ladnyusmiech 29.05.14, 13:06 Pewnie już o tym było, ale nie znalazłam. Nabyłam goły wózek. Interesuje mnie pałąk, ewentualnie folia p/deszczowa. Czy są jakieś zamienniki? Może jakaś inna firma produkuje coś uniwersalnego? Albo może macie jakieś namiary na tani sklep Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liveveb Re: Akcesoria BJ city mini 29.05.14, 14:13 Ja do elita kupilam polecana na forum folie chyba jacus, za 19 pln moje dziecko z tych co folii nienawidzi, wiec zakladam ja dopiero jak leje. Egzamin zdaje na 4+, wiec jest ok. Moskitiere mam od babystyle oystera i prawie pasuje musze dorobic tylko jakies wiazania i bedzie super. Tacke mam oryginalna, ale na forum upolowalam uzywana w bardzo rozsadnej cenie. Palak sobie odpuscilam. Odpowiedz Link
djalli Re: Akcesoria BJ city mini 29.05.14, 14:17 Jesli pasuje od gt to mam do sprzedania palak. Uzywamy tacki, bo sie otwiera. Odpowiedz Link
liveveb Re: Akcesoria BJ city mini 29.05.14, 14:22 Ja wlasnie dlatego odpuscilam ten palak. Mogliby zrobic jakis maly zawiasik i byloby super.... Odpowiedz Link
ladnyusmiech Re: Akcesoria BJ city mini 29.05.14, 22:25 Właśnie, chętnie kupię, ale jak ja sprawdzę czy pasuje Głównie o pałąk mi chodzi, dzidzia lubi go gryźć Dzięki za info o folii p/deszczowej, jeśli mam się wykosztować 19 zł to skorzystam Odpowiedz Link