kedro-dasos
11.04.14, 11:41
Pomimo przekopania wielu wątków o MBUJ nie wiem czy do końca jest to dla mnie słuszny wybór.
Mam GT, do którego w końcu przekonała się moja córka i to nim chce jeżdzić na spacery, ale mi jest ostatnio coraz ciężej.mam problemy z kręgosłupem i po wtorkowym spacerze do dziś boli mnie kregosłup. Nie miało być już więcej wózków, GT miał być tym ideałem, ale niestety pomimo,że mam do niego słabość muszę mieć coś na szybkie wypady do miasta.
mam też fusiona,, który prowadzi mi się super, ale niestety jest już wyeksplatowany, wyblakły i słychać nas z daleka- troche już mi wstyd jechać nim do miasta.
Potrzebuje wózka, który się lekko prowadzi i lekko podbija i znalazłam właśnie MBUJ, ale np. po wątku i zdjęciach gniesi , gdzie jej dziecko miało bodajże 96cm wzrostu, a wyglądało na zdjęciach,że wózek już jest mały, buda opadała na główkę. Znowu zdjęcia agi pokazywały coś przeciwnego, że wózek zmiesci ponad 3 latkę. I zgłupiałam.
Moja mała ma 100cm wzrostu i dobija do 15 kg wagi. Czy brać Urbana czy może coś innego polecicie?