Dodaj do ulubionych

jakie akcesoria do MB Urban?

19.07.13, 15:17
ajj na 90% Urban z nami zostanie. Jest po przeglądzie i mój mały chyba się przekonał do niego.. Nie wiem tylko czy zostawić GT czy sprzedać.... No ale do rzeczy.

Skoro Urban zostanie.. chcę go jakoś "ubrać" w gadżety.

Jaka wkładka???? (narazie jeszcze mam Jette, ale już niedługo bo młody z nie wyrasta powoli)
- może skip hop? czy uszyć coś?

Jaki organizer????
- mam sunshine kids... ale ten mnie denerwuje. coś innego?
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:07
      Do UJ mam dwie wkładki, jedną od pani Helenki szytą do PP Si i drugą wydłużoną Pinkie Dino, obie super pasują. Skip Hop jakoś nie bardzo lubię, trochę wydaje mi się za sztywna, i ten materiał niezbyt odpowiedni na lato.
      Organizer mam oryginalny MB, bardzo go lubię, jest wystarczająco pojemny, jak coś się czasami nie mieści, ląduje w kieszonce kosza. Oprócz folii p/d kupiłam jeszcze oryginalną osłonę UV, ale póki co skorzystałam z niej tylko raz smile
      • agusia041 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:15
        A to mój UJ z wkładką Pinkie.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/EvpWQpWnzlRQYzsFoB.jpg
        • martuska1982 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:27
          super ta wkładka. smile Na all widziałam wystawioną.
          • pomilak1 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:45
            Wkładki nie mam tongue_out
            Folię mam od BJ (oryginalną) i pasuje super, organizer też BJ i wisi b.fajniesmile
            Ta wkładka Agusi b. mi się podoba, ale sam urban w sobie mnie zachwyca swoją prostotą więc nie muszę nic dopieszczać big_grin

ps Martuśka jak tam Twój Urban??nie było mnie jakieś 2 tyg. i nie wiem co tu na forum się działo tongue_out big_grin
            • afroddytta Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:50
              Ja mam organizer Jolly Jumper i również na UJ sprawdza się świetnie (taki)
              W zestawie dostałam oryginalną folię -jest świetna, dedykowaną do UJ siatkę UV, której używam również jako moskitiery. Wkładkę mam uszytą przeze mnie i myślę, że dodaje uroku wózkowi, mam też firmową wkładkę czarną z wełny używam zimą.
        • gniesia007 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:52
          Boskiiiismile ten twój uj, widzę że i na budkę się skusiłaś.
          • martuska1982 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 16:58
            ja też własnie z uj mam tą siatkę uv i folię i siatki nie wiem czy używać będę jesli wózek z nami zostanie (chyba, ze młody spac pójdzie), ale folia jest genialna i na pewno się przyda.

Pomilak, zajrzyj do watku o wymianie gt na uj, tak sa zdjecia i wszystko opisałam.
            • pomilak1 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 17:15
              no właśnie teraz widzę, ale tam jest ponad 300 wpisów tongue_out big_grinbig_grinbig_grin kiedy ja to przeczytam big_grinbig_grin
              idę dzieciakom zapodać bajkę wink big_grinbig_grinbig_grin
        • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:09
          O matko jaki piękny ten Twój urban!!!!!!! śliczny.. smile
        • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:11
          Agusia a co masz na rączce zapięte? Jakiś ochraniacz?? neoprenowy?
          • agusia041 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 20.07.13, 16:42
            Na rączce mam osłonkę z neoprenu, kupiłam na eBayu do GT i dobrze, że jej nie sprzedałam razem z wózkiem, UJ jakoś przyjemniej się z nią prowadzi smile
            www.ebay.pl/itm/NEW-STROLL-AIR-STROLLER-HANDLE-COVER-HANDLE-SLEEVE-24-/180557696666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a13ce9a
            I fotki z organizerem MB ( Aga pewnie też zrobi, ale ja już kiedyś wklejałam do wątku o MB) smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/TOykOzVaNblvCG2pyB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/bCIvnKrEE0ChsklROB.jpg
            • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 20.07.13, 18:16
              Nie mogę się napatrzeć na tego Twojego MB... Jest cudowny. Przez tą budkę...Ten kolor jest śliczny.. Dzięki za zdjęcia. Skuszę się na ten oryginalny organizer, bo super wygląda. No ale co do wkładki to nadal nie wiem.... sad
    • koala0405 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 17:07
      Ja na MB Swifta mam organizer z Phil&Teds i z tego co wiem, szyje je ta sama firma tylko przyczepia inne logo. Idealnie pasuje, są dwa otworki na napoje dla mamy i dziecka i pośrodku zapinana kieszonka na dokumenty, portfel, komórkę i klucze.
      www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_17258_10001
      Prawie identyczne:
      www.prams.net/mountain-buggy-pouch-buggy-bag
    • aga_1980_31 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 17:20
      Ja mam organizer oryginalny MB świetnie się sprawdza dodatkowo używam do jazdy na rolkach jako pas na biodra smile
      • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:11
        Aga a mogłabyś wkleić zdjęcie jak wygląda zawieszony na wózku ten organizer?
        • aga_1980_31 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:25
          Nie ma sprawy tylko wózek mam w aucie także jutro wrzucę
          • aga_1980_31 Organizer made in MB :) 20.07.13, 20:15
            Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcie organizera MB
            http://iv.pl/images/12285026259374287985.jpg
            • monika_kas Re: Organizer made in MB :) 20.07.13, 20:44
              Dzięki wielkie. Zakupię go, bo naprawdę fajnie się prezentuje na wózku.W Pl niedostępny co nie? Gdzie kupowałyście? W baby jungle nl ?

Aga a Ty do Terraina jaką wkładkę masz?
              • aga_1980_31 Re: Organizer made in MB :) 20.07.13, 20:47
                Tak na baby jungle nl błyskawiczna wysyłka polecam smile
                Póki co w Pl nie widziałam na stronie Everbaby marny wybór dodatków uncertain

Wkładki nie mam przymierzam sie do kupna owczej ale to we wrześniu dopiero, teraz sobie odpuszczam
    • kkitka Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:35
      A ja polecam wkładki eloide details, myślałam że będzie problem z ewentualnym ześlizgiwaniem się, ale super się sprawdza, nic się dziecko nie poci, i fajnie wypłyca siedzonko, dziecko nie wpada aż tak głęboko.Sprawdza mi się też w bjcm. Do urbana mam też oryginalną MB i też jestem nią zachwycona (ale kupiłam od pinik i to podobno stary model wkładek, bo jest dość gruba, a nowsze modele takie nie są) , ma milutkie boczki smile

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/gd/ge/tpce/StHidBwIWLddMAaSwB.jpg[/img]
      • afroddytta Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:40
        Dziś oglądałam tę wkładkę w ŚD i wydawała się strasznie mała, a tu w UJ wygląda akurat, oni mają jeden rozmiar tych wkładek? Strasznie ona miękka, taka jakby puchowa, trochę bałabym się ją na lato założyć, choć może to jedynie wrażenia.
        • kkitka Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:49
          Ma 85 cm, i wydaje mi się że wszystkie ED tak mają. Pasuje do mb idealnie, nic się nie zsuwa, a mój synek nigdy nie miał w niej plecków mokrych.
          • martuska1982 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 22:00
            mi własnie ten wzór ED się ogromnie podoba.
            • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 22:20
              Mi też się ten wzór podoba,ale do mojego brązowego wozu nie pasuje...ED to chyba tylko ta gładka czarna ewentualnie.. Ale te Pinkie mi się podoba na zdjęciu Agi. Kurcze nie wiem na jaką się zdecydować..
      • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 19.07.13, 21:48
        Ta Elodie też super wygląda.. Sięga do końca oparcia? A jak z tą "potliwością" dziecka w niej?
    • chubabubba Re: jakie akcesoria do MB Urban? 20.07.13, 19:32
      hehe ja na szczęście nie potrzebuje do mojego żadnych wkładek bo i bez nich jest pieknysmile
      mam folie, moskitierę, spiworek zimowy MB i buggy snuggle i komplet tapicerki na zmianęsmile. Wystarczysmile
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bg/xj/e32j/IAbZdvoqnCsUrU53QB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bg/xj/e32j/Yl2oAm3W9NGDLymbMB.jpg
      • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 20.07.13, 19:43
        Piękny..... smile
        • gie-oska82 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 20.07.13, 20:09
          sliczne te wasze urbanysmile)

Chubabubba ktory rocznik jest Twoj urban??piekna ma tapicerke smile a jaka masz na zmiane??
          • chubabubba Re: jakie akcesoria do MB Urban? 20.07.13, 20:52
            Kupiony w 2011 ale limitek z 2010 roku. Jak sie dobrze przyjrzysz zdjeciom to zobaczysz ze na kazdym jest inna tapicerkasmile na budzie widacwink
    • monika_kas powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 10:52
      jaka jest różnica w tych wkładkach? oprócz ceny oczywiście. tą za 29euro bym wzięła, ale czemu ona taka tania? droższa po 51euro... czym się różnią?

tańsza wkładka MB vs. droższa wkładka MB
      • calineczka793 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 13:54
        Droższe są dwustronne i wydaje mi się, że z innego materiału - wyglądają, że z takiego jak P&T - wg mnie bardzo fajnego.
        • aga_1980_31 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 20:15
          Obie są dwustronne ta pierwsza to starszy model
          • monika_kas Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 20:25
            Aga ale ten starszy model jest ok? Wiesz może czy pasuje do mojego urbana (model 2010-2012)? A z drugiej strony taki sam kolor?
            • pomilak1 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 20:33
              Monika a zamawiasz tą wkładkę czy coś jeszcze?
              Mam ochotę na tą kolorową budę, ale albo ja nie umiem szukać, albo jest tylko zielona???
              Może bym się podpięła pod Twoje zamówienie? tongue_out big_grin
              • monika_kas Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:03
                narazie to wiem napewno że zamawiam organizer smile co do wkładki to jeszcze się zastanawiam.. budkę też bym chciała ale to już koszt będzie wielki tego wszystkiego... ahh..

kolory budek są wszystkie dostępne smile przynajmniej ja tak widzę smile

jak będę zamawiać to możemy zamówić razem nie ma sprawy smile miałam pisać taki post smile może ktoś jeszcze zechce zamówić to będzie taniej wysyłka...
                • agusia041 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:08
                  Brak na magazynie turkusowej i czerwonej, reszta kolorów dostępna. Miałam ochotę jeszcze na tę zieloną, ale na razie poczekam, aż któraś kupi i wstawi real fotki smile
                  • monika_kas Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:15
                    no tak.. tych dwóch braki. widzę właśnie że brak też organizera. czyli dupa... narazie nie zamówię. chyba że spróbuję z tej niemieckiej strony którą wkleiłam rano w promocje i okazje. tam mają organizer po niecałe 19 euro, budka też trochę tańsza niż w tym sklepie w nl.
                    • monika_kas Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:17
                      no i w tym sklepie w de przesyłka do pl maks 15 euro smile a im większe zamówienie tym mniejszy koszt... w tym babyjungle.nl koszty im pełniejszy koszyk tym większe...
                      • agusia041 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:25
                        Ale babyjungle mamy pewne na bank, a tu nie wiadomo uncertain Fajnie gdybyś spróbowała, miałybyśmy kolejny sprawdzony sklep smile
                      • pomilak1 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 23.07.13, 09:23
                        monika_kas napisała:

> no i w tym sklepie w de przesyłka do pl maks 15 euro smile a im większe zamówienie
                        > tym mniejszy koszt... w tym babyjungle.nl koszty im pełniejszy koszyk tym więk
                        > sze...

hmm a ja myślałam, że powyżej 50euro jest wysyłka za darmo uncertain uncertain
                        To już w ogóle mnie nie będzie stać na tą budę tongue_out uncertain No i chyba bym chciała tą turkusową w sumie nic innego mi się nie podobauncertain beż?? sama nie wiem uncertain
            • aga_1980_31 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 20:48
              Pasować na pewno będą pasowały, co do kolorystyki nie wiem nie widziałam jej na żywo
            • calineczka793 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 22:09
              Wkładka na 100% będzie pasować, bo tam nic nie zmienianosmile Ta tańsza wg mnie nie nadaję się na lato. Ja szczerze mówiąc jeszcze nie trafiłam na wkładkę idealną do Urbana - mam szyte przez Stucznamrowkę, ale one w ogóle się wózka nie trzymają, non stop zjeżdżają, co mnie doprowadza do szewskiej pasji, w sumie najbardziej mi pasuje turkusowa z Viba.

Dziewczyny a czy ten cholerny daszek będzie pasował do modelu 2012 - weszłam na stronę tego niemieckiego sklepu i tam przy daszkach jest info, że pasują do modelu 2013 i mam lekki mętlik w głowie, bo miałam właśnie w babyjungle zamawiać. No i czy do Swifta z 2010 te budy swiftowskie też nie będą pasować? Czym różnią się mocowania bud w modelach 2013 od starszych roczników?
              • agusia041 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 23.07.13, 07:34
                Daszki pasują do modeli od 2010 wzwyż. Ja mam UJ z 2013, w mocowaniu budki nic nie zostało zmienione, myślę, że w swifcie podobnie.
                A co do wkładek, to przywiązuję je troczkami, ale jak małego wkładam do wózka i tak trochę się zsuwają. Poprawiam i potem jak już siedzi jest ok. Dla mnie te MB są za krótkie, zależało mi, żeby sięgały do końca podnóżka smile
                • monika_kas Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 23.07.13, 07:53
                  a jak Ci się spisuje ta Pinkie? jestem coraz bliższa decyzji o kupnie jej, bo ślicznie wygląda.. smile
                  • agusia041 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 23.07.13, 08:57
                    Pinkie nie ma troczków, będziesz musiała doszyć bo inaczej zjeżdża, a tak trzyma się ciut lepiej. Ogólnie jest super wykonana, 100% bawełna, druga strona gładka, w kolorze limonki, coś jakby mięciutki welur. Mi zależało przede wszystkim na długości, Elodie, ta z turkusem też mi się bardzo podobała, ale jest któtsza i nie bawełniana. Ale może na zimę jeszcze ją kupię smile
      • afroddytta Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:25
        Ja mam chyba taką wkładkę jak ta tańsza, mój wózek rocznik 2010. To jest jakby taki polar na zewnątrz, a w środku podobno wełna (ale pewna nie jestem), wkładka raczej dwustronna, logo tylko z jednej strony. Ja nie używam jej latem bo mam swoją uszytą, używam zimą, ale wtedy pod śpiwór, teraz chyba przełożę do EW jak będę mieć jedną spacerówkę + gondolę.
        Tutaj są fotki, chyba w miarę dobrze te wkładkę widać
        w mojej galerii fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3065776,2,85,IMG-0020.html

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/UuK8w87W9IYMZbiQEB.jpg
        • martuska1982 Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 21:50
          nie na temat,ale muszę. tongue_out
          uwielbiam ten kolor speedziaka. smile
          Jest po prostu przepiękny na żywo.
      • gosia_mrufka Re: powiedzcie mi bo się nie znam.... :/ 22.07.13, 22:08
        Obydwie wkładki są dwustronne. Te tańsze z jednej strony mają polar, a z drugiej frotte. Te droższe mają z obydwu stron polar.
    • koala0405 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 09:04
      U mnie w Opolu ktoś sprzedaje nowy organizer Phil&teds pasujący do Urbana /szyje ten sam producent/ ale w kolorze czerwono-czarnym za 70 zł. Nie chcesz takiego? Ogłoszenie wczoraj się pokazało na tablicy.
      • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 09:42
        nie, bo kolor czerwono-czarny.... jakby był cały czarny to ok, a tak to nie. ale dzięki za podpowiedź smile
      • pomilak1 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 09:49
        A możesz wrzucić linka do tego ogłoszenia?nie umiem go znaleźć uncertain
        • koala0405 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 09:56
          tablica.pl/oferta/przekladana-torba-na-raczke-wozka-phil-teds-ID2mMHp.html#ea0d75a9de
          • pomilak1 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 16:13
            dziękismile
            Rzeczywiście za dużo czerwonego smile
            Widzę, że tam jest w sumie tylko jedna kieszonka (zapinana) a pozostałe to miejsca na butelkę, więc u mnie odpada smile
            • koala0405 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 16:15
              Ta jedna kieszonka wewnątrz ma jeszcze jedną np. na klucze. Ale ta od MB identycznie wygląda.
            • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 18:13
              Pomilak ma rację.. Nie patrzyłam tak na to.. dwa miejsca na butelkę i jedna główna kieszeń to chyba mało... hmmm.. już sama nie wiem. może babymel?
              • agusia041 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 18:56
                Ta kieszeń nie jest wcale taka mała, może naprawdę sporo pomieścić, ale organizera MB do babymela to w ogóle nie ma co porównywać. Dla mnie ten drugi to raczej średniej wielkości torba, jeżeli zależy Ci na większej pojemności, kupuj w ciemno, też super pasuje do UJ.
                Ja akurat odkąd kupiłam MB, w ogóle przestałam używać do UJ babymela smile
                • monika_kas Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 19:12
                  kurcze bo ja tak... toreb nie cierpię uwieszonych przy wózku, miała 3 i żadnej właściwie nie używałam. organizer mam sunshine kids i jest za mały... no i "odkryty". jak coś w nim mam i idę do sklepu to się boję żeby mi ktoś nie "gwizdnął" jak nie będę akurat patrzyła...

no i mam dylemat. babymel czy ten od Mountain Buggy... uncertain
                  • agusia041 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 19:27
                    Jeżeli chcesz mieć torbę i organizer w jednym, kup Babymela, na pewno będziesz zadowolona. Poza tym wykorzystasz go do większości wózków, nie tylko do UJ smile

• aga_1980_31 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 22:27
                w tą "małą" kieszeń mieści się całkiem sporo rzeczy komórka portfel, klucze, dla mnie wystarczy na większe rzeczy mam kosz na dole.
            • koala0405 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 23.07.13, 22:27
              tu jest jeszcze czarny organizer:
              tablica.pl/oferta/phil-teds-torebka-pas-przybornik-do-wozka-ID3iawH.html#aa6705e638
    • monika_kas wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 19:33
      dziewczyny pomóżcie mi w wyborze wkładki do Urbana...

szyć? jeśli tak to jakie kolory do brązowej tapicerki?

kupić gotową? jaką? oryginalną MB? ta cena około 200zł trochę mnie odstrasza uncertain a może pinkie? albo jakąś inną?

podpowiedzcie proszę.
      • koala0405 Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 19:39
        Ja bym szyła u P. Helenki bo ciężko coś dobrać do brązu.
        • agusia041 Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 20:20
          Z oryginalnych MB pasuje jedynie zielono-brązowa lub piaskowa, inne raczej średnio. Chyba najłatwiej będzie dobrać coś u Pani Helenki, stawiałabym na zieleń, pomarańcz albo żółty, bo jak wkładka dla chłopca to róż odpada. Z tych wydłużonych Pinkie to żadna mi jakoś do brązu nie leży, może te z małpką, albo misiem, tylko nie wiem jak one leżą na UJ.
          • afroddytta Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 20:35
            Uszyj sobie to będzie najlepiej i na pewno będzie bardziej oko cieszyć. Brąz to zdecydowanie nie mój kolor, ale wg. mnie do brązu i dla chłopca można pójść w turkus, morski, zieleń lub jakieś jesienne kolory -pomarańcz itd. W sumie wkładka ma 2 strony, więc można poszaleć.
            Lepiej zacznij materiał wybierać bo to nie taka prosta sprawa smile
            • monika_kas Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 20:50
              Ajj macie rację... Trza szyć smile

A z tych materiałów dostępnych u Pani Helenki to jaki byście wzięły do brązu? Bo szczerze to mi się nic jakoś zabujczo nie podoba.. Najbardziej... Mapy smile
              • calineczka793 Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 21:07
                Jeśli miałabym wybierać z materiałów od Pani Helenki to stawiałabym na
                https://lh6.googleusercontent.com/-keNI1iyS-RE/UQhQKt2LcZI/AAAAAAAAMQI/lmBLeIXmrgQ/s400/MMGRN6MO.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-U9ulSACQicM/UeuvN2WGCKI/AAAAAAAANjI/yTN3ZCNRdKA/s360/szopy.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-Ixzkk5FQyPo/UGKgxsc9CWI/AAAAAAAALzs/jeK_-fv7Iw8/s500/gunilla-tkanina__0089733_PE222659_S4.JPG
                • calineczka793 Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 21:09
                  Jeszcze może rozważałbym lwy i krokodyle oraz rakietywink
                  • pstrabiedronka Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 22:25
                    ja zaproponuję te

etniczne ludki - to jest naprawde bardzo fajny wzorek, widziałam wkładki z niego - bardzo fajnie to wygląda
                    http://imageshack.us/a/img842/3568/mrf4.jpg

albo te sowy:
                    http://imageshack.us/a/img689/4830/ak8e.jpg

naprawdę fajne są tez te sówki (ich skrzydełka są brązowe, trochę słabo widać)
                    http://imageshack.us/a/img32/9119/kwfq.jpg

albo proponowane już lwy?
                    http://imageshack.us/a/img46/3083/pf4u.jpg
                    • pstrabiedronka Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 22:54
                      tutaj uszyta wkładka z ludkami (do PP Si i nie patrz na cene - jest wyzsza bo jest z marżą galerii, ale mozna zobaczyc dokładniej wzorek)
                      www.pakamera.pl/akcesoria-rozne-materacykwkladka-do-peg-perego-nr789426.htm

a tutaj na jednym ze zdjec widac w wózku (zdjecie nr 20):
                      picasaweb.google.com/marrienka/Materacyki#
                      • monika_kas Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 25.07.13, 09:26
                        a nie ma już materiału w wąsy? chodzi mi o te wąsy na ciemnym tle (chyba czarnym?)... ten materiał mi się meeega podobał.

chwilowo najbardziej skłaniam się ku mapom i na drugą stronę lwy... ale przekonana nie jestem. chciałabym wąsy..... smile
                    • monika_kas Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 25.07.13, 09:32
                      sowy już mam na innej wkładce od Pani Helenki, teraz trzeba odmiany smile
                      • pstrabiedronka Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 25.07.13, 09:34
                        no na razie nie ma wąsów...
                        chciałyśmy kupić ale u naszego dostawcy tez sie skończyły

pewnie będa bo na nie polujemy ale nie umiem powiedzieć kiedy
                        • monika_kas Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 25.07.13, 09:45
                          to ja bardzo bardzo proszę żeby o mnie pamiętać! jestem w stanie poczekać na te wąsy! narazie mam jedną wkładkę szytą przez Panią Helenkę do innego wózka - od biedy nadaje się i do Urbana i mam jeszcze jedną wkładkę Jette. Wytrzymam jakiś czas.

A wtedy zamówię tak, na jedną stronę mapy a na drugą wąsy smile)))
                          • pstrabiedronka Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 25.07.13, 10:00
                            ok smile

tylko ja naprawdę nie wiem kiedy to będzie - na razie nei ma w sklepie w którym robimy zakupy.

kupiłyśmy i czekamy na dostawę wąsów ale na kremowym tle, takie kolorowe
                  • gosia_mrufka Re: wkładka do MB Urban - głosowanie 24.07.13, 22:31
                    Lwy i krokodyle a z drugiej strony spokojniejsze kolory, np. mapy. Mam dwa brązowe wózki, które mają niebieskie dodatki i wyglądają fajnie.
    • koala0405 Re: jakie akcesoria do MB Urban? 25.07.13, 09:43
      ja wybrałabym brązowe ornamenty z materiałów P. Helenki
    • monika_kas Torba Babymel 25.07.13, 10:35
      a co powiecie na tą torbę? jest krótsza i nieco wyższa od tego organizera Babymel (ale to mi akurat pasuje)... miałyście taką torbę (jest też w kolorze czarnym)?

Torba Babymel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka