Dodaj do ulubionych

Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;)

20.08.13, 21:51
Kurcze tak mi aż głupio chwalić w sytuacji gdy Martuśka ma takie przeboje z kurierem i czeka na swojego kochanego bee a ja już GO właśnie mam od kilku godzin na staniesmile Kupiłam przepięknego all blacka z budką jade green od naszej Didis, bosze jest boski, Midia całe popłudnie spędziła w wozie każąc się wozić razem z misiem Czesiemsmile
Kurcze zresztą swego czasu Sylki miała identyczny wóz nawet z tym samym kocykiem.
Jutro wrzucę foty ze spaceru, ach jak się cięszę, nawet nie żal mi aż tak że Stokke już poszedł pod młotek.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 20.08.13, 22:17
      a ja własnie dostałam smsa od nadawcy, ze wózek został dziś zabrany.W systemie wisi, ze paczka oczekuje na odbiór.Widać w Tarnowie nie chce im się zbytnio w k-ex pracować. tongue_out
      Pochwal się zdjęciami.
      Mam nadzieję, że ja jutro jednak moją pszczółkę przytulę. tongue_out
      • martuska1982 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 18:38
        ciagle czekamy na fotki. tongue_out

A Martuska swojego tez już ma, wiec nie będzie ją serce bolało przy ogladaniu. wink

• agusia041 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 19:28
          ale mnie za to będzie bolało, bo nie mogę sobie tej budki jade green darować, że też taka głupia byłam i jej nie chciałam sad
          • sylki Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 19:57
            Agusia, no mówiła, wink
            a swoją drogą, zapytaj Tygiska, może ona ci ją odsprzeda big_grin
            • martuska1982 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 20:15
              ej, jakby co to ja chętnie jakąs budkę odkupię do bee plus. smile
              Mogę się też wymienić, moja jest w stanie idealnym.
              • agusia041 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 21:40
                Ja mam sand, nową w pudełku i już jej raczej nie założę, ale czerwonej nie chcę, w ogóle żadnej za wyj. jade green wink
                Sylki, dzięki, zaraz napiszę do Tygiska (na gazetowy, innego kontaktu nie znam), może się zlituje...
                • martuska1982 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 21:57
                  a sprzedawać nie będziesz tej sand?
                  • agusia041 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 24.08.13, 07:56
                    Martuska, napisz mi na gazetowego ile możesz za nią dać, może się dogadamy wink
                    • martuska1982 Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 24.08.13, 13:53
                      Napisałam, sprawdź.
                • flower_v Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 22:12
                  agusia jade green jest piękna!!! miałam w camie3 taka.
                  magdashero fotki fotki smile
                  • sylki Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 22:45
                    Magdy jest piękny, tak jak mój był tongue_out
                    • magdashero Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 23.08.13, 23:17
                      Dokładnie nawet zrobię foto z tym samym kocykiem, ale jutro kochane bo te co zrobiłam to średnio wyszły....
                      • sylki Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 24.08.13, 11:00
                        hehe, bo tego skubańca ciężko jest uwiecznić na na zdjęciu big_grin
            • didis Re: Chwalę się - Martuśka nie denerwuj się;) 27.08.13, 23:01
              Magda walnij fotkibig_grin
              A swoją drogą dla mnie najpiękniejsze zestawienie to all black i off white. The best smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka