Dodaj do ulubionych

snap jest moim idealem!

14.08.13, 00:24
No póki co mam za sobą jedynie krótki spacer, ale nie mogę wyjść z zachwytu.
(Porównuję do britaxa, który mi zupełnie nie podszedł i do krótkich spotkań sklepowych z bjcm)
Jest lekki jak piórko i poręczny, z łatwością znoszę go bokiem na biodrze a dziecię idzie samo wink
ma fajny patent na hamulec i pasy bezpieczeństwa,
wielką budkę, bardzo duży i łatwo dostępny kosz,
składa się bardzo łatwo i inaczej niż w bjcm do środka tapicerką co na pewno jest zaletą jak pogoda jest paskudna
ma płytsze chyba siedzisko, albo inaczej wyprofilowane? co akurat mojemu dziecku bardziej pasuje bo nie zapada się do tyłu.
bardzo fajnie się podbija i nie blokuje na byle wystającej płycie chodnikowej.
no i jak dla mnie akurat śliska tapicerka bardzo na plus, bo britax niby milszy ale bez folii nie dawało rady, bo materiał nasiąkał wodą.
Jedyną wadą może być nieregulowany podnóżek, ale gniesia007 fajny patent na to wykombinowała. u nas póki co wypchnięcie wystarcza a i jeszcze podpatrzyłam gdzieś podwieszenie na paskach do pałąka, więc jak będzie taka potrzeba to można jeszcze kombinowac
no nie wiem co jeszcze mogę dodać poza och i ach wink

Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 08:30
      fajnie że Ci podpasował smile jak będziesz się pozbywać to daj znać bo też chciałam nim pojeździć smile
      • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 08:43
        chyba się nie będę pozbywała bo jest cudny, dziecie ma dopiero lekko ponad roczek no i może jeszcze drugie będzie więc faktycznie przydałby się jakiś dystrybutor w Polsce poza wozkomaniaczkami wink
    • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 08:34
      fajnie ze snap caly czas w wozkomaniaczych rekach przebywa - i fajnie ze podoba sie kolejnej forumce - kurcze moze ktos w Polsce by sie w koncu zorientowal i zaczal je u nas dystrubulowac - poki co najblizej widzialam w Czechach a to i tak juz bardzo blisko, bo tego sciagalam ze Stanowsmile jak czytam o nim to zaczynam tesknicsmile))
      • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 08:44
        hyhy poczekaj aż go pięknie wystroję i fotki wstawię... jeszcze się łezka w oku zakręci wink
        • monika_kas Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 08:48
          właśnie właśnie czekamy na zdjęcia smile

mahogany6 napisała:

> hyhy poczekaj aż go pięknie wystroję i fotki wstawię... jeszcze się łezka w oku
          > zakręci wink
        • gniesia007 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 09:01
          Czekamy na fotkismile
          Ja jak jezdze po sklepie uj to jednak brakuje mi snapa. Musze koniecznie cos poreczniejszego sobie kupicwink
          • martuska1982 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 09:10
            gniesia007 napisała:

> Czekamy na fotkismile
            > Ja jak jezdze po sklepie uj to jednak brakuje mi snapa. Musze koniecznie cos po
            > reczniejszego sobie kupicwink

bee plus? tongue_out

ja się doczekać nie mogę, bo UJ faktycznie do sklepu kiepski.
            • monika_kas Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 09:13
              Martuśka!!! zarażasz wszystkich tym bee plus... ja już jestem na niego taka napalona, że nie wiem... ale nawet nie próbuję mężowi pokazać o co chodzi i za ile bo mnie wyśmieje... sad
              • monika_kas Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 09:19
                ale może nie powinnam tego pisać bo sądząc po wypowiedzi jednej Pani to można mnie podpiąć do grupy która ulega modzie i potem się męczy z badziewiem big_grin ajj jak ja to piętno zniosę...? smile
              • martuska1982 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 13:27
                monika_kas napisała:

> Martuśka!!! zarażasz wszystkich tym bee plus... ja już jestem na niego taka nap
                > alona, że nie wiem... ale nawet nie próbuję mężowi pokazać o co chodzi i za ile
                > bo mnie wyśmieje... sad

ja się zarażam od dziewczyn. Wiele z was zaraziło mnie GT, XT zaraziła mnie Magda tongue_out, teraz bee plus Pomilak, a wcześniej UJ się zaraziłam, ale juz nie pamiętam czyje posty tak mocniej mnie natchnęły.
                A co do bee plus to jestem na finiszu dopinania transakcji.Jak wszystko pójdzie zgodznie z planem to będę go miała w poniedziałek (miałabym w piątek, gdyby nie święto jutro).
                Juz się nie mogę doczekać, bo dzis to mi się nawet sniło, że bee plus sprzedawali w lidlu i się wybierałam kupić. big_grin hahahaha

gniesia007 napisała:

> Juz nad nim rozmyślałam ale jak ja tym bee do sklepu dojadę?
                > U mnie tylko deptak jest ładny i równy, a zeby do niego dojsc czy gdziekolwiek
                > indziej to krzywe płyty, dziury, mnóstwo kamieni i kamyczków szkieł, bruk, piac
                > h. Szkoda by mi było tych kółek, wózek dostał by w kość i pewnie zaraz bym go m
                > usiała serwisować biorąc pod uwagę ze kazda uzytkowniczka jasno mówi, ze nadaje
                > się tylko na równe drogiuncertain

no fakt, jak masz kiepskie chodniki to lipa.Ja mam własnie wiele nowych, dużo w mojej okolicy robią ostatnio.
                Jeśli chodzi o to, że to wózek na równe drogi to nie wiem co na myśli mają inne użytkowniczki, ale według mnie nie to, że wózek się rozleci i trzeba bedzie serwisować, ale raczej to, że umęczysz się na dziurach.
            • gniesia007 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 09:33
              Juz nad nim rozmyślałam ale jak ja tym bee do sklepu dojadę?
              U mnie tylko deptak jest ładny i równy, a zeby do niego dojsc czy gdziekolwiek indziej to krzywe płyty, dziury, mnóstwo kamieni i kamyczków szkieł, bruk, piach. Szkoda by mi było tych kółek, wózek dostał by w kość i pewnie zaraz bym go musiała serwisować biorąc pod uwagę ze kazda uzytkowniczka jasno mówi, ze nadaje się tylko na równe drogiuncertain
              • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 09:53
                zerknij sobie na quatro infinity albo cross. nowego bym nie kupila chyba ale na tablicy sa uzywane za male pieniadze. sama nie mialam ale znow go widzialam z duzym dzieckiem tym razem na wsi i jak na takie kolka to kurcze sprawnie i cicho smigal
                • gniesia007 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 10:35
                  Nie no 12kg to nie jest wózek poręcznysmile ja rozumiem 8,9 to jeszcze jakoś przełknesmile
              • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 10:35
                w Polsce sa juz dostepne wozki GB - na pewno model Q fold - dzwonilam do jednego sklepu w Lublinie i maja dostawe po dlugim weekendzie - ja sie do niego przymierzam - www.gbwithlove.pl/#/pl/katalog
                • gniesia007 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 10:37
                  A jednaksmile
                  To dobrze będzie od kogo przetestowaćsmile
                  • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 10:55
                    jeszcze zobaczymy - sprzedawca obiecal ze jak tylko te wozki do niego trafia to mi go pomierzy i zwazy i odpowie na milion moich pytansmile - wtedy zdecyduje - on ma kosztowac ok. 750 zł wiec musze to dobrze przemyslec. A swoja droga zapytalam tez o drugi model, ktorego w Polsce nie ma, a ktory pasowalby mi duzo bardzieij niz QFold i sprzedawca stwierdzil, ze tez fajny i wyslalal zapytanie do dystrybutora czy nie mogliby rowniez go sprowadzac.. no jak by sie to udalo to bylby moj osobisty wklad w rozwoj rynku wozkow w PLwink - chodzi mi o ten (marzy mi sie szaraczek): gbwithlove.com.my/products/strollers/d620.php
                    • pomilak1 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 11:06
                      Ten linkowany jako pierwszy mi się podoba, co prawda ze zdjęć ma małe siedzisko - to dziecko tak dziwnie wisi uncertain Ten drugi też fajny, ale wg mnie się będzie kiepsko podbijał smile
                      • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 11:16
                        eeee tam.. bee tez niby kiepsko sie podbija...wink a ja sie na niego strasznie najaralam wiec mu to w razie czego wybaczesmile ja bym sie tylko obawiala wysokosci siedziska wlasnie chociaz ten pierwszy wg producenta ma 47 cm - czyli mniej wiecej jak w macu xt - nie jest zle a szerokosc 30cm...
                        • aga_1980_31 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 12:20
                          Na tym filmiku to dziecko tak średnio siedzi nie wiem coś jest z tymi pasami nie tak nie wiem jak w innych modelach.
                          www.youtube.com/watch?v=jJDx0V-Rm8w
                          • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 12:30
                            ale wy caly czas o modelu ZERO piszecie a ja mam na mysli BEAULE
                            gbwithlove.com.my/products/strollers/d620.php
                            ewentualnie QFolda
                            www.youtube.com/watch?v=iFnaEvHVMDo
                            • aga_1980_31 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 12:40
                              No właśnie te modele na filmach prezentują bez dzieci więc ciężko ocenić jak w nich dziecko będzie siedziało
                              • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 12:48
                                oj tam, oj tamwink moje dziecie juz nie takie male wiec jakos sobie poradzismile
                                • pomilak1 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 12:52
                                  aaa no to ja tego "Twojego" nie widziałambig_grin Faaaaajny! Ale jestem ciekawa jakie to siedzisko jest w rzeczywistości smile
                                • linkap_wawa Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 12:57
                                  zreszta zobaczcie ten filmik - czas od 2:40 do 3:15 - jest wlasnie o Beauli - system skaldania i rozkladania oraz amortyzacja (jak na taki parasolkowy wozek) robi wrazenie - przynajmniej na mnie.
                                  • linkap_wawa tu jest link:) 14.08.13, 13:00
                                    www.youtube.com/watch?v=9tD4tIg73kg
                                  • aga_1980_31 Re: snap jest moim idealem! 14.08.13, 13:09
                                    Nie no wózek sam w sobie super. Jestem ciekawa go po prostu z dzieckiem w środku smile
                                    • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 22.08.13, 21:42
                                      jak się wstawia fotki?
                                      • martuska1982 Re: snap jest moim idealem! 22.08.13, 22:19
                                        na fotosik musisz wrzucic czy jakiś inny internetowy album i stamtąd wziąc kod, pisząc post kliknąć na górze IMG, i w okienko które się pojawi ten kod wstawić.
                                        Ewentualnie wrzucic gdzieś zdjecie i tutaj podać do niego link.
    • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 22.08.13, 22:18
      [urlsadimg]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/we/ra/uktk/jvPe8r49BYiZ8aHJnB.jpg[/img]]Tekst linka[/url]
    • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 22.08.13, 22:19
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/we/ra/uktk/jvPe8r49BYiZ8aHJnB.jpg
      • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 22.08.13, 22:21
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/we/ra/uktk/zjqpgr060zvSGn0CyB.jpg
        • mahogany6 Re: snap jest moim idealem! 22.08.13, 22:24
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/we/ra/uktk/IBU6IlzNNlI0z0xLIB.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka