Dodaj do ulubionych

Latający podnóżek w Stokke Xplory v3

30.09.13, 14:21
Kiedyś któraś z Was pisała tutaj o latającym - czy klekoczącym podnóżku w Stokke w wózku z wymiany z Kasią (swoją drogą pozdrowienia gorące smile). Jak to wygląda u innych użytkowniczek?
Bo właśnie przygotowuję wózek na zimę, wyczyściłam go, zdjęłam SK i jednocześnie przyjrzałam się podnóżkowi - lata jak marzenie sad Tylko w najkrótszej pozycji jest stabilny, ale teraz będziemy używać maksymalnie wyciągniętego i można nim "pomachać" góra dół.
Dodam, że ze dwa razy już mi wypadł w czasie jazdy sad
Reklamować? Jak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • lunagda Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 15:32
      JA bym reklamaowała .
    • aga_1980_31 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 17:52
      Podnóżek lekko jest luźny, ale nie powinien wypadać być może puściła blokada która wchodzi w skorupę wózka. Wyjmij podnóżek naciśnij ten biały element i popatrz czy takie dwa bolce wychodzą jednocześnie.
      • froggy80 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 18:18
        Te bolce wychodzą jednocześnie, ale przycisk ma taki jakby uskok - najpierw idzie gładko, a później napotykam opór, trzeba silniej nacisnąć aby bolce się schowały, może tak samo idzie w drugą stronę i gdy mają się wysunąć po założeniu podnóżka to pozostają trochę schowane i potem jak dzieciak opiera o niego nogi (nie ma co ukrywać, stuka w niego piętami, często rytmicznie), to ma tendencję do wypadania??
        Niby drobiazg, ale wyobraźcie sobie sytuację, gdy idzie babka deptakiem, wóz wzbudza podziw mieszany z odrazą (tak, tak i z tym się spotkałam) i nagle z łomotem odpada z niego podnóżek. wink No wstyd we wsi wink
        • aga_1980_31 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 18:25
          No to oczywiście reklamuj musi to być irytujące nie ma na co czekać smile
        • lunagda Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 19:45
          "Niby drobiazg, ale wyobraźcie sobie sytuację, gdy idzie babka deptakiem, wóz wzbudza podziw mieszany z odrazą (tak, tak i z tym się spotkałam) i nagle z łomotem odpada z niego podnóżek. wink No wstyd we wsi "

Ale sie uśmiałąm smile)) Ja miałam okazje widziec reakcje ludzi i szczerze mowiac draznilo mnie to big_grin
          • aga_1980_31 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 20:02
            A ja muszę powiedzieć że od dłuższego czasu spotykam się z bardzo pozytywnymi spojrzeniami oraz komentarzami szczególnie wózka ubranego w WK smile
            • froggy80 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 20:14
              Na szczęście większość komentarzy jest pozytywnych, a przyszłe mamy często pytają o to jak się sprawuje, bo planują kupno.
              Ale komentarze o wyglądzie kosiarki (no chciałabym taką zobaczyć) czy "nigdy nie włożyłabym dziecka do czegoś tak niestabilnego" i "wygląda jakby miał się przewrócić" wink rzucone niby szeptem również zza pleców docierają smile
              • aga_1980_31 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 20:17
                Fotel dentystyczny, wózek do golfa i inne tego typu określenia hahahah po 7 latach można się przyzwyczaić tongue_out
                • aga_1980_31 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 20:20
                  Tfu po 6, bym skłamała wink
                  • martuska1982 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 20:31
                    bo gust to kwestia względna, dobre wychowanie jak widac również. wink

Ja idąc z mężem też czasem komentuje, ale jeśłi mam do powiedzenia coś negatywngo to zachowuję to dla siebie.Nie wstydze się rzucić komentarza jeśli mi się wózek podoba. tongue_out
                    Zawsze sobie myślę, ze przykro się użytkowniczce nie zrobi, wiec jej nie obrażam. wink
                    • aga_1980_31 Re: Latający podnóżek w Stokke Xplory v3 30.09.13, 20:49
                      Oj ludzie nie mają za grosz czasami przyzwoitości niestety no ale co zrobić tak już chyba jest u nas...

https://suwaczki.maluchy.pl/li-49350.png
                      https://suwaczki.maluchy.pl/li-49351.png
                      http://iv.pl/images/40637504292658055133.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka