Dodaj do ulubionych

BRIO GO - pomocy

30.08.13, 20:02
Witam,
przymierzam się do zakupu BRIO GO, właściwie jestem już prawie zdecydowana. Czytałam opinie, najbardziej interesuje mnie kwestia amortyzacji i prowadzenia/podbijania wózka. Niestety w Warszawie i okolicach trudno go w sklepie zobaczyc...mam wiec prośbę/pytanie czy któraś z użytkujących Mam skłonna byłaby umówic się przy okazji spaceru (w plenerze) na prezentację smile i opowiedziała o zaletach i wadach.
wdzięczna będę niesłychanie za znak-sygnał
pozdrawiam
K.
Obserwuj wątek
    • gochalodz Re: BRIO GO - pomocy 30.08.13, 20:11
      Ja go często widuję na ulicy, bo za granicą jestem wink Wózek jest świetny, tutaj można go zobaczyć
      www.youtube.com/watch?v=595hXoniOso
      • pinik Re: BRIO GO - pomocy 30.08.13, 20:55
        Mialam jako jeden z baaardzo wielu wozkow. Amortyzacja super, podbijanie rownoez. Bardzo dobry wozek!!!
        • coronella Re: BRIO GO - pomocy 01.11.13, 07:44
          stary post, ja od ponad roku mam Brio go, gdybym mogła w czymś jeszcze komuś pomóc smile
          • niebieska2 Re: BRIO GO - pomocy 01.04.14, 17:08
            Mam pytanie szczególnie o amortyzację. Jak się podbija? Mieszkam w mieście, ale chciałabym jeszcze żeby był uzyteczny na wypady poza miastem, bądź po parkowych ścieżkach. Mam jeszcze wątpliwości co do siedziska/gondoli. Mój synek ma 6 miesięcy i zastanawiam się czy taki wózek ma w ogóle sens. Jak się go w ogóle uzywa jak dziecko jest starsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka