coronella 19.11.13, 17:15 Zgadnijcie kto szył? nie zdążyłam nawet wózka umyć. ale co tam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 17:30 Piekny brio I piekny Magda uszyla śpiworek Odpowiedz Link
monika_kas Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 19:04 Śpiworek piękny! Śliczny! Made by Magda Odpowiedz Link
kar-ula Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 21:36 Prześliczny. To polar, ortalion czy co takie wzorzyste? Odpowiedz Link
agnieszka5030 Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 19.11.13, 22:28 pani Magdo, witam! proszę się do mnie odwezwać na maila bo mam do pani prośbę, chodzi o mufkę do czerwono grafitowego bjcm gt: basieenka@yahoo.co.uk Odpowiedz Link
coronella Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 07:59 hehe, sama sobie zazdrościsz, że mi taki spiworek uszyłas ) Odpowiedz Link
kar-ula Re: bawelna 19.11.13, 22:32 Bawełna? Ale taka zwykła czy ta laminowana, PUL? No bo to zdaje się zmowy śpiworek? czy nie? Trzeba Magdę wyeksploatowac na maksa zanim wyjedzie. wtedy to już załobę narodową powinni ogłosić i śpiworki do połowy opuścić.... Odpowiedz Link
magda79pn Re: bawelna 19.11.13, 23:26 to jest PUL a ja siedzę i rozmyślam jakby Wam te śpiworki słać stamtąd do PL bo tam takie piękne tkaniny są... Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Magda 19.11.13, 23:35 wtedy to byś musiała już zacząć szyć na masową skalę z wysyłką do PL z tymi pięknymi śpiworkami w te piękne (nie dostępne u nas) tkaniny. A my wózkomaniaczki i gadżeciary byśmy miały pełne szafy Twoich śpiworków - od koloru do wyboru Odpowiedz Link
magda79pn Re: Magda 20.11.13, 00:34 niedługo jadę na święta (tzn na trochę dłużej) więc obczaję co ile kosztuje, policzę czy to ma w ogóle jakiś sens... Odpowiedz Link
coronella Re: Magda 20.11.13, 05:48 pewnie najlepiej by było kurierem większą ilość. A to PUL, z pulem też nie jest łatwo, pomijając cenę () wyboru wzorów tez dużo nie ma. Odpowiedz Link
mamalilundy Re: Magda 20.11.13, 07:26 Cuuudny ten śpiwór, od miesiąca szukam śpiworka dla córki, w tym się zakochałam. Wszystkie PINKIE i inne się chowają! Odpowiedz Link
coronella Re: Magda 20.11.13, 07:58 ) i pasuje super do wózka, i materiał możesz sama sobie wybrać ) i dziurki na pasy masz tam gdzie chcesz, i pomarudzić możesz ) pełen luksus! tylko nie wiem, czy mogę jeszcze polecić, bo pewnie zamówień dużo Odpowiedz Link
coronella Re: Magda 20.11.13, 08:01 pule są kolorowe, i mniej kolorowe też. ja wybrałam ten, celowo, najbardziej kolorowo-kwiecisty, żeby rozweselał mi zimę ) wózek mam cały czarny, więc mogę poszaleć. Na wiosnę planuję planuję śpiworek z samego polaru, bez ocieplenia, i już mniej wzorzysty, wiosna sama w sobie jest kolorowa. A zima, buuu, ponuraaaa i nudna. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Magda 20.11.13, 08:26 Śliczny ten śpiworek Normalnie "Limited Edition" Na wierzchu jest PUL a wewnątrz polar? Ja ostatnio interesowałam się tkaninami PUL i rzeczywiście mały wybór wzorów jest... Odpowiedz Link
coronella Re: Magda 20.11.13, 08:34 na wierzchu pul, od środka, na klapie, ta wywijana częśc tez pul, a reszta wg Magdy czyli polar od spodu ortalion, a w środku ocieplina. taka kołderka wyszła Odpowiedz Link
mamalilundy Re: Magda 20.11.13, 09:04 Już się właśnie kontaktowałam w tej sprawie z Panią Magdą i jak wszystko dobrze pójdzie będę miała taki sam Mam tylko nadzieję, że właścicielka tego "cudnego pierworodnego" śpiwora się nie obrazi ; ) Ja też szukałam na zimę meeeega wzorzystego i wesołego, i ten jest naj naj ze wszystkich jakie widziałam. Odpowiedz Link
coronella Re: Magda 20.11.13, 11:54 łeeeeeee, i nie będę mieć jedynego w swoim rodzaju ))) cieszę się bardzo, że się podoba ) Odpowiedz Link
thea19 Re: bawelna 20.11.13, 10:46 o fak w dotyku jest jak bawelna a to poliester z laminatem. teraz sobie znalazlam opis materialu Odpowiedz Link
martuska1982 Re: bawelna 20.11.13, 11:35 Z tą wysyłką do Polski to najlepiej by chyba było tak, że przy wiekszej ilości Magda szyje i do jednej osoby wysyła całość, a ta osoba wysyła do poszczególnych dziewczyn w PL do przesyłki doliczając tą jedną entą przesyłki kurierskiej. Wtedy każdy płaci za śpiworek plus polską przesyłke plus ułamek przesyłki z zagranicy. Oczywiscie pod warunkiem, ze opłaci się szyć po przeliczeniu materiałów tamtejszych. Na pewno wyjdzie to trochę drożej i czas oczekiwania większy, ale czy nie warto? Tak szczerze. Myślę, ze warto. Odpowiedz Link
magda79pn Re: bawelna 20.11.13, 18:06 Tak własnie ma być już mam koleżankę co się zajmie tym w PL za drobną opłatą tzn zaadresuje i pójdzie na pocztę z 12 paczkami, bo zbiorcza wysyłka 12szt najbardziej się opłaca ========================================= martuska1982 napisała: > Z tą wysyłką do Polski to najlepiej by chyba było tak, że przy wiekszej ilości > Magda szyje i do jednej osoby wysyła całość, a ta osoba wysyła do poszczególnyc > h dziewczyn w PL do przesyłki doliczając tą jedną entą przesyłki kurierskiej. W > tedy każdy płaci za śpiworek plus polską przesyłke plus ułamek przesyłki z zagr > anicy. Oczywiscie pod warunkiem, ze opłaci się szyć po przeliczeniu materiałów > tamtejszych. > Na pewno wyjdzie to trochę drożej i czas oczekiwania większy, ale czy nie warto > ? Tak szczerze. > Myślę, ze warto. Odpowiedz Link
gabilu Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 10:26 Śliczny śpiworek i słodka zawartość tego śpiworka Zazdroszczę Ci też tego wózka, a przede wszystkim jego kosza na zakupy. Jest chyba skrzywiona pod tym względem. Przez 2 tygodnie używałam spacerówki do której kosza nie można było się dostać i została mi trauma. Uwielbiam duże, łatwo dostępne kosze. Korzystam z nich rzadko, ale lubię wiedzieć, że w razie czego mogę coś tam wrzucić. Odpowiedz Link
coronella Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 11:58 ten kosz jest MEGA!!!!!!!!!!!!! i nic z niego nie wylatuje!!!! a wózek wybierałam wyłącznie pod kosz, mam 2 starszych w wieku szkolnym i chciałam, żebym mogła włozyc do kosza ich plecaki i pójśc na spacer. Do tego mieści się giga-wypchany plecak 4-klasistki, spory plecak 2-klasisty, 2 worki, kurtki i jeszcze zakupy jakieś zrobię. A dzięki amortyzatorom teleskopowym (jak w rowerze), wózek nadal jedzie gładko i płynnie. Uwielbiam go! Odpowiedz Link
gabilu Re: Ładny mam śpiworek? :-P :-P 20.11.13, 14:09 Oj Cornella, przez Ciebie znowu myślę czy dobrze robię chcąc sprzedać Transportera. Na razie tylko chcę,ale ponad miesiąc woziłam go w bagażniku żeby stwierdzić,że mogę chcieć. A teraz znowu mi się odechciewa Lubię go bo jest wygodny, śliczny i kocham go za ten duży kosz właśnie. Nie wiem czy dobrze robię. Ten kosz jest taki fajny... Odpowiedz Link