martad28
27.05.14, 10:33
witam
prosze o pomoc w wyborze wozeczka dla 6 mcznego synka ,mam teraz cos w stylu gondoli m&p pliko i jest okropny, trzeszczy, a on nie chce juz lezec tylko siedziec i musze cos szybko wybrac, i chce na niego patrzec jeszcze, czyli poszukuje wozek z odwracanym siedziskiem , rozkladanym na plasko. Nie wiem jak to jest z siedzeniem kubelkowym bo affinity je ma, ( nie wiem jak to jest ze spaniem maluszka bo chyba nie moze on sie przekrecic na boczek w takim siedzisku, nigdy nie mialam ), ale za to ma siatke z tylu budy na sloneczne dni., jest maly. britax smart ma duza bude i oparcie na nozki. siedzenie sie ladnie rozklada do spania i ma okienko z siatka w budce rowniez, wazy ok 12kg, za to jane muum nie ma tego oparcia na nozki i czytalam ze pasy bezpieczenstwa sa niezbyt dobre, ze niewygodnie. , ale za to jest lekka i super sie sklada, ale tez budka jest dosc mala, choc pewnie mozna dokupic oslonke w postaci daszka doczepianego na bude. wszystkie maja duzy kosz co jest plusem dla mnie. wiec czy kubelkowy affinity czy rozkladany na plasko smart czy jane?
myslama o x landerze pulse, bo ma duza budke i jest sliczny, ale nie wiem.
mieszkam w mniejszym miescie wiec zadnego wozka nie mam okazji na zywo zobaczyc, niestety
a moze cos innego doradzicie...
dzieki wielkie i serdecznie pozdrawiam