Dodaj do ulubionych

britax - organizer

15.04.13, 15:12
w ktoryms z watkow, ale nie pamietam w ktorym wpadla mi w oko informacja, ze maja byc dostepne organizery britaxa - jakos tak niedlugo - oswieccie mnie gdzie i kiedy...
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: britax - organizer 15.04.13, 17:43
      w akpolu po weekendzie majowym smile
      • linkap_wawa Re: britax - organizer 15.04.13, 21:52
        o dzieki dobra kobieto!
        • monika_kas Re: britax - organizer 16.04.13, 08:07
          nie ma za co smile też czekam na ten organizer, mam nadzieję, że żadnych opóźnień nie będzie... smile
    • sztucznamrowka Re: britax - organizer 16.04.13, 11:57
      Dziewczyny a ile ma kosztować? Ja mam wprawdzie Babymel ale ten mi się też podoba wink
      • sztucznamrowka Re: britax - organizer 16.04.13, 12:00
        Myślicie, że cena będzie konkurencyjna do organizera Baby Jogger?
        • monika_kas Re: britax - organizer 16.04.13, 12:17
          nie wiem ile będzie kosztował, nie pytałam... ale pewnie będzie podobna cena do bj, nie wierzę, żeby dali taniej..
          • gorligorligor Re: britax - organizer 16.04.13, 16:18
            sztuczna a za ile kupiłaś tego babymela? (jeśli mogę wiedziećtongue_out), bo mi coś ostatnio pokazuje cenę bliską 150zł.....a jakieś 2 miesiące temu wydawało mi się, że było dużo mniej...
            • sztucznamrowka Re: britax - organizer 16.04.13, 17:32
              dałam 149zł - drogo, niestety...
              • gorligorligor Re: britax - organizer 17.04.13, 08:46
                to chyba cenę podnieśli albo mi się coś w oczach pomieszało....nieźle sobie licząsad
            • linkap_wawa Re: britax - organizer 17.04.13, 09:28
              jesli dobrze pamietam to organizer babymela od bardzo dawna juz byl w cenie 149 zł - ja sie nim zaczelam interesowac juz jakos tak w polowie zeszlego roku.
              A jesli chodzi o ten britaxa to uwazam, ze jest ladniejszy od BJ wiec, mam tylko nadzieje, ze nie bedzie drozszy....
              • gorligorligor Re: britax - organizer 17.04.13, 11:13
                ok, dziękismile ja chyba 1 nie zauważyłam w takim razietongue_out to czekamy...
              • monika_kas Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 11:35
                organizer Britaxa będzie dostępny już najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu w cenie 104 zł smile

linkap_wawa napisała:

> jesli dobrze pamietam to organizer babymela od bardzo dawna juz byl w cenie 149
                > zł - ja sie nim zaczelam interesowac juz jakos tak w polowie zeszlego roku.
                > A jesli chodzi o ten britaxa to uwazam, ze jest ladniejszy od BJ wiec, mam tylk
                > o nadzieje, ze nie bedzie drozszy....
                • linkap_wawa Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 12:00
                  good newssmile
                  gorligorli - bedziesz chetna? bo on chyba tylko w tym akpolu bedzie - a to poznan, wiec do ceny dojda pewnie koszty przesylki - to moze jakos razem zamowimy i sie nam te koszty rozloza?
                  • gorligorligor Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 12:18
                    tak, tak, byłabym chętnasmile muszę jakiś kupić, bo na weekend majowy wyjeżdżam na wieś już pewnie na 4 miesiące i takie cuś by się bardzo przydało, bo na razie jestem bez torebki i bez organizerasmileno i cena atrakcyjnasmile to kochana skontaktujemy się na gazetowy, oki?smile
                    • gorligorligor Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 12:25
                      ps. jakby się nie dało jakoś ugadać, to bardzo fajna opcją są te paczkomatysmile ostatnio zaczęliśmy z tego korzystać i muszę przyznać, ze niezła sprawa i jest taniej!
                      • monika_kas Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 14:56
                        jak będziecie zamawiać to warto podać numer karty klienta akpolu, bo na wózki i akcesoria Britax jest -10% smile (może o tym wiecie, ale wolałam napisać wrazie czego).. zawsze to jeszcze trochę taniej smile
                        • martulka_s Re: britax - organizer - CENA 17.04.13, 22:30
                          A czy te organizery będą też dostępne w stacjonarnych Akpolach? Bo chętnie bym obadała i przymierzyła. Wiecie coś?
    • sztucznamrowka Re: britax - organizer 18.04.13, 07:14
      U mnie jest sklep Akpolu - muszę do nich zadzwonić czy będą mieli ten organizer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka