Dodaj do ulubionych

Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia

23.04.14, 19:01
Bardzo proszę znawczynie tego modelu wózka o ocenę olx.pl/oferta/concord-fusion-CID88-ID5Gw4w.html#38fcd0d1cb,czy warto zawracać sobie nim głowę,jeśli tak to czy cena jest adekwatna do stanu wózka i za ile warto ( o ile wartowink ) go kupić,o co pytać sprzedającego. Z góry dziękuję za wszelkie sugestiesmile
Obserwuj wątek
    • zoja1977 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 19:29
      to ja ci napiszę bo od tygodni śledzę ogłoszenia concordów (średnio pojawia się jeden na 2-3 tyg. przy czym większość to komplety z gondolami, fotelikami) i tego pana też się o wózek już pytałam. Wózek jest po 2 dzieci, używany ok.4 lata, kupiony nowy w 2009 r. w lutym. Podobno tapicerka w świetnym stanie, budka ma jedynie lekkie zmechacenia, poza tym sprawny. Mnie zraziło trochę to długie użytkowanie, poza tym ja bym musiała kupować w ciemno bo mieszkam w W-wie. Ale gdybym mogła podjechać i zobaczyć to bym na pewno podjechała, Gość wydaje się uczciwy, co prawda poprosiłam go o dodatkowe zdjęcia to dosłał tylko zdjęcie paragonu smile Cena jest raczej do negocjacji - tak bynajmniej wyczułam po rozmowie.
      • martuska1982 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 19:42
        któraś forumka mnie na priv pytała o ten wózek, nie pamiętam nicku, musiałabym sprawdzić i ona dostała dodatkowe zdjecia. Budka jest pozaciągana lekko na moje oko, z tyłu dziura no i razi mnie mocno ten brak zaslepek.Mi kiedyś ta zaślepka spadła i śruba trzymająca koło (ta srebrna) zaczęła się wysuwać. Moim zdaniem wobec powyższego brak tych zaślepek to nie tylko sprawa urody wózka, ale i może wpłynąć na jego funkcjonalność.
        Dodam, ze ja mojego bamboo 2009 ze spiworkiem i parasolką (nie oryginalnymi), ponoć po jednym dziecku, kupiłam za 235zł (w tym już wysyłka) i technicznie był super, wizualnie bardzo brudny był nie miał pokręteł do blokady przednich kół (ale dało się blokowac). Dlatego 500zł bym nie dała za tego ze zdjęć.
        • pomilak1 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:03
          Martuśka ale fusiony w takiej cenie jak Ty kupiłaś to na prawdę ostatnio rzadkość, chyba, że jakieś totalne złomy z tej pierwszej kolekcjitongue_out
          Ja bym podjechała obejrzeć i negocjowała, za 400 bym kupiła smile
          • ajantura Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:16
            Ja mam fusiona od gniesi007, kupilam teraz ew I nie wiem sama czy concorda sprzedac, nie znam się na cenach ale , jak dziewczyny, ktore szukaja chcecie to spytajcie gniesie ile on jest wart , to go sprzedam chyba, przepraszam ze tu napisalam ale nie daje ogloszenia na razie. Ja tez dlugo sxukalam fusiona I te ceny byly sporo przesadzone, na zdjeciu ten bezowo czarny ladnie wyglada smile
            • magda79pn ajantura 23.04.14, 20:30
              sorki że Wam się wpieprzam nie na temat wink

masz już EW? ciekawa jestem Twoich wrażeń smile

=================================================

ajantura napisał(a):

> Ja mam fusiona od gniesi007, kupilam teraz ew I nie wiem sama czy concorda sprz
              > edac, nie znam się na cenach ale , jak dziewczyny, ktore szukaja chcecie to spy
              > tajcie gniesie ile on jest wart , to go sprzedam chyba, przepraszam ze tu napis
              > alam ale nie daje ogloszenia na razie. Ja tez dlugo sxukalam fusiona I te ceny
              > byly sporo przesadzone, na zdjeciu ten bezowo czarny ladnie wyglada smile
              • ajantura Re: ajantura 23.04.14, 21:47
                smilemam od dzisiaj, od tej babki z gdańska zal. Tej chyba handlary, jak to dziewczyny pisaly. Jest rozowiutki caly.i slicznysmile w ekstra stanie, nic.mu nie jest a balam się trochę. Po domu jezdzil na razie tylkosmilejak tu zdjecie dodać?
                • martuska1982 Re: ajantura 23.04.14, 22:02
                  przez zewnętrzny jakiś album czy coś, np. fotosik, tutaj wstawiasz kod pod odpowiednią ikontką w poście, ale jakbyś miała problemy możesz mi na gazetowy podesłać zdjęcia, bo ja mam dużo pojemnosci na photobuckecie jeszcze, więc mogę jeszcze tam miliony zdjęć wgrać i kody pobrać.
                  • ajantura Re: ajantura 23.04.14, 22:13
                    Oki a ten gazetowy Twoj to jaki? smileja normalnie ciemna jestem , nie wiem,jak się tu poruszacsmileglownie czytam Wasze postysmile
                    • martuska1982 Re: ajantura 23.04.14, 22:16
                      martuska1982@gazeta.pl
                      każdy gazetowego ma takiego, czyli nick@gazeta.pl przy czym nie każdy korzysta.Ja korzystam.
                      • ajantura Re: ajantura 23.04.14, 22:37
                        Wyslalamsmile
                        • martuska1982 Zdjęcia Ajantury 23.04.14, 22:45
                          https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSC_1017_zpsa4941e49.jpg
                          https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSC_1024_zpscc9e9ce9.jpg
                          https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSC_1021_zps97ef0ce3.jpg
                          https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSC_1027_zpsd49b5b6d.jpg
                          • ajantura Re: Zdjęcia Ajantury 23.04.14, 22:56
                            One.jakies w kawalku sa,.fotograf ze.mnie marny ,.martuska1982 usun to proszesmile w tel wygladaly normalnie , jutro zrobie.I przez komp puszcze bo teraz przez tel.
                            • martuska1982 Re: Zdjęcia Ajantury 23.04.14, 23:43
                              są w całości, ale trzeba rozwinąć wszystkie posty, żeby wyświetlało nie tylko och nagłówki, ale treści.
                              PS. Na tym forum tylko moderator może usuwać czy też edytować tresć postów. wink
                            • magda79pn Re: Zdjęcia Ajantury 23.04.14, 23:49
                              fajny ten EW !!! bardzo ładny kolor
                              ja swojego kicham miłością wielką smile

Martuśka, jak usuniesz fotki z albumu to znikną ze wszystkich wątków tez smile
                              • magda79pn Re: Zdjęcia Ajantury 23.04.14, 23:51
                                KOCHAM miało być, a nie kicham big_grin pisze po ciemku, i stukam w klawiaturę na ślepo big_grin

====

magda79pn napisała:

> fajny ten EW !!! bardzo ładny kolor
                                > ja swojego kicham miłością wielką smile
                                >
                                > Martuśka, jak usuniesz fotki z albumu to znikną ze wszystkich wątków tez smile
                                >
                                >
            • zoja1977 Ajantura 23.04.14, 23:12
              napisz mi proszę na maila g.adamska@sanimax.pl ile chciałabyś za tego fusiona ?
          • martuska1982 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:19
            tak samo własnie na to pytanie na priv odpisałam, że za 400 bym go może kupiła. Ciekawe ile kosztują te zaślepki w serwisie.
            • jelsaa Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:26
              Maruska to ja Cie pytałam, równocześnie mailowałysmy na inny temat to tu już się z rozpędu nie podpisałam smile
              Ja zaproponowalam 300zł, ale Pan juz sie nie odezwał smile
              • martuska1982 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:30
                a no może i ty, podpisywac nie trzeba, bo to się wyświetla, ale mam tych meili różnych w skrzynce dużo i z wieloma osobami coś tam pisze, wiec sie pogubiłam, a nie wchodziłam sprawdzić kto to pisał. smile
              • zoja1977 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:34
                bo Pan ma paragon na ponad 2 tys. to się obraził pewnie wink swoją drogą tych fusionów używanych jest strasznie mało, a jeszcze takich w b.dobrym stanie to już w ogóle nie ma. Ja nawet mam kupiony jeden czarny na limango ale ponieważ wzięłam za pobraniem a dostawa dopiero ma być na początku maja to planowałam do tego czasu zakupić używany a z tamtego zrezygnować. Ale nic na oku nawet nie mam sad
                • jelsaa Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 20:42
                  O paragon go wogóle nie prosiłam, a przysłałsmile
                  pojawil się dziś kolejny concord na tablicy, bordowy
                  • zoja1977 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 21:09
                    A widzisz to ty jednak lepiej szukasz bo ja takiego "concode" nie wylapalam. A wiesz coś o nim więcej ? Swoją drogą czemu w większości ogloszen brak konkretów dot.stanu, długości uzytkowania a tylko suchy katalogowy opis.
                    • jelsaa Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 21:25
                      Kolor zupełnie nie mój, więc nie pytałam.
                      Mnie też bardzo irytuje że o wszystko muszę pytać, to trwa, trwa i wózek mi czasami odjeżdża sprzed nosa, tak jak ostatnio na all czarna Inglesina Trip, już miałam klikać, a tu wózek sprzedany.
                      A zwróciłam uwagę jeszcze na to że nawet jak w jednym mailu zadam mnóstwo pytań odnosnie stanu, gwarancji, kartona itp, to i tak na połowe pytań nie mam odpowiedzi uncertain
                      • zoja1977 Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 21:37
                        no niestety kolor też nie mój...
          • emakowka Re: Concord Fusion ocena ogłoszenia 23.04.14, 21:08
            Jutro zadzwonię do pana i spróbuję się potargować może za 400 sprzeda,najgorsze że ja z Dolnego Śląska to z osobistego oglądania nicisad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka