Dodaj do ulubionych

Dni otwarte bugaboo - pytanko

03.04.14, 12:23
Dziewczyny (głownie te z Krakowa i okolic) czy któraś z Was się może wybiera? Miałabym jakby co prośbę wink bo niestety do Krakowa 540 km sad

A tak poza tym do tych, które mają doświadczenie z takimi imprezami - na jakie rabaty można podczas nich liczyć? 4kids przy wózku dawał mi 8%, przy akcesoriach już tylko 5% przy zakupie przez internet a jak to jest podczas takich eventów - rabaty są większe?
Obserwuj wątek
    • ka-puha Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 13:21
      O kurczę też jestem ciekawa. Mam w Łodzi problem z nabyciem nowego koloru budki do 3. Dosłownie szlag mnie trafia. Chciałabym na żywo ją zobaczyć zanim wydam pieniądze. Do mojej tapicerki naprawdę mało co pasuje sad Chciałam arctic grey. Tylko nie wiem czy to jest taki prawie biały czy jednak typowy szary sad No i czy mają wkładki do tego koloru na siedzisko?? Gdyby któraś z Was była, proszę zerknijcie. smile Wolałabym oczywiście jak najjaśniejszą. Biała byłaby chyba fajna. Srebrna do mnie jakoś nie przemawia wink
      • betty1234 Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 17:37
        Niestety nie udało mi się nikogo podesłać ale kupiłam od nich przez internet zestaw soft pink a na budkę arctic grey czekam bo ma być dostępna dopiero koło 8 maja.
        A na zdjęciach z ebaya ten kolor bardziej biały mi się wydaje
        www.ebay.co.uk/itm/Bugaboo-Cameleon-3-Breezy-Sun-Canopy-Glacier-Grey-Cameleon3-/291137961222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c92cbd06
        https://i.ebayimg.com/t/Bugaboo-Cameleon-3-Breezy-Sun-Canopy-/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/Le4AAOxy4YdTWAph/$_12.JPG
        • koala0405 Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 19:35
          jest jasno szara
        • ka-puha Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 22:00
          Mnie sprzedawca z " mama i ja" powiedział, że on nie widzi różnicy między srebrną, białą i szarą... ale wiecie jakoś mnie to nie przekonuje wink Faceci i ich wyczucie koloru big_grin Bezcenne big_grin
          • koala0405 Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 22:04
            ja kupowałam w ciemno budkę do bee + i jest jasno szara tak jak pisałam, nie srebrna i nie biała, nie szeleści
            • ka-puha Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 22:10
              Czyli do mojej sahary będzie ok. A czy są wkładki w takim kolorze?
              • koala0405 Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 22:28
                nie wiem czy jest wkładka w takim samym kolorze bo ja mam do szarej budki niebieską wkładkę
              • betty1234 Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 04.05.14, 23:47
                Z tego co wiem to w tym szarym wkładek niestety nie ma.
              • betty1234 Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 05.05.14, 21:14
                Ka-puha tutaj fajne zdjęcia sahary z tą budką
                • ka-puha Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 06.05.14, 22:59
                  hehe... rozmawiałam z dziewczyną od tego bloga, bo również na te zdjęcia trafiłam. Ale ona ma srebrną budkę big_grin
                  • ka-puha Re: Dni otwarte bugaboo - pytanko 17.05.14, 01:00
                    Jest zamontowana. Arktyczny szary smile Moim zdaniem wygląda w porządku, choć żałuję mocno, że nie mają takiej wkładki. Przymierzałam co prawda inne kolory, jednak moja sahara to kolor wymagający i naprawdę gryzie się ostro z większością proponowanych. Może białą zamontować taką wkładkę? Tak mało praktycznie. sad Czekam żeby deszcze ustały i jadę się powozić stuningowaną furką po ulicach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka