Dodaj do ulubionych

Zapp czy Yezz do auta?

19.01.14, 18:25
Jak w tytule, potrzebuję ( ; ) ) czegoś małego do auta i do galerii. Młoda ma prawie 7 miesięcy i zanim kupię to będzie siedzieć stabilnie, bo wiele nie brakuje. Marzy mi się Zapp extra 2 ale nie wiem czy cena mnie nie zabije jak już będzie w Polsce. Lepiej zwykłego Zappa, Yezz czy coś jeszcze innego. Chciałabym jak najmniejszy po złożeniu i żeby się składał w 1 części. Chętnie opcja przodem do mamy, ale nie koniecznie. (vide dwa rozważane) Doradzicie coś?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Zapp czy Yezz do auta? 19.01.14, 18:55
      miałam zappa, nie zachwycił mnie. O yezzie marzę, więc ja subiektywnie bym yezza wybrała z tyh dwóch.
      • pomilak1 Re: Zapp czy Yezz do auta? 19.01.14, 19:30
        dla takiego malucha to bym raczej na tego xtra2 czekała. Zawsze takie niemowlę może Ci zasnąć podczas szybkiego spaceru i co potem..
        A do samego zappa i yezza. Wózki bardzo podobne jeśli chodzi o ich przeznaczenie - to takie podwieźdupki dla starszakówsmile Yezz sporo lżejszy, lepiej się składa, rozmiar po złożeniu w sumie podobny, za to buda o wiele lepsza w zappie. Yezz nie ma typowego kosza na zakupy - ma tylko małą kieszeń z tyłu oparcia, teoretycznie pomieści co nie co, ale wszystko to wówczas jest wypchnięte na plecki dziecka. Dzisiaj w sklepie widziałam, że babka po bokach na tych rurkach uwiesiła siatki z zakupami, ale czy to bezpieczne to nie wiemwinkYezz jest taki filigranowy, a zapp dość masywny (porównując je do siebie smile )
        Zarówno zapp i yezz dość głośno jadą po kostce ale jest to inny stukotwink W zappie taki "plastikowy" a w yezzie "hulajnogowy" big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • pinik Re: Zapp czy Yezz do auta? 19.01.14, 20:00
          Dla takiego malucha to sbsolutnie zapp xtra2. Mam samai bardzo polecam (w DE juz dawno sa, a ostatnio i w CZ widzialam juz).
          • tg76 może jakś zakup grupowy xtra2?? 19.01.14, 20:40
            ..bardzo bym chciała, a nie umiem załatwićuncertain pisałam do dystryb PL -odpisali że "Najprawdopodobniej wejdzie do oferty w II kwartale 2014." uncertain
            -może osobny wątek założyć trzeba? Kupowałyście coś w kilka osób? da się jakieś warunki lepsze wynegocjować?

pzdr
          • martulka_s pinik 19.01.14, 21:22
            A możesz zdradzić za ile kupiłaś? Nie wiem ile sobie za niego wołają. I też nie wiadomo kiedy właściwie się w końcu w Polsce pojawi. A ja tu mężowi truję, że pilnie potrzebny wóz ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka