Dodaj do ulubionych

Rzepy w Babymel

16.02.14, 21:42
Co robicie po rozwinięciu tej siatki dodatkowej z rzepami, które ją przytrzymują? Jak się ich nie podepnie z powrotem na swoje miejsce, to przyczepiaja się do siatki i ją brzydko zaciągają, a jak się je przyczepi, to zmniejszają wlot do siatki. A moze jest jeszcze jakiś trzeci sposób, kórego nie odkryłam?
Obserwuj wątek
    • karioka1985 Re: Rzepy w Babymel 17.02.14, 09:14
      ja odczepiam i puszczam "wolno". przyczepiają się do siatki, ale nie mam jej pozaciąganej. tylko ja rzadko używam tej siatki.
    • sztucznamrowka Re: Rzepy w Babymel 17.02.14, 09:21
      Nie korzystałam jeszcze z tej siatki.....smile
    • marcowa_aprilla Re: Rzepy w Babymel 17.02.14, 20:26
      ja nawet z organizera nie korzystałam jeszcze tongue_out kurcze nie mam gdzie trzymac tych wszystkich bambetli
      tak na marginesie, jak wy to organizujecie? ja używam torby ale czasem wystarczyłby organizer, ale jak mam wszystko przekładać to mi się nie chce, z kolei trzymać dwie torby gotowe to nie mam gdzie, w przedpokoju i tak mi sie wala moja torebka, torba na laptop, torba od wozka i jeszcze organizer bym musiala miec....
      • flower_v Re: Rzepy w Babymel 17.02.14, 21:48
        chyba raz korzystałam z tej siatki tylko wink
        • kar-ula Re: Rzepy w Babymel 17.02.14, 22:27
          No a ja postanowiłam korzystać, bo przypięłam ostanio Babymela do XT, XT złożyłam i już mi termoopakowanie się nie zmieściło ani do kosza, a ni do komory organizera. No to wpałam na to, ze super do tej siatki go włożyć, no ale się zaciąga.
          Nic to, myślałam, ze może jest patent a ja jako że technologicznie upośledzona jestem i nie wyczaiłam go smile Będę zapinać na te końcówki od rzepów najwyżej.
          Marcowa, ja teraz korzystam tylko z Babymela, przypinam go do BI i do XT. Przy Emmaljundze opiekunka ma torbę, ale rzadko z niej korzysta, bo jak wychodzą na dwór to mała jest przewinięta itd, zresztą gdyby coś to i tak wrócą do domu, bo daleko się nie zapuszczają, więc nie ma co w tej torbie nosić. Ale ja lubię tę torbę od Emmy zabrać np jak jedziemy na popołudnie do dziadów, bo wygodna jest i fajnie zorganizowana.
          A wcześniej miałam kuferek Hadaki by Kalencom - teraz noszę ją do pracy. re-we-la-cja! Szkoda, ze sklep, który był dystrybutorem, przestał istnieć sad
      • sztucznamrowka Re: Rzepy w Babymel 18.02.14, 07:40
        Ja do każdego z wózków mam osobny organizer lub torbę, oprócz tego zawsze mam swoją torebkę lub plecak smile
        Wczoraj na ostatnim spacerze z moim GT (bo idzie do kartonu) wykorzystałam w końcu tą siateczkę (włożyłam do niej kocyk 75x100cm ocieplany - swoją drogą pojemna jest) i te zapięcia w niczym nie przeszkadzały ale można kupić kawałek rzepa czarnego i tam przyczepiać na czas używania siatki, wtedy nic nie będzie haczyć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka