy ponad 15kg ale przy tym wózku nie czuje vlciezaru pchania wózka, no i nie telepie mnie juz pakowanie wózka do auta bo wcześniej to na przemian z mężem szlag nas trafiał
      • thea19 Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:13
        my tez mamy bialoleke i jezdzimy nad kanalkiem bjce
        • escapezone Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:18

o proszę sąsiadka wink my blisko odkrytej
          • thea19 Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:23
            ja nad kanalkiem od strony modlinskiej. i nie ma tu fajnych wozkow poza moimi. same klekoty, co najwyzej stary frog sie trafia.
          • afroddytta Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:45
            Moja sis mieszka na odkrytej, ale ja zadko tam bywam, a ona jeszcze dzieci nie ma. Ale jakby co to zwroce uwage na Gt smile
            • escapezone Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:49

afroddytta to na kawę zapraszam jak będziesz w okolicy big_grin
              • afroddytta Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:57
                Dzieki.
                A ogolnie trzebaby sie skrzyknac na jakas wspolna kawe, bo troche nas z wawy jest, niech no tylko ta zima sie skonczy i ja bede jeszcze na chodzie smile
                • escapezone Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 22:04

pewnie, tylko sprzedam syna mężowi bo inaczej o kawie mogę pomarzyć chyba ze w termokubku w pogoni za dzieckiem smile

Wracając do baby jogger ja nie pralam tapicerki jeszcze wiec juz zaczynam się obawiać co może mnie czekać jak thea napisała.. Póki co jestem zadowolona z niego czas pokaże co zacznie mnie drażnić barazie ta gumowana raczka chyba trochę smile

https://www.suwaczki.com/tickers/dqprx1hpde1opbml.png
    • magdulka2 Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:32
      Biore go pod uwage dziewczyny - a ma jakies wady?
      Ja nie sasiadka - druga strona Wawy - kabaty
      • escapezone Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:35

w gt brak regulowanego podnóżka ale ja wypycham od spodu w Elite masz regulowany.

https://www.suwaczki.com/tickers/dqprx1hpde1opbml.png
      • thea19 Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:37
        gt czy elite? w zasadzie to one sa prawie takie same - elite troche wiekszy. wady - wielki po zlozeniu i wielki po rozlozeniu, raczka gumowana, nie da sie zalozyc spiworka za oparcie, psujne przednie kolo
        • escapezone Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:43

• thea19 Re: Wozek - totalny mętlik 15.03.13, 21:46
            mi sie zepsula blokada do jazdy na wprost a wielu dziewczynom stuka. mi sie tez odpinaja napy z tapicerki od stelaza na gorze i jest dziura miedzy oparciem a buda. porobilo sie tak po zdjeciu tapicerki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka