Niby juz wybralam wozek- Bugaboo Bee wczoraj walkowalam tutaj temat gondolki bo mam okazje kupic Micralite Toro, ale znowu dopadly mnie watpliwosci...
Ogladalam Inglesina Avia i strrrasznie mi sie podoba!
Ogolnie-szukam wozka od urodzenia dla dziecka, ktore urodzi sie w sierpniu, ktory bedzie spelnial kryteria:
*waski mieszkam we Francji w duzym miescie, chodniczki sa waziutkie, przejscie do metra tez (miesci sie maclaren i bee wlasnie)
*maly po zlozeniu-mamy niewielkie auto i starszaka, ktoremu woze rowerki i inne sprzety
*na malych kolkach -chodniki sa asfaltowe
*z obrotowym siedziskiem, poprzednio synek wyrzucil chyba z 10 par bucikow i wolalabym tego uniknac

nie bede sie jednak slepo upierac...
*z pelna raczka bo lubie gadac przez telefon
*z mozliwoscia wpiecia fotelika, gondoli, miekkiej gondoli itd
*lekki-bede po cc i jesli bede musiala nie daj boze go podniesc...
*taki zeby posluzyl ok 1,5-2 lata na potem mam Maclarena Quest
*nie musi byc cieply, puchaty bo u nas zimy sa lagodne temp nie spada ponizej 0 stopni i do grudnia raczej bedzie cieplo (rok temu 20 stopni w Boze Narodzenie wiec to jest taki klimat)
Napisze jeszcze ze mialam do tej pory Quinny Buzz- za wielki-sprzedany, Peg Perego Switch-niby ekstra, ale jak juz zaczal klekotac! brak pelnej raczki no i po zlozeniu jest jednak spory-tez juz sprzedany!
Jak dotad ogladalam Bee, Bebe Comfort Streety, Inglesine Avia, Phil&Teds Smart, nowa Loola...
Co byscie wybraly kompaktowego do uzywania wylacznie w duzym miescie ?