forumowakobita 18.02.14, 19:21 w mojej okolicy nie ma sklepow z bugaboo wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak kolor ze strony wyglada na zywo czy moglybyscie wkleic w tym watku fotki waszych bugaboo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamciad Re: orange + white off 18.02.14, 22:36 czarny spód,przykrycie off white,buda taka,jak off white tylko z grafiką Odpowiedz Link
ka-puha Re: Bugaboo Cameleon kolorostyka 20.02.14, 09:44 A to mój cameleonik. W rzeczywistości, gdy np. świeci słońce, on się tak iskrzy srebrnym kolorem. W pochmurny dzień kolor zmienia się na taki beżowo- szary... Dosłownie tak jak piasek na pustyni p.s. Od 3 dni jeździmy już spacerówka...ależ mi ten synal szybko rośnie Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Bugaboo Cameleon kolorostyka 20.02.14, 13:57 aj.przepraszam,muszę PIĘKNA ta Sahara Odpowiedz Link
ka-puha Re: Bugaboo Cameleon kolorostyka 20.02.14, 21:31 Dziękuję... mnie też się podoba wręcz jestem w niej zakochana Chociaż pewnie za jakiś czas będę ją upłynniać Odpowiedz Link
betty1234 Re: Bugaboo Cameleon kolorostyka 20.02.14, 15:02 Mam kilka archiwalnych i tego, który aktualnie posiadam więc wklejam Odpowiedz Link
betty1234 Re: Bugaboo Cameleon kolorostyka 20.02.14, 15:05 bardzo podobają mi się wkładki deep purple ale ich jeszcze nie mam no ale może znajdzie się ktoś chętny do sprzedania Odpowiedz Link