Dodaj do ulubionych

Ładny mam śpiworek? :-P :-P

19.11.13, 17:15
Zgadnijcie kto szył? tongue_out
nie zdążyłam nawet wózka umyć. ale co tam smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/bg/rf/4vpi/hBEBrDItdkJRbivkhB.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/bg/rf/4vpi/OGAqNmWkNJ79AMIbwX.jpg
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 17:30

Piekny brio
      I piekny Magda uszyla śpiworek
      • monika_kas Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 19:04
        Śpiworek piękny! Śliczny! Made by Magda smile
    • kar-ula Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 21:36
      Prześliczny. To polar, ortalion czy co takie wzorzyste?
      • magda79pn Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 21:44
        ale brzydki big_grin
        • agnieszka5030 Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 22:28
          pani Magdo, witam! proszę się do mnie odwezwać na maila bo mam do pani prośbę, chodzi o mufkę do czerwono grafitowego bjcm gt: basieenka@yahoo.co.uk
        • coronella Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 07:59
          hehe, sama sobie zazdrościsz, że mi taki spiworek uszyłas smile)
      • thea19 bawelna 19.11.13, 21:46
        wg mojego syna to telewizory w kwiatkach
        • kar-ula Re: bawelna 19.11.13, 22:32
          Bawełna? Ale taka zwykła czy ta laminowana, PUL? No bo to zdaje się zmowy śpiworek? czy nie?

Trzeba Magdę wyeksploatowac na maksa zanim wyjedzie. wtedy to już załobę narodową powinni ogłosić i śpiworki do połowy opuścić....
          • magda79pn Re: bawelna 19.11.13, 23:26
            to jest PUL

a ja siedzę i rozmyślam jakby Wam te śpiworki słać stamtąd do PL big_grin
            bo tam takie piękne tkaniny są... big_grin
            • nicolcia9 Re: Magda 19.11.13, 23:35
              wtedy to byś musiała już zacząć szyć na masową skalę z wysyłką do PL z tymi pięknymi śpiworkami w te piękne (nie dostępne u nas) tkaniny. A my wózkomaniaczki i gadżeciary byśmy miały pełne szafy Twoich śpiworków - od koloru do wyboru tongue_out
              • magda79pn Re: Magda 20.11.13, 00:34
                niedługo jadę na święta (tzn na trochę dłużej) więc obczaję co ile kosztuje, policzę czy to ma w ogóle jakiś sens...
                • coronella Re: Magda 20.11.13, 05:48
                  pewnie najlepiej by było kurierem większą ilość.
                  A to PUL, z pulem też nie jest łatwo, pomijając cenę (uncertain) wyboru wzorów tez dużo nie ma.
                  • mamalilundy Re: Magda 20.11.13, 07:26
                    Cuuudny ten śpiwór, od miesiąca szukam śpiworka dla córki, w tym się zakochałam. Wszystkie PINKIE i inne się chowają!
                    • coronella Re: Magda 20.11.13, 07:58
                      smile) i pasuje super do wózka, i materiał możesz sama sobie wybrać smile) i dziurki na pasy masz tam gdzie chcesz, i pomarudzić możesz smile) pełen luksus! tylko nie wiem, czy mogę jeszcze polecić, bo pewnie zamówień dużo smile
                      • coronella Re: Magda 20.11.13, 08:01
                        pule są kolorowe, i mniej kolorowe też. ja wybrałam ten, celowo, najbardziej kolorowo-kwiecisty, żeby rozweselał mi zimę smile) wózek mam cały czarny, więc mogę poszaleć.
                        Na wiosnę planuję planuję śpiworek z samego polaru, bez ocieplenia, i już mniej wzorzysty, wiosna sama w sobie jest kolorowa. A zima, buuu, ponuraaaa i nudna.
                        • sztucznamrowka Re: Magda 20.11.13, 08:26
                          Śliczny ten śpiworek smile Normalnie "Limited Edition" big_grin
                          Na wierzchu jest PUL a wewnątrz polar?
                          Ja ostatnio interesowałam się tkaninami PUL i rzeczywiście mały wybór wzorów jest...sad
                          • coronella Re: Magda 20.11.13, 08:34
                            na wierzchu pul, od środka, na klapie, ta wywijana częśc tez pul, a reszta wg Magdy smile czyli polar od spodu ortalion, a w środku ocieplina. taka kołderka wyszła smile
                      • mamalilundy Re: Magda 20.11.13, 09:04
                        Już się właśnie kontaktowałam w tej sprawie z Panią Magdą i jak wszystko dobrze pójdzie będę miała taki sam big_grin Mam tylko nadzieję, że właścicielka tego "cudnego pierworodnego" śpiwora się nie obrazi ; )
                        Ja też szukałam na zimę meeeega wzorzystego i wesołego, i ten jest naj naj ze wszystkich jakie widziałam.
                        • darusia2012 Re: Magda 20.11.13, 09:39
                          Superowy
                        • coronella Re: Magda 20.11.13, 11:54
                          łeeeeeee, i nie będę mieć jedynego w swoim rodzaju smile)))
                          cieszę się bardzo, że się podoba smile)
          • thea19 Re: bawelna 20.11.13, 10:46
            o fak
            w dotyku jest jak bawelna a to poliester z laminatem. teraz sobie znalazlam opis materialu
            • martuska1982 Re: bawelna 20.11.13, 11:35
              Z tą wysyłką do Polski to najlepiej by chyba było tak, że przy wiekszej ilości Magda szyje i do jednej osoby wysyła całość, a ta osoba wysyła do poszczególnych dziewczyn w PL do przesyłki doliczając tą jedną entą przesyłki kurierskiej. Wtedy każdy płaci za śpiworek plus polską przesyłke plus ułamek przesyłki z zagranicy. Oczywiscie pod warunkiem, ze opłaci się szyć po przeliczeniu materiałów tamtejszych.
              Na pewno wyjdzie to trochę drożej i czas oczekiwania większy, ale czy nie warto? Tak szczerze. smile
              Myślę, ze warto.
              • magda79pn Re: bawelna 20.11.13, 18:06
                Tak własnie ma być smile
                już mam koleżankę co się zajmie tym w PL za drobną opłatą wink tzn zaadresuje i pójdzie na pocztę z 12 paczkami, bo zbiorcza wysyłka 12szt najbardziej się opłaca smile

=========================================

martuska1982 napisała:

> Z tą wysyłką do Polski to najlepiej by chyba było tak, że przy wiekszej ilości
                > Magda szyje i do jednej osoby wysyła całość, a ta osoba wysyła do poszczególnyc
                > h dziewczyn w PL do przesyłki doliczając tą jedną entą przesyłki kurierskiej. W
                > tedy każdy płaci za śpiworek plus polską przesyłke plus ułamek przesyłki z zagr
                > anicy. Oczywiscie pod warunkiem, ze opłaci się szyć po przeliczeniu materiałów
                > tamtejszych.
                > Na pewno wyjdzie to trochę drożej i czas oczekiwania większy, ale czy nie warto
                > ? Tak szczerze. smile
                > Myślę, ze warto.
    • m7-7 Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 08:36
      Piękny!!!!
    • gabilu Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 10:26
      Śliczny śpiworek i słodka zawartość tego śpiworkasmile Zazdroszczę Ci też tego wózka, a przede wszystkim jego kosza na zakupy. Jest chyba skrzywiona pod tym względem. Przez 2 tygodnie używałam spacerówki do której kosza nie można było się dostać i została mi trauma. Uwielbiam duże, łatwo dostępne kosze. Korzystam z nich rzadko, ale lubię wiedzieć, że w razie czego mogę coś tam wrzucić.
      • coronella Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 11:58
        ten kosz jest MEGA!!!!!!!!!!!!! i nic z niego nie wylatuje!!!!
        a wózek wybierałam wyłącznie pod kosz, mam 2 starszych w wieku szkolnym i chciałam, żebym mogła włozyc do kosza ich plecaki i pójśc na spacer. Do tego mieści się giga-wypchany plecak 4-klasistki, spory plecak 2-klasisty, 2 worki, kurtki i jeszcze zakupy jakieś zrobię. A dzięki amortyzatorom teleskopowym (jak w rowerze), wózek nadal jedzie gładko i płynnie.
        Uwielbiam go!
        • gabilu Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 14:09
          Oj Cornella, przez Ciebie znowu myślę czy dobrze robię chcąc sprzedać Transportera. Na razie tylko chcę,ale ponad miesiąc woziłam go w bagażniku żeby stwierdzić,że mogę chcieć. A teraz znowu mi się odechciewa sad Lubię go bo jest wygodny, śliczny i kocham go za ten duży kosz właśnie. Nie wiem czy dobrze robię. Ten kosz jest taki fajny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka