linkap_wawa 15.04.13, 15:12 w ktoryms z watkow, ale nie pamietam w ktorym wpadla mi w oko informacja, ze maja byc dostepne organizery britaxa - jakos tak niedlugo - oswieccie mnie gdzie i kiedy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Re: britax - organizer 16.04.13, 08:07 nie ma za co też czekam na ten organizer, mam nadzieję, że żadnych opóźnień nie będzie... Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: britax - organizer 16.04.13, 11:57 Dziewczyny a ile ma kosztować? Ja mam wprawdzie Babymel ale ten mi się też podoba Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: britax - organizer 16.04.13, 12:00 Myślicie, że cena będzie konkurencyjna do organizera Baby Jogger? Odpowiedz Link
monika_kas Re: britax - organizer 16.04.13, 12:17 nie wiem ile będzie kosztował, nie pytałam... ale pewnie będzie podobna cena do bj, nie wierzę, żeby dali taniej.. Odpowiedz Link
gorligorligor Re: britax - organizer 16.04.13, 16:18 sztuczna a za ile kupiłaś tego babymela? (jeśli mogę wiedzieć), bo mi coś ostatnio pokazuje cenę bliską 150zł.....a jakieś 2 miesiące temu wydawało mi się, że było dużo mniej... Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: britax - organizer 16.04.13, 17:32 dałam 149zł - drogo, niestety... Odpowiedz Link
gorligorligor Re: britax - organizer 17.04.13, 08:46 to chyba cenę podnieśli albo mi się coś w oczach pomieszało....nieźle sobie liczą Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: britax - organizer 17.04.13, 09:28 jesli dobrze pamietam to organizer babymela od bardzo dawna juz byl w cenie 149 zł - ja sie nim zaczelam interesowac juz jakos tak w polowie zeszlego roku. A jesli chodzi o ten britaxa to uwazam, ze jest ladniejszy od BJ wiec, mam tylko nadzieje, ze nie bedzie drozszy.... Odpowiedz Link
gorligorligor Re: britax - organizer 17.04.13, 11:13 ok, dzięki ja chyba 1 nie zauważyłam w takim razie to czekamy... Odpowiedz Link
monika_kas Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 11:35 organizer Britaxa będzie dostępny już najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu w cenie 104 zł linkap_wawa napisała: > jesli dobrze pamietam to organizer babymela od bardzo dawna juz byl w cenie 149 > zł - ja sie nim zaczelam interesowac juz jakos tak w polowie zeszlego roku. > A jesli chodzi o ten britaxa to uwazam, ze jest ladniejszy od BJ wiec, mam tylk > o nadzieje, ze nie bedzie drozszy.... Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 12:00 good news gorligorli - bedziesz chetna? bo on chyba tylko w tym akpolu bedzie - a to poznan, wiec do ceny dojda pewnie koszty przesylki - to moze jakos razem zamowimy i sie nam te koszty rozloza? Odpowiedz Link
gorligorligor Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 12:18 tak, tak, byłabym chętna muszę jakiś kupić, bo na weekend majowy wyjeżdżam na wieś już pewnie na 4 miesiące i takie cuś by się bardzo przydało, bo na razie jestem bez torebki i bez organizerano i cena atrakcyjna to kochana skontaktujemy się na gazetowy, oki? Odpowiedz Link
gorligorligor Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 12:25 ps. jakby się nie dało jakoś ugadać, to bardzo fajna opcją są te paczkomaty ostatnio zaczęliśmy z tego korzystać i muszę przyznać, ze niezła sprawa i jest taniej! Odpowiedz Link
monika_kas Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 14:56 jak będziecie zamawiać to warto podać numer karty klienta akpolu, bo na wózki i akcesoria Britax jest -10% (może o tym wiecie, ale wolałam napisać wrazie czego).. zawsze to jeszcze trochę taniej Odpowiedz Link
martulka_s Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 22:30 A czy te organizery będą też dostępne w stacjonarnych Akpolach? Bo chętnie bym obadała i przymierzyła. Wiecie coś? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: britax - organizer 18.04.13, 07:14 U mnie jest sklep Akpolu - muszę do nich zadzwonić czy będą mieli ten organizer. Odpowiedz Link