Dodaj do ulubionych

wymiana bjcm gt na mb urban jungle

17.03.13, 20:35
Tak sie wlasnie zaczelam zastanawiac ostatnio nad wymiana wozka smile bjcm gt jest super ale korci mnie wyprobowac jeszcze cos innego. Wozek musi miec spore siedzisko bo synek jest dosyc duzym chlopcem. Siedziska bjcm gt i mb moga byc porownywalnie duze? Oplaca mi Sie w ogole ta zmiana? Synek w lipcu skonczy dwa lata ale jak pisalam jest duzym chlopcem. ciuchy 92-98 nosi i 13kg wagi smile doradzcie prosze.
Obserwuj wątek
    • escapezone Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 20:39
      ja mam gt od tygodnia i powiem ze myslalam ze bedzie za maly na dlugosc dla mojego syna,ze bedzie syn mial jak w poprzednikach kolana pod nosem prawie. syn ma 2 lata i 2miesiace prawie , niecaly metr wzrostu , 15kg i ciuchy 104/110. i jestem pod wrazeniem, w gt prawie pietami podnozka dotyka, konca, brakuje mu z 4cm do dotkniecia pieta bez butow. i bardzo dobrze sie prowadzi , u mnie sa plyty betonowe, pozniej chodnik nierowny, troche wertepów, i spisał się. jak wypchne podnozek spi smacznie i wygodnie. takze patrzac na oparcie bedzie do konca wozkowania smile
      • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 20:52
        ja uzytkuje mojego gt od hmmm lipca i juz mi sie marzy zmiana smile oczywiscie jak czegos ciekawego nie wykukam to go nie sprzedam za cholere. zastanawiam Sie tylko czy gt mb i razy walker maja porownywalne siedziska? tzn duze? chyba, ze macie jakas inna ciekawa propozycje.
    • afroddytta Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 20:50
      Mój syn kończy 2 lata w czerwcu i na prawdę w UJ ma jeszcze mnóstwo miejsca, do podnóżka mu jeszcze daleko. Mogę Ci na priva podesłać fotki UJ z 2,5 latkiem i 5,5 latkiem.
      • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 20:53
        podeslij prosze jestem bardzo ciekawa smile
        • afroddytta Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 09:49
          Wyślę zaraz na gazetowego.
          Ja mam EW podwójnego i siedzisko jest też duże i bardzo fajne (nawet nieco więcej miejsca na głowę bo buda nie jest tak na styk połączona jak w UJ), chyba podnóżek niżej (i ze 2-3 cm węższe, ale to podwójny), moja koleżanka kupiła EW i w tym tygodniu do niej dotrze to mam nadzieję, że go sobie obejrzę. Ona była pod wrażeniem UJ i by go kupiła, ale jeżdzi Seatem Cordoba i nie wszedł jej do bagażnika, więc kupiła EW sky.
          • afroddytta Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 09:58
            Wysłałam.
            Jeszcze dla porównania ten sam 5,5 latek w CM fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3111063,2,52,BJCM-plus-55l.html
        • afroddytta Mail mi wraca 18.03.13, 10:14
          wysyłam na gazetowego i wraca uncertain
          • anek1805 Re: Mail mi wraca 18.03.13, 10:31
            to wyslij mi na normalnego maila anek87@wp.pl. a co do sprowadzenia ze stanow to niestety w ogole Nie wiem jak sie za to zabrac a korci oj korci smile ale Nie wiem czy nowy wozek to jest dobry pomysl. myslalam zeby narazie gt zostawic a uzywanego uj kupic. bo co jesli mi Nie podpasuje? tongue_out
            • afroddytta Re: Mail mi wraca 18.03.13, 10:38
              Wysłałam.
              Jak masz czas i znajdziesz superokazję to nówkę z US kupisz w cenie używki w PL, więc raczej mniej stracisz smile
              UJ na allegro są rzadko i cenowo różnie, raczej właściciele je wysoko cenią.
    • mama1dawidka Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 20:56
      wszystko fajnie pieknie
      bo i lzej sie go pcha
      i podbija
      ale on jest dlugi po zlozeniu to niestety jest jego minus sad
      wiec zanim kupisz sprawdz czy ci do bagaznika wejdzie
      p
      • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 21:17
        jak juz jezdzimy to busem wiec Nie bedzie problemu smile to zaczynam moje poszukiwania.
        • pomilak1 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 21:44
          Mam też gt i dziecko z lipca 2011wink tongue_out obecnie gt sprawdza się rewelacyjnie ale na przyszłą zimę planuję kupić właśnie albo urbana albo bumbleride indie smile ew widziałam w sklepie i siedzisko mi się b.płytkie wydawało.
          Zmieniaj, bo potem będziesz żałować tongue_out

No i moja mała mniejsza jest wink ciuchy 86/92 waga 10kg smile
          • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 22:12
            Pomilak kojarze twoj nick z Forum lipcowki2011 smile no chyba zmienie ale musze trafic na jakas fajna okazje zeby nie dolozyc do interesu smile wrazie jakby jakas wozkomaniaczka chciala Sie pozbyc UJ to jestem zainteresowana. Na niemieckim ebayu jest kilka fajnych propozycji ale nawet nie jestem pewna do ilu bic?
            • pomilak1 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 09:42
              Jak masz czas i wolną kasę to może sprowadź Urbana ze Stanów? ostatnio dziewczyny wklejały linki i na prawdę cena nawet z kosztem przesyłki była b. atrakcyjna smile
              Ogólnie GT się u nas sprawdza i polubiłam ten wózek, a jeszcze bardziej M i starszak, ale nigdy nie miałam MB więc pewnie i na Urbana przyjdzie pora, ale to za rok tongue_out big_grin
            • gabienka00 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 09:44
              Anek1805 -ja z kolei poszukuję BJCM GT -chętnie odkupię za rozsądne pieniądzesmile

> Pomilak kojarze twoj nick z Forum lipcowki2011 smile no chyba zmienie ale musze tr
              > afic na jakas fajna okazje zeby nie dolozyc do interesu smile wrazie jakby jakas w
              > ozkomaniaczka chciala Sie pozbyc UJ to jestem zainteresowana. Na niemieckim eba
              > yu jest kilka fajnych propozycji ale nawet nie jestem pewna do ilu bic?
    • ollasja Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 23:10
      A ja zamieniłam Urbana na Gt właśnie, niejako z konieczności.
      Jak rozmiary Urbana (szczególnie po złożeniu) Ci nie przeszkadzają, to wymieniaj. Na pewno warto dla lepszego prowadzenia i komfortu jazdy. Ja woziłam w nim dużego 2,5 latka (ok. 100 cm i 15-16 kg wagi) - w wózku chętnie sypiał zresztą.
      Z minusów Urbana w stosunku do GT to oczywiście waga, system składania, mniejsza buda i mniej zabudowane siedzisko niż w BJ . Ale poza tym to rewelacyjny i przesliczny wózek , klasa wyżej niż BJ; ja wciąż żałuję, że musiałam się go pozbyć wink
    • mama1dawidka Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 17.03.13, 23:20
      bo urbana to raczej chyba do elita idzie latwiej porownac?
      • tygisek Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 08:05
        ja tez zamienilam Urbana na GT, choc zawsze bede twierdzic, ze MB to najlepszy wozek jaki dotad mialam.....o designie, jakosci materialu, wlasciwosci jezdnych wozka, wogole jego wykonania i dopracowania jesli idzie o MB moznaby duzo pisac, jego niewatpliwym minusem sa: wielkosc po zlozeniu, i to trzeba brac pod uwage, oraz brak wentylacji (takiej jak jest wlasnie w BJ) - o ile przy mniejszym dziecku nie ma to wiekszego znaczenia - siedzisko jest wygodne i obszerne, o tyle przy wiekszym dziecku - choc siedzisko spokojnie wystarcza i dla kilkulatka, to juz przy spaniu, gdy glowka dziecka jest sila rzeczy umieszczona gleboko, dziecku moze byc za duszna i za goraco - u nas tak bylo np. zima ok, fajnie ze swietnie oslania, za to latem moze byc uciazliwe - pod tym wzgledem a takze pod wzgledem budy i skladania wygrywa BJcm GT, choc ogolnie to moim zdaniem nizsza polka niz MB...
        wiec moja rada jest taka, jesli masz mozliwosc obejrzyj sobie na zywo Urbana, ja przez jakis czas mialam oba te wozki, no i koniec koncow, mimo calego mojego uwielbienia dla Urbanka, czesciej korzystalismy z GT
        • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:07
          Trochę mnie Tygisku zmartwiłaś tym brakiem wentylacji sad
          Nie mam niestety możliwości zobaczyć go na żywo, ale byłam pewna, że w tej powiększanej budzie jest siatka i w razie potrzeby wystarczy.
          GT już miałam, nie zachwycił mnie, dużo lepiej jeździ mi się nipperem, a teraz marzy mi się urban i miałam w tym tygodniu zamawiać tylko rozmyślam jeszcze nad kolorem. A teraz jeszcze z tą wentylacją będę miała dylemat...
          • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:26
            Terrain np ma siatkę z tyłu szkoda, że w UJ o tym nie pomyśleli
            • afroddytta Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:28
              Może jeszcze do tego dotrą smile
              A ten limitowany komplet UJ z US za te 375 dol. to na prawdę żal nie kupić wink
              • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:32
                Wez podaj mi jakiegos linka Do tego uj limitowanego smile
                • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:36
                  www.diapers.com/p/mountain-buggy-dusk-urban-jungle-bundle-2011-106627

https://suwaczki.maluchy.pl/li-49350.png
                  https://suwaczki.maluchy.pl/li-49351.png
                  http://iv.pl/images/40637504292658055133.jpg
                  • afroddytta Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:40
                    Ten kolor to mi akurat średnio, ten turkus dla mnie śliczny.
                    • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:42
                      Nie ma już wyprzedały się ale za tą cenę to się nie dziwię tongue_out
            • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:30
              Ale w budce jest siatka czy nie? Aga zamawiałaś flint, widziałaś ten kolor może w realu?
              • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:34
                Budka się odchyla do przodu więc jest "dziura" także teoretycznie nawiew byłby. A siatkę Terrain ma po obniżeniu siedziska do spania z tyłu. Nie nie widziałam flinta na żywo bo nie mam gdzie. Zamówiłam w ciemno bo niebieski mi się nie podoba. Potem będę polowała na tapicerkę od UJ smile
                • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:42
                  Ja niestety nie mam gdzie obejrzec na zywo uj wiec bede kupowala w ciemno. ale z gt tez tak bylo i sie Nie rozczarowalam.
                  • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:49
                    item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=281023383109&index=8&nav=SEARCH&nid=65303263523 takie cos znalazlam smile
                • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:42
                  Ja sie jeszcze nad czarnym zastanawiam, chociaż ten szary niewiele jaśniejszy to na lato trochę lepszy od blacka. Terrain za ciężki dla mnie, więc nie brałam go pod uwagę.
                  A limitków na diapers juz nie ma, ale nie żałuję, nie chciałam niebieskiego, nawet za taką cenę smile
                  • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:44
                    Są jeszcze kolorowe limitki.
                    • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 10:49
                      Fakt, nie wiem jak patrzyłam, ale już tylko z tym czerwonym zostały, a tego to już wogóle nie chcę.
                      • mama1dawidka Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 11:00
                        mialam flinta terraian i byl cudowny big_grin
                        do do wentylacji
                        to jak mloda spala
                        to idzie odczepic dach od urbana i ppochylic daszek i juz jest wentylacja big_grin
                        zaraz wkleje o jaka wentylacje mi chodzi big_grin
    • mama1dawidka Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 11:03
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/0aHUmbExg9e1RDMdyB.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/xKhaosaUTdBl3TwN4B.jpg

• agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 11:14
        Wielkie dzięki za fotki, mam nadzieję, że to wystarczy. Ja w podobny sposób odwijałam budę w emmie, miałam smarta więc bez wentylacji, ale latem nie było problemu smile
        Jak już będzie naprawdę gorąco mam nippera a on akurat super na upały, przewiewny z każdej strony smile
        • raf.anna Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 12:35
          Ja Urbana właśnie wiemienilam na P&T Navigator, pomimo, ze mój syn skończył dopiero 1,5 roku. Jak dla mnie oparcie było zbyt niskie a do tego nisko montowana buda powodowała, ze przy budzie otwartej dziecko opierało się o ten materiał budy poskładany na oparciu, co mi przeszkadzało.
          Poza tym wózek super. Budę mozna odpiąć z tylu, tak jak widać na zdjęciach i z wentylacja nie ma problemu. Ja miałam model z 2012 roku z powiększona buda z dodatkowym daszkiem przeciwsłonecznym. Bardzo fajna sprawa. Proponuje kupić wózek nowy w Stanach, wychodzi dużo taniej. W Polsce używane są tylko starsze modele. Te nowsze praktycznie niedostępne używane.
          • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:00
            Powiem szczerze zawahałam się trochę jak sprzedawałaś swojego Urbana, mój synek ma 14 mcy więc pewnie będę miała identyczny problem z budą.
            Trudno w GT już to przerabiałam, tam też złożona buda zabiera część oparcia. Kilka dni temu przymierzałam małego do swifta, siedział jak w puszce, ale nad głową miał jeszcze dużo miejsca, więc sądzę, że w Urbanie będzie co najwyżej lepiej smile
            Chciałabym model 2013 a te w Stanach nie są aż takie znowu tanie, więc zdecydowałam, że kupię w PL, najwyżej więcej stracę przy sprzedaży wink
            O Navigatorze też myślałam, ale zdecydowała waga, MB jest jednak trochę lżejszy.
            • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:11
              A ile kosztuje w PL Urban? Mnie się super opłacało z USA ściągnąć minus to czas oczekiwania ale trudno przeboleję za to co zostanie mi w kieszeni smile
            • raf.anna Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:25
              Widziałam w PL Urbany po 2360zl bodajże. Bardzo drogo moim zdaniem.
              A co do wagi to wątpię żeby Urban był sporo lżejszy od Navigatora, a już na pewno po złożeniu zajmuje więcej miejsca niż P&T.
              • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:27
                No to jak tyle kosztują to w USA jest o niebo taniej nawet doliczając przesyłkę do PL
                • raf.anna Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:33
                  A wracając do ceny to model 2013 widziałam w USA juz za 450$, a w PL nie wiem czy w ogóle da się kupić tegoroczny model. Te które widzę w sklepach internetowych to wręcz często modele 2011.
                  • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:37
                    Ja widziałam za 374 dolary big_grin
                    • raf.anna Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:42
                      No, za 374$ to byłby grzech nie kupić wink
                      • aga_1980_31 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 14:49
                        Ale rozeszły się jak świeże bułki smile Jak szukałam Terraina to wszystkie amerykańskie strony z MB przeglądałam po kilka razy dziennie i widziało się super okazje na UJ smile Najbardziej nie mogę przeboleć nowego Terraina za 324 sad
              • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 16:28
                Cena ponad 2300 za Urbana w PL jest ceną dystrybutora i tam rabatu raczej się nie uzyska, ale są inne sklepy gdzie można próbować negocjacji. Zawsze wyjdzie taniej, choć oczywiście drożej niż w USA za to z gwarancją na pocieszenie smile
                Obecnie od ręki model 2013 można kupić jedynie w kolorze oceano, na inne trzeba poczekać ok.2 tygodni smile

• afroddytta Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 16:07
          Ja też tak w UJ robiłam z tym daszkiem, szczególnie jak pod słońce szliśmy i miałam siatkę UV założoną na przód. Raz mi roczniak niezły numer zrobił, daszek właśnie miałam tak odchylony plus siatka, on spał i miał nie zapięty jeden pas (bo go przekładałam śpiącego z samochodu i jakoś dziwnie się ułożył), ja sobie kawkę pije a ty nagle jak z łodzi podwodnej wychyla się głowa, uśmiałyśmy się z koleżanką strasznie, bo na prawdę fajnie to wyglądało smile
          • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 18.03.13, 18:15
            to jak jest z tym siedziskiem w UJ? wieksze jest od bjcm gt? bo juz prawie jestem zdecydowana na zmiane. zamowilabym z USA ale kompletnie Nie wiem jak sie za to zabrac uncertain i nie wiem, sprzedawac gt czy narazie nie...
            • anek1805 Re: a moze Elite? 18.03.13, 18:42
              Co myslicie? zmiana na korzysc?
              • didis Re: a moze Elite? 18.03.13, 18:56
                Na korzyść, ja uwielbiam UJ - to rewelacyjny wózek. Mam teraz Terriana i to jedyny wózek jaki zostawiam dla następnego pasażera.
              • agusia041 Re: a moze Elite? 18.03.13, 19:06
                Miałam GT, nie zachwycił mnie więc Elite nie biorę pod uwagę. To zresztą za wielki wózek dla mnie, przymierzałam się do niego w sklepie i dałam spokój uncertain
                W porównaniu do GT jest bardziej miękki, ma regulowany podnóżek, fajniejszą tapicerkę.
                Na pewno maluch będzie miał więcej miejsca niż w Urbanie smile
                Ale Elite to też Baby Jogger, one się podobnie prowadzą i dlatego wolałabym dla odmiany coś innego smile
                • justyna2262 Re: a moze Elite? 18.03.13, 19:32
                  My mamy i Elita i Urbana od niedawna, niestety urban jeszcze nie został wypróbowany w terenie z racji ciągnącej się choroby ale już nie mogę się doczekać. Z tego co mogę napisać narazie po testach w domu to urban jednak ma ciut krótsze to siedzisko od elita, jednak myślę, że spokojnie jeszcze pojeździmy nim z rok, przynajmniej jeśli chodzi o wzrost. Mój synek ma dokłądnie 2,3 latka i jeszcze ma do końca podnóżka trochę luzu ( z 8 -10 cm napewno). Rzeczywiście jeśli chodzi o podbijanie to jednak jest różnica na korzyść urbana, ale nie jakaś wielka.
                  Ja narazie trzymam oba te wóżki muszę trochę pojeździć, nim zdecyduję, czy któregoś się pozbyć czy nie.

Już nie mogę się doczekać kiedy w końcu wyjdziemy na spacer, mam nadzieję,że wkrótce.
                  • anek1805 Re: uj w stanach 18.03.13, 20:00
                    Sa Tu dziewczyny, ktore zamawialy uj w stanach? z jakichs konkretnych stron czy przez eBay?
                    • aga_1980_31 Re: uj w stanach 18.03.13, 20:15
                      Ja zamawiałam z Ebaya tydzień temu obecnie czeka na wycenę w polamer.
                      • raf.anna Re: uj w stanach 19.03.13, 08:47
                        Ja też kupowałam na eBayu, do PL sciagalam prywatnie.
                        • anek1805 Re: uj w stanach 19.03.13, 14:00
                          taaak tylko, ze Ja nie mam niestety jak prywatnie sciagnac tego wozka ze stanow. poza tym mieszkam w DE smile
                          • raf.anna Re: uj w stanach 19.03.13, 14:43
                            To, ze mieszkasz w DE nie ma tu znaczenia. Jeżeli nie masz tam kogoś kto wyśle Ci wózek w rozsądnej cenie to kłopot. Wiekszosc sprzedawcow oferuje wysyłkę do Europy i cena z reguły jest ta sama do Pl i De. Śpiewają sobie za ta przesyłkę jednak ok 150$ i wtedy przestaje się to opłacać... Nie wiem co poradzić w takiej sytuacji.
                            • aga_1980_31 Re: uj w stanach 19.03.13, 18:32
                              Nie trzeba mieć nikogo w USA ja nie mam i zamówiłam. Zamiast adresu do PL podajesz adres do Niemiec i już smile Polamer niestety tylko wysyła do Polski ale i tu można sobie poradzić prosząc kogoś z PL o pomoc w przechwyceniu paczki a potem wysłaniu do Ciebie. Poszukaj USPS albo innych międzynarodowych przewoźników smile
                              • evitek83 Re: uj w stanach 19.03.13, 20:29
                                a ile zaplacilas za przesyłke? ja bym chciała albo urbana albo bj elita, i tak sie zastanawiam czy to sie napewno oplaci...

aga_1980_31 napisała:

> Nie trzeba mieć nikogo w USA ja nie mam i zamówiłam. Zamiast adresu do PL podaj
                                > esz adres do Niemiec i już smile Polamer niestety tylko wysyła do Polski ale i tu
                                > można sobie poradzić prosząc kogoś z PL o pomoc w przechwyceniu paczki a potem
                                > wysłaniu do Ciebie. Poszukaj USPS albo innych międzynarodowych przewoźników smile
                                • aga_1980_31 Re: uj w stanach 19.03.13, 21:23
                                  Za Terraina zapłaciłam dokładnie 65 dolarów ( 50 dolarów wysyłka + 15 serwis )
                                  • pomilak1 Re: uj w stanach 19.03.13, 21:31
                                    kurcze ja się też zastanawiam nad urbanem, chcę go na następną zimę to chyba w sierpniu bym go musiała zamówić big_grin mi się ten turkusowy limitek strasznie podoba, ale kurcze jakoś nie ogarniam tych zakupów w USAuncertain chyba, że któraś forumka mi pożyczy swoją rodzinę w USA tongue_out big_grin
                                    Aga fajnie, że już zamówiłaśbig_grin to ile będziesz teraz czekać?
                                    • aga_1980_31 Re: uj w stanach 19.03.13, 21:41
                                      Dziś zapłaciłam Polamerowi mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu wózek wypłynie. Liczę max 5 tygodni ale wszystko zależy od naszego szanownego US bo wtedy pewnie z tydzień dłużej jak się mojej paczki czepią tongue_out
                                      • anek1805 Re: uj w stanach 19.03.13, 22:24
                                        no to dla mnie USA odpada. Po pierwsze tez nie ogarniam tych zakupow w USA a Po drugie szlag by mnie trafil jakbym miala tyle na wozek czekac smile Ja z tych malo cierpliwych. bede kukala na eBay.de
                                        • anek1805 Re: Co myslicie? 19.03.13, 22:28
                                          pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221199658788
                                        • aga_1980_31 Re: uj w stanach 19.03.13, 22:31
                                          Tak jak wspomniałam za prawie 1000zł w kieszeni mogę poczekać nawet i dwa miesiące smile
                                          • agusia041 Re: uj w stanach 20.03.13, 10:14
                                            To rzeczywiście przez polamer wychodzi dużo taniej, na eBayu liczą sobie ponad dwa razy tyle uncertain
                                            Mój urban też już zamówiony, zdecydowałam się na black, ale mam jeszcze ogromną ochotę na jakąś dodatkową, kolorową budkę, wkładkę i organizer MB smiletongue_out
                                            • aga_1980_31 Re: uj w stanach 20.03.13, 10:18
                                              Mi na Ebayu zaproponowano wysyłkę do PL za 150 dolarów tongue_out
    • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 20.03.13, 20:33
      kochane aukcja sie konczy. narazie jest 178€ a ja nie wiem co robic. licytowac czy Nie... aaAaaaa!!!
      • agusia041 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 20.03.13, 20:55
        To ten limitek 2011? Licytuj, wygląda ok. Ale nie mam pojęcia do jakiej kwoty warto...
        • anek1805 Re: wymiana bjcm gt na mb urban jungle 20.03.13, 20:58
          tez mi sie wlasnie podoba szczegolnie, ze jestem z berlina i nie mialabym problemu z odbiorem. ale wlasnie nie chce przesadzic z cena uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka