Dodaj do ulubionych

Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution ?

07.06.14, 13:52
Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution SE lub CE pojedynczego ?
Widziałyście może gdzieś w sklepach stacjonarnych? Jakieś popokazowe albo z wyprzedaży?
Miałam zamówionego ale niestety nie udało się bo nie ma obecnie ten sprzedawca i jak na razie nie będzie miał.
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 07.06.14, 15:40
      tak widziałam !!!

w Akpolu w Poznaniu, ul.Łukaszewicza, nie znam się jaki to był model, ale przeceniony na 1400? jakoś tak, zadzwoń i zapytaj

jakby co to odbiorę i wyślę, bo mam tam blisko smile
      • koala0405 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 07.06.14, 22:29
        ok zadzwonię w poniedziałek
        mam nadzieję że mają w kolorze dla chłopca
        • magda79pn Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 07.06.14, 22:53
          one chyba różowe nie wychodziły wink

albo byl czarno-szary, albo z pomarańczowym, zabij mnie, nie pamiętam...
          • koala0405 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 07.06.14, 22:58
            mój mąż już się cieszy
            przed chwilą powiedział, że mam posprzedawać to co mam i kupić tylko Bob-a
            • jelsaa Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 07.06.14, 23:35
              A co w nim takiego fajnego? Masz też Urbana, to ten bob fajniejszy? Urodą nie grzeszy, a reszty jestem bardzo ciekawa smile
              • koala0405 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 08.06.14, 07:55
                Bob fajniejszy tj. lepsza amortyzacja, większa buda, dwustopniowo się składa przez co jest mniejszy po złożeniu. Jeżeli pojedynczy bob jest taki jak podwójny to lepszy od Urbana.
                • magda79pn Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 08.06.14, 14:06
                  Stanęłam przez moment przy nich i zaczelam sie zastanawiac... ale ten co ma wszystkie kola 12" to ma felgi ze szprychami, a one mi sie nie podobają sad a ten co ma z przodu 12" a z tyłu 16" ma felgi czarne z plastiku, ale z kolei on mi sie kojarzy z summitem czyli wozkiem typowo do biegania i tez odpada sad

Zdecydowałam że zostaje z EW bo on mi sie jeszcze nie znudzil smile

Jak chcesz to mogę jutro isc zobaczyc.
    • monika_kas Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 08.06.14, 14:14
      Koala a wiesz że można tego boba wypożyczyć do testów? Właśnie akpol ma taką akcję. Z tym że odbiera się wózki osobiście. Możesz sprawdzić na ich stronie może gdzieś w Twojej okolicy akurat jest ich filia gdzie je wypożyczają.
      • koala0405 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 08.06.14, 18:41
        wiem ale ja mam daleko
        zresztą wiem jak jeździ taki BOB tylko potrzebuję pojedynczy
        Wolałabym CE ale te szprychy hmmmm nie wiem czy będą rdzewieć
        wolę jednak lżejszy tym bardziej że poza kołami niczym się nie różnią
        acha CE jest tylko w dwóch kolorach /czarny i śliwka/
        W poniedziałek podzwonię
        • jelsaa Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 08.06.14, 22:34
          No własnie nie zawsze jest tak że wózek pojedyńczy i podwójny jeździ tak samo, pamiętam wpis o BI, podobno ten podwójny jeździ lepiej niż pojedyńczy, ciekawa jestem jak jeźdżą UJ I EW
    • koala0405 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 11.06.14, 08:08
      Szukałam, szukałam...najniższa cena za popokazowy była 1499 zł + kurier 50 zł.
      I kupiłam....BUMBLERIDE INDIE.
      Jestem bardzo ciekawa co to za cudo bo jak na razie to opinie ma bardzo dobre.
      www.bumbleride.com/blog/womens-adventure-magazine-stroller-smackdown-bob-revolution-se-versus-bumbleride-indie
      Po długim weekendzie powinnam go już mieć.
      • agusia041 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 11.06.14, 08:44
        Indie nieporównywalnie ładniejszy smile Widziałam te boby w ubiegłym roku w Akpolu, dla mnie są po prostu brzydkie i nawet super właściwości jezdne mnie do nich nie przekonają uncertain
        • koala0405 Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 11.06.14, 08:45
          a mi się bardziej BOB-y podobają
        • magda79pn Re: Gdzie znajdę w dobrej cenie Bob-a Revolution 11.06.14, 09:18
          podpisuję się pod tym co Agusia napisała smile

===

agusia041 napisała:

> Indie nieporównywalnie ładniejszy smile Widziałam te boby w ubiegłym roku w Akpolu
          > , dla mnie są po prostu brzydkie i nawet super właściwości jezdne mnie do nich
          > nie przekonają uncertain
    • koala0405 Temat Bob-a powraca 09.07.14, 14:16
      Znowu szukam Bob-a tańszego niż 1550 zł. O dziwo mój mąż wczoraj mnie zaskoczył bo powiedział, że mam go kupić. To chyba przez to, że pakowaliśmy wczoraj podwójnego Bob-a i tak mu się go żal zrobiło i mnie trochę też bo jeździ super miękko , że zdecydowaliśmy o zakupie pojedynczego.
      Widziałyście gdzieś może?
      • magda79pn Re: Temat Bob-a powraca 09.07.14, 15:19
        ten u mnie chyba jeszcze jest...
      • a-n-i-k-a Re: Temat Bob-a powraca 09.07.14, 16:02
        A czy jak znajdziesz to oznacza, ze BI sie bedziesz pozbywala??
        • koala0405 Re: Temat Bob-a powraca 09.07.14, 16:06
          BI już dawno nie mam
    • koala0405 BOB 31.07.14, 19:49
      no i jutro będę w końcu miała nowego BOB-a Revolution SE z tacką dla dziecka...
      czekałam, szukałam aż się udało kupić w bardzo dobrej cenie
      Pewno zamiast Urbana pojedzie z nami nad morze....
      • magda79pn Re: BOB 31.07.14, 20:24
        a ja małego dzisiaj przymierzyłam i mój się juz nie mieści sad
        złożona budka wkurzała mnie (nawet jak zaciągnęłam te taśmy) i mojemu synowi brakowało dosłownie 2cm, żeby głowę opierać na drucie od budki sad poza tym nóżki miał w miejscu gdzie trójkątny podnóżek się zwęża, jakoś tak niewygodnie...

ma dwa lata i 95cm

wymierzyłam wózek, oparcie ma wys. 53cm ale zaraz nad nim jest budka, głębokość siedziska 24-25cm, rozstaw tylnych kół 63cm

nie opłaca mi się zamieniać EW na niego, mimo że ma lepszą amortyzację, bo EW ma niższe oparcie (47cm) ale za to budkę dużo wyżej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka