Dodaj do ulubionych

Baby Jogger CM Zip

03.07.14, 10:26
nie wiem czy było o nim, ale wklejam to co znalazłam
www.bestbuggy.co.uk/2014/07/baby-jogger-city-mini-zip/
Obserwuj wątek
    • emakowka Re: Baby Jogger CM Zip 03.07.14, 11:20
      Nie było jeszcze o nim,fajniutki smilei! Wygląda,że ma inny sposób składania niż reszta BJ.
      • my_way Re: Baby Jogger CM Zip 03.07.14, 11:24
        Bardzo przypomina PP Si smile
    • linkap_wawa Re: Baby Jogger CM Zip 03.07.14, 11:46
      no niby fajny, ale.. widze wiecej minusow niz plusow - wysokosc oparcia tylko 40 cm, wysokosc raczki tylko 100cm a do tego kostrukcja stelaza taka, ze na bank bym w niego kopala, jakos duzo tych rurek w okolicy kosza, wiec dostep mam wrazenie mocno ograniczony...
      • dominiczka87w Re: Baby Jogger CM Zip 03.07.14, 12:56
        właśnie też spojrzałam że oparcie 40cm ale myślałam, że sie pomylili albo ja czytać nie umiem tongue_out
        • dorocik833 pytania do dziewczyn które już go zakupiły 23.01.15, 20:29
          Mam kilka pytań odnośnie wózkasmile
          potrzebuję wózka dla rocznej dziewczynki na wyjazdy nad morze.
          I tak czy ten wózek się nada dla roczniaka i czy da radę nim jeździć z dostawką? rozważałabym dokupienie ich firmowej dostawki. czy jest możliwość montowania tacki lub pałąka?
          Będę wdzięczna za pomoc
          • pixi098 Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 05.03.15, 15:32
            Właśnie kupiłam ten wózek. Jestem po kilku spacerach i mogę powiedzieć, że jest cudowny. Wygodnie mieści się w nim zarówno wysoki 2,5 latek, jak również 10 miesięczniak. Jedzie genialnie, można prowadzić bez wysiłku jedną ręką. Znakomicie się podbija.
            Kosz jest bardzo duży i jest do niego bardzo dobry dostęp z boku wózka, dzięki temu, że siateczka troszkę się rozciąga.
            Składanie rewelacyjne, malutki po złożeniu. Super duża budka.
            Nie widzę, żadnych minusów. Jestem nim zachwycona.
            Miałam wcześniej BJ Elite, z którego byłam bardzo zadowolona, lecz obawiałam się, że zip na swoich małych kółeczkach nie da rady, ale się myliłam.
            Zdecydowanie polecam ten wózek.
            • agnes_nyc Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 05.03.15, 19:07
              tez jestem szczesliwa posiadaczka zipa i mega zadowolona z mojego turkusiku
              miesci sie w nim moj 2,5 letni syn jak i corka 5 letnia smile
              • cibeles Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 08.03.15, 16:04
                Dziewczyny, czy oparcie nie jest zbyt niskie dla starszych dzieci? Ma tylko 41cm.
                Jak się zachowuje na nierównej powierzchni (np. kostce brukowej), czy nie telepie dzieckiem?
                • annulka79 Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 08.03.15, 17:23
                  Nie mierzyłam wprawdzie oparcia ale ma na pewno więcej niż 41cm
                  • gniesia007 Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 09.03.15, 21:37
                    oparccie ma co najmniej 48cm
                    • cibeles Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 10.03.15, 09:14
                      a, no to fajnie smile tylko dlaczego w takim razie w oficjalnych specyfikacjach jest 16"/41cm?
                      • gniesia007 Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 10.03.15, 09:50
                        to juz trzeba pytac producenta czemu ktos byka strzelil, moim zdaniem jest to błąd i dla nich to strata bo nie kazdy sie dopytuje ile to oparcie ma tylko stwierdza ze skoro tak malo to nie sa zainteresowani
                        tutaj masz link do wątku ze zdjeciami Koali0405 forum.gazeta.pl/forum/w,101614,156549515,156549515,Baby_Jogger_ZIP_z_5_latkiem_i_1_5_roczniakiem.html
              • la_ra23 Re: pytania do dziewczyn które już go zakupiły 09.03.15, 18:24
                a czy polecacie ten wózek takze poza miasto? zastanawiam sie na zakupem zipa, ewentualnie baby jogger versa. mieszkam pod Krakowem, ale zdecydowana większość dróg jest utwardzona. synek ma rok, drugi 2 i pół. versa przeraza mnie pod wzgledem wagi ale ma duzo innych plusow (i wieksze kola). w przyszlosci planuje jeszcze jedno dziecko i tak sobie mysle, że versa mogłaby mi służyć juz od samego początku. Czy zip właśnie rozkłada się całkowicie do pozycji leżącej? do versy moge dopiąć dostawkę, a czy zip posiada taka opcję? prosze o rade

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka