magda79pn 18.10.13, 10:21 moim skromnym zdaniem, jest ZAJEBISTY z podpórką od spodu, coś jak Elite, bo ja nie mam pałąka do GT Chyba nie podejmę się szycia tego na zamówienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darusia2012 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 10:26 zrób dla mnie wyjątek Odpowiedz Link
agusia041 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 10:36 Magda, twoja twórczość zadziwia mnie coraz bardziej. Podnóżek wygląda genialnie, szkoda tylko, że nie wpadłaś na to rok temu jak kombinowałam ze swoim GT A tak w ogóle to po co było pokazywać, jak nie zamierzasz szyć? Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 12:04 W zdaniu jest "Chyba" więc ja bym się tak nie załamywała Odpowiedz Link
agusia041 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 13:00 Jakoś to "chyba" mi umknęło, ale to oznacza, że są jednak szanse na produkcję. Chętnych na pewno nie zabraknie Odpowiedz Link
siven1987 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 10:38 Mi by sie przydało cos w podobnym stylu do summita... Tylko talentu do szycia brak Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 10:45 no tak piszesz ze ZAJEBISTY - a potem ze szyc nie bedziesz - a tu tyle lasek z tym walczy... ojjjjjj Swoja droga - kurcze taki prosty w sumie patent - dlaczego zaden producent do tej pory na to nie wpadl!!! Odpowiedz Link
zona.102 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 11:18 Jestes niemozliwa Wczoraj wozek wypakowany dzisiaj juz ma uszyty podnozek Odpowiedz Link
domini80 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 11:44 Też uważam, że trzeba ten wynalazek opatentować, a później produkcja przemysłowa!! <> Odpowiedz Link
calineczka793 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 12:24 Magda tj. GENIALNE - poprzedni Twój podnóżek do GT do mnie nie przemawiał, ale ten to co innego Jesteś WIELKA - opatentuj to Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 12:42 Magda, to TY jesteś zajebista, masz talent kobieto! Patent i masowa produkcja koniecznie! Odpowiedz Link
afroddytta Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 13:08 Brak słów, zdecydowanie opatentować ! Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 13:18 SUUUPER podnóżek, chcę taki Magda nie bądź taka, poszyj dla Forumek Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 13:20 A jak kategorycznie nie będziesz szyć to chociaż napisz mi na priva co dałaś do środka - jakie usztywnienie Odpowiedz Link
martuska1982 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 13:23 Ja myslę Magda, że idziesz w dobrym kierunku, w kierunku swojej niszy, którą zdaje sie znalazłaś.Ja bym to wykorzystała. Mówię to na poważnie. Znaleźć swoją dobrą przystań niszową na rynku to marzenie wielu przedsiębiorców. Wystarczy zadziałać i potem tylko brać się do pracy i zarabiać. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 14:24 Magda działaj Może mi do urbanka uszyjesz Pomysł to jedno a umiejętność wykonania to drugie. Ja troche żałuje, że szyć nie umiem bo pomyslów mam dużo i realizuje je niestety w inny sposób:-p Odpowiedz Link
magda79pn Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 15:55 niestety ale moje plany na przyszłość nie wiążą się z szyciem art wózkowych miałam takie plany dwa lata temu, zanim zaszłam w trzecią ciążę, chciałam otworzyć firmę, miałam mnóstwo pomysłów itp, jednak w naszym pięknym kraju tak się wszystko popieprzyło że nie chce mi się tutaj zapierdzielać do końca życia i na końcu nie dostać emerytury szyłam kiedyś suknie ślubne i wizytowe, futra, przerabiałam kurtki i płaszcze ze skóry, a jeszcze wcześniej (jakieś 15 lat temu) szyłam ciuchy do różnych niemieckich butików generalnie potrafię uszyć chyba wszystko, ale ja jestem z tych, co muszą mieć wenę twórczą jak mnie już ta wena najdzie, to potrafię całą noc szyć, kombinować, aż zrobię to co wymyśliłam Odpowiedz Link
agusia041 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 16:16 Z Ciebie Magda to najprawdziwsza artystka jest, masz rację, szkoda takiego talentu na szycie dodatków do wózków Odpowiedz Link
mahogany6 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 19:05 No po prostu cudny! Bądź taka dobra i podpowiedz z czego ta podpórka. i jakie to ma wymiary. Ja kombinuję ciągle z tym valco żeby było ładnie i szybko się wyciągało. W nim jest ta częsc ruchoma podnóżka ale nie ma podpórki właśnie. Ciągle mam nowe wersje ale wytrzymałość się jednak zmienia wraz ze wzrostem wagi butów i kocyków jesiennych Odpowiedz Link
karioka1985 Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 18.10.13, 20:08 Super, ja chce takie cudo! Jesteś niesamowita. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 19.10.13, 08:15 Magda - szacun za umiejętności, jak napisałaś wyżej co szyłaś....(m. in. suknie ślubne) - szczęka mi opadła.... A, że nie chce Ci się w tym kraju zakładać firmy to się nie dziwię.... Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: podnóżek do GT - najnowszy model :P 19.10.13, 08:17 Magda - i jeszcze jedno...pokazałam śpiworek od Ciebie znajomej, które też szyje (podobnie jak ja tylko inne rzeczy) i BARDZO się jej spodobał Odpowiedz Link