Dodaj do ulubionych

BI Bazar Szembeka

26.03.14, 09:27
Przyznać się proszę, kogo widziałam w poniedziałek pięknym BI na bazarku? Mam jakąś wózkomaniaczkę za sąsiadkę?
Obserwuj wątek
    • liveveb Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 14:59
      W tej okolicy jezdzi troche fajnych wozkow.
      BI czarny i turkus widzialam na goclawiu, na grochowie tez kilka slicznotek wpadlo mi w oko.
      No i w promce czesto jest lans bance smile wieki temu stokke, mama i bobas w tej samej tonacji kolorystycznej- az sie obejrzalam, choc stokke to nie moja stylistyka.
      • twitti Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 20:20
        Na Goclawiu widzialam elitesmile przy placu szembeka BI. w Parku Znicza tez czasem cos fajnego mozna obejrzecsmile
        • liveveb Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 20:23
          Hehe- czarnego elita?
          • mad_milk Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 20:32
            Ja wczoraj w Parku Znicza wozki podziwiałam!! A po kordeckiego bbo bliźniaczym jeździ.
            • twitti Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 20:44
              W znicza duzo klasycznych jezdzi, co mnie cieszy bo uwielbiam takie retrosmile
              • zurekgirl Re: BI Bazar Szembeka 29.03.14, 00:08
                Ja bylam w Zniczu Britaxem Affinity, spotkalam PP Book chyba i Bertini X costam strasznie skrzeczace, poza tym same polsko-chinskie wynalazki. A tak poza tym, to jestem pozytywnie zaskoczona wozkami w Warszawie, jest duuuuuzo lepiej niz piec lat temu.
                • twitti Re: BI Bazar Szembeka 29.03.14, 06:55
                  Na Grochowie czesto widuje Pp book, bertini, kilka stokke, mamas&papas sola, trip. I wiele innych, nie moge sobie tylko przypomniec. Najwiecej jest jedo, xlanderow, emmaljung, troche roanow i sporo polskich typu bebetto czy tako.
          • twitti Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 20:42
            Chyba taksmile na Abrahamasmile
            • liveveb Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 20:54
              To tego samego widzialysmy.
              Za 2 tygodnie i ja swoim bede czasem tam pomykac smile
              • twitti Re: BI Bazar Szembeka 27.03.14, 21:02
                To bede czasem widywac, bo ja tam do rodzicow chodze. My turkusowym jedo jezdzimy. I czekamy na naingtona scoonera. Ale po przerobce paska w jedo jestem juz zadowolona ze spacerowki. Synek ma teraz bardzo wygodniesmile
                • edek.z.krainykredek Re: BI Bazar Szembeka 28.03.14, 06:16
                  a podzielisz się info jak przerobiłaś pasek w jedo? smile
                  • twitti Re: BI Bazar Szembeka 28.03.14, 09:09
                    Kupilam uzywane szelki do wozka. Ale mozna tez kupic pewnie w pasmanterii odpowiedni pasek. Moj troszke cienszy niz ten w jedo.
                    Pasek zawijam o sprzaczke w jedo, zszywam i reszte dosztukowanego paska spuszczam pod stelarz. Na dole zrobilam supel. Ja jeszcze z tych uzywanych szelek wyjelam te plastki do regulacji dlugosci i zamontowalam, wiec mam dodatkowa regulacje. Postaram sie zrobic fotke i wrzuce w oddzielnym watku. A swoja droga zastanawialam sie, czemu producent nie mogl zrobic troche dluzszego tego paska? Dzieki temu spacerowka bylaby niemal idealna. Moze napisac do producenta? smile
                    • jelsaa Re: BI Bazar Szembeka 28.03.14, 16:39
                      Jedo ma bardzo dobry serwis, pewnie pomogą smile
                      • organicgirl Re: BI Bazar Szembeka 28.03.14, 21:51
                        a u mnie na osiedlu tylko tako widać sad buu....
                        • notalent Re: BI Bazar Szembeka 30.03.14, 15:55
                          ja u mnie (Szymański, Moczydło) widze same Jedo. brrrr
                          • twitti Re: BI Bazar Szembeka 30.03.14, 19:36
                            Jedo moze piekny nie jest, ale to jeden z wygodniejszych wozkow jakie mialamsmile i to o zgrozo bezskretnysmile testowalam przed zakupem emmy i dla mnie gorzej sie podbijaly.
                            • notalent Re: BI Bazar Szembeka 31.03.14, 08:43
                              mialam przyjemnosc poprowadzic ostatnio ten wozek bo kolezanka miała...
                              tragicznie sie nim skrecało, jechało, gondola twarda. model był sprzed paru lat wiec moze Twoj ulepszony?
                              • twitti Re: BI Bazar Szembeka 31.03.14, 10:47
                                Ja mam bartatine. Fyn mi nie podszedl. Gondola miekka, bude mozna niezle naciagnac. Wiecej wad ma spacerowka.
    • ivi1981 Re: BI Bazar Szembeka 30.03.14, 21:40
      Hej smile Ja byłam w poniedziałek tam właśnie ale nie wiem czy to akurat mnie widziałaś wink Mam BI w kolorze aqua, ale nie mieszkam tam, byłam na występach gościnnych u kumpeli i tam byłyśmy na zakupach smile
      • ichmama gocław 31.03.14, 08:35
        dziewczyny, to może któraś mnie rozpozna jak spotka na gocławiusmile
        ja pomykam (głównie do szkołycrying concordem wanderer'em czarnym, z gondolą jeszcze.

Jakiś czas temu widziałam nad jeziorkiem czarnego elita, w tygodniu, jakiś pan prowadziłsmile

Moje ostatnie lokalne spostrzeżenia: z x-landerów mamy przerzucają się na buggaboo.
        • linkap_wawa Re: gocław 31.03.14, 09:14
          a ja bywam na goclawiu czesto bo tam tesciowka mieszka i zazwyczaj bałujemy sie na tym duzym placyku zabaw i wokol jeziorka... jak zobacze czarnego concorda to bede krzyczecsmile i wlasnie wczoraj bylismy i widzialam cos bardzo wozkomaniakowego! - czerwony podwojny wozek (tylko kurcze nie przylukalam go z przodu i nie wiem co to bylo - cos w typie MB albo easywalker'a) a na gorze jeszcze dodatkowo trzecie siedzonko dla malucha zwrocone do rodzica - w sumie fajne rozwiazanie dla trojki maluchow.. a poza tym byl jeszcze cam z bezowa budka, zeiolony podwojny Mac triuph (zwrocilam na niego uwage bo ta zielen byla superowa) iiiiii to chyba wszystko.
    • twitti Re: BI Bazar Szembeka 04.04.14, 20:00
      A dzis widzialam na grochowie podwojnego elite z fotelikami smile pewnie jakies maluszki jechalysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka