emakowka 11.01.14, 12:39 Dziewczyny mam pytanie odnośnie tych nakładek,czy one będą pasować na rączki Zappa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emakowka Re: CITYGRIPS 11.01.14, 17:11 Dzięki za odpowiedz, tak właśnie myślałam, ale łudziałam się że jakoś się wejdą Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: CITYGRIPS 11.01.14, 17:38 Z tego co wiem to są 2 rodzaje tych nakładek - takie "łamane" na rączki do parasolek i takie "proste" na pełną rączkę np. do BB Bee i wg mnie ten drugi rodzaj może pasować ale trzeba by podpytać sprzedającego o wymiary (obwód). Odpowiedz Link
emakowka Re: CITYGRIPS 11.01.14, 18:11 A widzisz!O takiej możliwości nawet nie pomyślałam. Już piszę pytanie do sprzedającego. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: CITYGRIPS 11.01.14, 19:03 No tak tylko zapp te rączki ma takie rozszerzane, a jednak taka pojedyncza rączka jest "równa" w każdym miejscu, więc wg mnie nie będzie to fajnie się układało. Te proste nie są profilowane, więc będą dziwnie "złamane" Rozumiecie o co mi chodzi? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: CITYGRIPS 12.01.14, 14:00 rozumiemy rozumiemy a te nakładki są jakoś podgumowane? Bo rączki w zappie są plastikowe gładkie i nakładki z materiału będą sie chyba slizgały? Odpowiedz Link
agusia041 Re: CITYGRIPS 12.01.14, 14:55 nie są podgumowane, w całości są wykonane z neoprenu, na plastikowych rączkach mogą się przemieszczać. Najlepiej trzymają się pianki, nawet w XT czasami minimalnie się przesuwały. Jak miałam PP Si to bardzo nie lubiłam w nim plastikowych rączek (od tego czasu w ogóle unikam takich parasolek), ale wtedy nie miałam jeszcze gripsów, więc nie wiem czy coś by pomogły Odpowiedz Link
the_isabelle Re: CITYGRIPS 12.01.14, 15:43 Ja w PPP Mini też nie lubiłam plastikowych rączek brrr A gdyby mini został z nami, miałam zamiar napisać do Gościa od pokrowców skórzanych na Allegro z pytaniem czy wyciąłby mi kawałki inne niż prostokąty Chciałam zrobić wykrój dopasowany do rączek mini i wysłać mu dokładne wymiary lub nawet wykrój mailem/pocztą. Może to jest wyjście, skóra, jakby ją ładnie naprężyć powinna się trzymać i ładnie dopasować do krzywizn rączek. Odpowiedz Link
emakowka Re: CITYGRIPS 12.01.14, 16:14 W końcu nie napisałam zapytania do sprzedającego o wielkość tych oslonek na pojedynczą rączkę, pomyślałam ze i tak nie będą pasować,bo są całe jednej szerokość a Zapp rączkę ma rozszerzaną. Chyba dam sobie z tymi nakładkami spokój, chociaż nie lubię plastikowych rączek. Odpowiedz Link
eve_81 Re: CITYGRIPS 20.01.14, 15:59 Kupiłam je i pasują na Froga, nie wiem czy raczki sa podobne. Kupiłam w fajnej cenie na allegro za 46 zł przesyłka gratis. To jest sklep tatata.pl dają fakturę, przesyłka błyskawiczna (w czwartek kupione o 20 stej, w piatek wyslane, w poniedzialek u mnie) Polecam naprawde, nie trzeba kombinować z amazonem czy ebayem. Odpowiedz Link
agusia041 Re: CITYGRIPS 20.01.14, 16:39 Najtaniej udało mi się kupić na stronie citygrips, z rabatem wyszło 50 zł i wtedy to była okazja. A tu proszę, ktoś w końcu pomyślał i mamy gripsy w PL i to w super cenie Odpowiedz Link
eve_81 Re: CITYGRIPS 21.01.14, 21:42 Tu fotki mamawozibardziej.blogspot.com/2014/01/citygrips.html tak ja kupiłam na all, ale to jest sklep tatata.pl Odpowiedz Link
darusia2012 Re: CITYGRIPS 21.01.14, 22:11 Juz pisałaś kilka postów wcześniej, gdzie je można kupić Zresztą ta firma już się tutaj zareklamowała jakiś czas temu, w kilku wątkach jednocześnie Odpowiedz Link
martuska1982 Re: CITYGRIPS 22.01.14, 17:51 ale z powodu pisania bloga drugie city grips za free dostałaś ;> hehehe czyż nie? Odpowiedz Link
eve_81 Re: CITYGRIPS 23.01.14, 12:52 Jedne kupiłam drugie dostała, ale to była niepodzianka. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: CITYGRIPS 23.01.14, 12:56 każdemu tak dają? Mnie by się takie przydały. Szukam kurna tego maca i pamie tając ze mojego za 385zł sprzedałąm, a był w super stanie, jak pomyślę, że za takiego ze zjechanymi rączkami mam zapłacić 450zł czy wiecej to mi się odechciewa. Odpowiedz Link
koala0405 Re: CITYGRIPS 23.01.14, 14:57 no właśnie dlatego przez nachalną reklamę wolałam dopłacić i mieć z amazona Odpowiedz Link
monika_kas Re: CITYGRIPS 23.01.14, 15:02 No tak bo z sumie zamawiając z amazona trochę przepłaciłyśmy.... No ale trudno ja tam jestem zadowolona. Fajne te gripsy. Na rączkę do summita super, bo ta guma jeszcze gorsza w dotyku niż w GT. Odpowiedz Link
eve_81 Re: CITYGRIPS 23.01.14, 16:22 Marta, nie wiem czy każdemu - ja dostałam. koala - każdy wybiera i kupuje gdzie chce. Odpowiedz Link
monika_kas Re: CITYGRIPS 23.01.14, 16:44 Ja jak będę teraz zamawiała to zamówię z all bo to jednak taniej. No chyba że będzie jakaś wyprzedaż na amazonie jak ostatnio na panterkę. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: CITYGRIPS 23.01.14, 17:03 Ja bym chętnie sobie dopieściła tym rogi micry, a i do xt by się przydało o ile uda mi się jakis kupić. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: CITYGRIPS 23.01.14, 17:04 w sumie mam starą kolorową torbę bawełnianą plus zapas rzepów, sama sobie uszyję. Odpowiedz Link
the_isabelle Oj tam oj tam :) 23.01.14, 22:48 Reklama dźwignią handlu, jak to któraś napisała Ale tatata.pl jest naprawdę ok i jestem w stanie uwierzyć w niespodziewany gratis dla eve. Sama mam dość b. dobre doświadczenie z tym sklepem. Zdecydowałam się zwrócić moje gripsy i nie dość, że dostałam zwrot pieniążków na konto zanim gripsy dotarły z powrotem do sklepu (przelew zrobiony po moim mailu, że gripsy wysłane), w dodatku dostałam zwrot za koszty przesyłki ode mnie do sklepu. Jestem zaskoczona, bardzo pozytywnie rzecz jasna. Swoją drogą - gripsy kiepsko pasują do Cybeksów Da się je włożyć, ale ciasno i rączka jest wtedy tak grupa, że nie da się jej swobodnie objąć średniej wielkości dłońmi - jak moje moim zdaniem to mogłoby być nawet niebezpieczne, bo wózek mógłby wysunąć się z rąk. Odpowiedz Link
darusia2012 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 00:02 Po prostu sielanka Nie chcialabym tutaj wyjsc na osobę małostkową i usłyszeć zarzut, że się czepiam, ale po przeczytaniu twojego postu Eve poczułam się hmm... ujmę to - niekomfortowo. Może nie taka była twoja intencja, ale chcąc nie chcąc reklamujesz nie citygripsy na allegro, ale koniecznie tę firmę. I żebyś nie myślała, że pisze to wredne babsko, ktore cię nie lubi. Bynajmniej, bardzo lubię czytac twoje wpisy na blogu, widać w nich, że masz z tego ogromną frajdę i tymbardziej takie lokowanie produktu nie spodobalo mi się. Oczywiście każda z nas czasem tutaj wypisuje nazwę sklepu lub firmę, którą poleca, choć często takie informacje idą przez priv lecz w twoim przypadku to juz całkiem inna kwestia. Jesteś już osobą publiczną twój blog ma ponad 20 tys. wyświetleń ( toż to małe miasteczko) i wiele firm może mieć chrapkę na twoją reklamę. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 02:18 Kurna, a mój blog ma ponad 34 tysiace wyświetleń i nikt mi prezentów nie daje. Ja chętnie produkty polokuję jak dostanę je za free. Odpowiedz Link
monika_kas Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 08:10 Ja też polokuję ale ja bloga nie mam. Ale jestem z tej chwili bezrobotna i chętnie darmowe gifty przyjmę A co do Eve to ja uważam że dobrze zrobiła informując o możliwości tańszego zakupu gripsów. No i jeszcze jak sklep jest taki wporządku że wrazie czego pieniądze zwraca. Przynajmniej wiem że nie muszę kombinować z amazonem. Jak zamawiałaM z amazonu swoje gripsy to szukałam na all ale wpisałam city grips osobno tak jak się pisze a oni sprzedają je pod nazwą citygrips pisane razem... Może i ich reklama na forum była nachalna ale nie został żaden ślad po niej więc jakieś info musi być. Odpowiedz Link
eve_81 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 11:33 Nie uważam się za osobe publiczną Jak można zauważyć nie mam ba logu żadnych banerów reklamowych, bo nie chce tego. Nie po to zakładałam swojego bloga. Zreszt a nadal oprócz tych osłonek nie mam z niego żadnych innych profitów. Co do tego lokowania produktu, to nie popadajmy w paranoję. Osobiście drażni mnie to jak któras kupuje cos w okazyjnej cenie i robi z tego jakąś tajemnicę, dzielicie się informacjami na priv, lub mija 50 postów i sa podawane informacje. darusia - firma tatata.pl to jest ta sama frma co sprzedaje na allegro. Oprócz swojego sklepu firmowego wystawiają sie na all. Tyle w temacie. Przeprszam, że tak się towarzystwo zbulwersowało, nie miałam tego w zamiarze. Odpowiedz Link
darusia2012 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 11:49 Ja nie towarzystwo i nie poczułam się zbulwersowana, bez przesady Wyraziłam swoją opinię. Co więcej, kupię tez te nakladki i cieszę się, że są dobrej cenie. I wiem, że to ta sama firma. Pisałam o citygripsach na all w wątku promocje i okazje. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 18:53 Eve mi tam jedno, która co dostała i jak kupiła, ale no przyznaj, że Twój blog jest na pewno dobrą reklamą dla takich citygrips czy wózków fotorapetti (czy jak się zwią - nie interesuje mnie ta firma, bo wózki mi się nie podobają) Więc co jak co ale reklama jestTym bardziej, że coś spowodowało, że ten gratis dostałaś -czyt. firma wiedziała, że prowadzisz blog, opiszesz to, i im sprzedaż wzrośnie, bo mają konkurencyjne ceny. Tyle mojego w tym temacie Ja akurat city grips miałam (kupione na ebay, nie wiem za ile, bo chciałam więc kupiłam) i dla mnie to żadna rewelacja. Miałam je na Micralite i źle mi się wózek prowadziło, rączki się zrobiły jakieś grubaśne, a sama pianka (ta z city grips) jakaś mega przyjazna w dotyku nie jest Pewnie urozmaicają wózek, bo są estetyczne, ale mojego serca to cudo nie zdobyło Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 19:42 pomilak1 napisała: > Eve mi tam jedno, która co dostała i jak kupiła, ale no przyznaj, że Twój blog > jest na pewno dobrą reklamą dla takich citygrips czy wózków fotorapetti (czy ja > k się zwią - nie interesuje mnie ta firma, bo wózki mi się nie podobają) Więc c > o jak co ale reklama jestTym bardziej, że coś spowodowało, że ten gratis dost > ałaś -czyt. firma wiedziała, że prowadzisz blog, opiszesz to, i im sprzedaż wzr > ośnie, bo mają konkurencyjne ceny. > Kurcze, a dlaczego mój nie jest? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 21:52 martuska1982 napisała: > Kurcze, a dlaczego mój nie jest? > Musisz zacząć wklejać linki w postach do Twojego bloga, ot cała filozofia Przedstawiciele firm mają wręcz obowiązek czytać takie fora jak nasze (wiem, bo koleżanka pracuje w takiej firmie (nie związana z wózkami) i zajmuje się marketingiem szeptanym) Ja nawet nie wiedziałam że blog prowadziszchyba ominęłam posty jak się chwaliłaś I na prawdę nie mam pretensji czy zazdrości do kogoś kto coś dostaje, bo prowadzi blog. Super, że to robicie, ale też uważam, trzeba mieć swój honor, żeby się przyznać, że jednak ktoś zauważa taką pracę i co nie co, od czasu do czasu dorzuca w gratisie Odpowiedz Link
eve_81 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 20:56 W takim razie jest też reklama maclarena, emmaljungi, jane i innych bo takie wózki miałam. W zasadzie to nie wiem o co Wam chodzi.... Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 21:27 strzelam, że dziewczynom chodzi o to, ze nie piszesz o city grips jako takich tylko o city grips z konkretnego sklepu z przywołaniem jego nazwy. No w każdym razie tak mi się wydaje, że o to chodzi, ale moze się mylę. W sumie ja się nie znam. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 21:28 w sensie ze to jest reklama sklepu nie produktu, w zamian za to, ze dostałaś od nich prezent. Swoją drogą skąd oni wiedzieli, że ten akurat klient prowadzi bloga? Jak oni to odgadli? Odpowiedz Link
darusia2012 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 21:38 Martuska prawie mnie rozszyfrowalaś Pani Agata nasze forum czyta Martuska a wiesz, że ja nie umiem odnalesc twojego bloga, kiedys weszlam, ale nie pamietam jak. Widocznie niekumata jestem, a masz tez profil na fejsie? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 22:13 darusia2012 napisała: > Pani Agata nasze forum czyta > > Martuska a wiesz, że ja nie umiem odnalesc twojego bloga, kiedys weszlam, ale n > ie pamietam jak. Widocznie niekumata jestem, a masz tez profil na fejsie? Jaka pani Agata? Rany, zaczynam się bać. swiat-wozkow.blog.onet.pl ale nie będę tego wklejać w postach Bo Pomilak, ja napisałam tamto dodając na końcu oczko, bo wiem, że jakbym wklejała adres w stopkę to by był popularny blog, ale mi nie zależy, poza tym jak pisałam głupio mi się reklamować. Odpowiedz Link
darusia2012 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 22:30 Hehe nic się nie bój W tekscie na blogu jest mowa kto przeslalal owe gripsy w prezencie stąd imię Ok, ale juz nic nie napiszę w rzeczonym temacie, bo sama sobie piaskownicą zalatuję Martuska nie bądź taka skromna poproszę też o namiary na fanpejdż. A tymczasem spadam się pakować, u nas ferie i jutro wyruszam w strony Pomilak Hmm, muszę sama gt spakować, bo mój m. Wyczucia nie ma Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 22:34 aaaa, to widac nieuważnie czytałam. Na blogu jest odnośnik do fanpejdza. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Oj tam oj tam :) 25.01.14, 08:54 Darusia gdzie jedziesz?? Ja w poniedziałek też ruszam Do Szczyrku Ale wózka nie pakuję, bo jedziemy tylko ze starszakiem Mama będzie się opiekować młodą, ot tacy wyrodni jesteśmy Ale chcę sobie na nartach pojeździć, więc z Liwką nie ma szans Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Oj tam oj tam :) 24.01.14, 21:47 Eve ale mi o nic chodzi Ja nie mam pretensji że coś dostałaś. Tylko rozumiem pogląd niektórych forumek wypowiadających się w tym wątku. Jakby nie było promujesz te marki. No i dobrze, jak uważasz, że są godne polecenia to ok (Jane, Maclarena, emmy i innych nie dostałaś od firm do testów tylko je kupiłaś ) Odpowiedz Link
eve_81 Re: Oj tam oj tam :) 25.01.14, 11:48 City gripsy na rogi kupiłam i tak miał powstać o nich wpis. Nie mam zasady pisac o czymś czego nie dotknęłam, co widziałam tylko w necie, dlatego wcześniej nie było o nich notki, bo ich fizycznie nie miałam. To ze akurat kupiam je od "nich" było wiekum zbiegiem okoliczności. Opis powstał nie po to by REKLAMOWAĆ konkretną firmę zajmująca się dystrybucją. Nie zgadłaś Marta. Nie mam zamiaru się wiecej tłumaczyć, bo Wy i tak wiecie lepiej. Dla Tych którym przeszkadza mój blog usunę link ze stopki. Pozdrawiam i życze miłego dnia Odpowiedz Link
eve_81 Re: Oj tam oj tam :) 25.01.14, 11:53 Co do faktu skąd wiedziano, ze prowadzę bloga. W podpisie miałam podany link do bloga -stąd wiadomo - całe śledztwo. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Oj tam oj tam :) 25.01.14, 11:54 Dobra, nie chce mi się pisać po raz kolejny o co chodzi, więc już nie komentuję... I tak się nie rozumiemy, więc szkoda gadki... Odpowiedz Link
anmaszy Re: CITYGRIPS 24.01.14, 19:50 weszłam na tego tata online, nie all i dzisiaj jest przesyłka free wiec wyjdą po niecałe 40zł city grips, gdyby któraś była zainteresowana.. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: CITYGRIPS 24.01.14, 21:57 hahaha i o to mi właśnie chodzi Odpowiednia reklama poprzez cały ten wątek i już pewnie kilka forumek kliknie Sama się zastanawiam nad czarnymi do GT Odpowiedz Link
martuska1982 Re: CITYGRIPS 24.01.14, 22:06 a ja weszłam i mnie się żaden wzór nie podoba. Co do bloga to jakoś mi tak głupio go reklamowac. Mam fanpejdż na fejsie też. Rozkminiłam sobie, że ja nieatrakcyjna już jestem, bo kończę wózkowanie. Co do reklamy sklepu na blogu Eve mnie to nie przeszkadza, tylko trochę bawi wypieranie się faktu, ze parę nakładek dostała nie za free, bo realizujący zamówienie w sklepie miał dobry dzień i na nią padło tylko w zamian za wzmiankę o ich sklepie na blogu, a może i na forum.Ot i tyle, tak jak dziecko przyłapane z buzią umazaną czekoladą, które wypiera się, ze smakołyk jadło. Swoją drogą jednak to fajne, że ktoś kto ma pasję i wkłada w to serce, a na blogu Eve widać, ze wkłada w niego mnóstwo pracy i serca, jest doceniony chociaż w taki sposób, ze dostanie coś za darmo. Tak jak bloggerki modowe, byle byś tylko Eve celebrytką nie zostawała taką pudelkową, bo to siara. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: CITYGRIPS 25.01.14, 08:52 Ale dlaczego głupio? Robisz zdjęcia, opisujesz więc swój czas w to wkładasz, dlaczego masz się tym nie pochwalić? Nie dziw się, że firmy Cię nie zauważają, po prostu nie dajesz im możliwości zauważenia Jakbyś wklejała linka do bloga gdzie umieszczasz zdjęcia, a nie wrzucała zdjęcia bezpośrednio na forum to już masz link kilka razy w kilku wątkach Również uważam, że nie ma nic złego w dostawaniu gratisów, ale kurcze piszę o tym otwarcie a nie udaję, że nic takiego wielkiego się nie dzieje. Jak to nie? przecież gratisy nie są dawane ot tak tylko w pewnym celu, a jak widać cel został osiągnięty Tak jak pisałam, super, że są dziewczyny, którym chce się to robić jak ja bym miałam zacząć robić tyle zdjęć, obrabiać je, opisywać i wklejać to bym dostała pier*** (wózków ze 30 się pewnie przewinęło, jak nie więcej ) Zdecydowanie wolę looknąć tu na forum, co nie co opisać i wyłączyć kompa Ja z tych co FB nie mają, więc Ci nie "zalajkuję" ale wklej porządnego linka do bloga!proszę! Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: CITYGRIPS 25.01.14, 10:20 mnie "reklama" na blogach nie przeszkadza. O ile wszystko uczciwie jest napisane. Jeśli ktoś pisze, że poleca sklep taki a taki, a jednocześnie dodaje że dostał od tegoż sklepu gratisy - to już moja sprawa jak to ocenić i w jakim stopniu uwierzyć. Tak samo - jak ktoś pisze, że coś kupił i poleca - to tak samo, wiem na czym stoję i na ile wiarygodne jest to polecenie. Także - o ile jesteśmy uczciwi to spoko. Ja w poście Eve nic złęgo nei widzę bo nic nie ukrywa, wszystko piszę więc luzik. Faktycznie - nie lubię kryptoreklamy i takiego udawania że nie reklamuję, jak reklamuję a wiem co mówię - uczestniczę wszak w działalności mojej mamy i psrzedaży różnych akcesoriów Ale nigdy nie ukrywam - jestem w wątku o sprzedawcach, jak ktoś pyta o nasze produkty to odpowiadam, ale kryptoreklamy, takiego pisania że niby tam przy okazji itd... to staram sie nie robić. A raczej - świadomie na pewno nie robię Odpowiedz Link
pomilak1 Re: CITYGRIPS 25.01.14, 10:26 pstrabiedronka napisała: > Także - o ile jesteśmy uczciwi to spoko. Ja w poście Eve nic złęgo nei widzę bo > nic nie ukrywa, wszystko piszę więc luzik. > Wiesz ja się włączyłam do dyskusji, bo właśnie Eve nie pisze w pierwszym poście o gratisie od tej firmy Tylko dopiero potem jedna forumka to nam objaśnia (a że zapytała o co nam chodzi to odpisałam, myślę, a przynajmniej mam taką nadzieję, że w dość kulturalny sposób, nie urażając nikogo ) Odpowiedz Link
monika_kas Re: CITYGRIPS 25.01.14, 12:39 A może nie napisała o tym odrazu bo chciała uniknąć takiej właśnie reakcji... skoro jakaś Pani Agata czyta to forum to może ona wysłała te gratisowe gripsy bez wiedz Eve. Pomyślałyście o tym? Zresztą po co te kłótnie.. żadna z nas nie zbiedniała przez ten gratis. Odpowiedz Link
gabilu Re: CITYGRIPS 25.01.14, 13:43 Sądzę, że gdyby Eve 2 razy pod rząd nie nspisała,że kupiła je na allegro w sklepie tatacośtam to nie było by żadnej dyskusji. Mi też to wydało się mało subtelne choć może po prostu tak wyszło Odpowiedz Link