Dodaj do ulubionych

kuiłam Peg Perego Booklet

06.08.14, 11:59
Jesli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ajantura Re: kuiłam Peg Perego Booklet 06.08.14, 12:09
      Ja mam pytaniasmilejaka jest wysokość oparcia i szerokość i głębokość siedziska. I jaki jjest podnozeksmilei buda czy naciaga się dużo.dzięki za odp.smile
      • helginia Re: kuiłam Peg Perego Booklet 06.08.14, 13:46
        Wys.oparcia 50
        Szerokość siedziska 30 w najwyższym miejscu i 35 w najszerszym
        Głębokość siedziska około 27 i 41 z podnóżkiem. Budka fajnie zasłania, bo jest jeszcze taki dalszek na końcu.
        • monika_kas Re: kuiłam Peg Perego Booklet 06.08.14, 14:01
          Możesz wstawić zdjęcia? smile
    • sztucznamrowka Proszę o fotki :) 06.08.14, 20:22
      Jestem ciekawa jak prowadzenie i podbijanie, czy ma on regulowaną rączkę?
      Na fotkach w sklepie nie widzę pałąka....kolorystyka dla chłopca słaba....
      jaki masz kolorek i dla jakiego pasażera?
      • sztucznamrowka Re: Proszę o fotki :) 06.08.14, 20:37
        Teraz sprawdziłam, że wszystkie akcesoria typu pałąk, folia, uchwyt na kubek trzeba dokupywać....sad
        Zastanawia mnie jednak ten model.....
        • magda79pn Re: Proszę o fotki :) 06.08.14, 21:46
          też mi się podobał kiedyś, ale nie chciało mi się czekać, aż będzie w sprzedaży tongue_out

ja bym kupiła, gdyby był w promocji big_grin
          • magda79pn a który kolor ładniejszy? 06.08.14, 22:38
            aquamarine czy czarny ???
    • atwar1 Re: kuiłam Peg Perego Booklet 07.08.14, 14:38
      A ja jestem ciekawa czy tapicerke da sie zdjac do prania w pralce? Wiele fajnych wózków nie ma tej opcji i mi to przeszkadza( fusion, gesslein)
      Niby drobiazg ale ważny.
      Ogólnie fajny ten booklet- ciekawe jak sie prowadzi?
      Magda79- liczymy na szybką recenzję wink
      • helginia Re: kuiłam Peg Perego Booklet 07.08.14, 19:09
        Miałam kupić bjcm ale jak dla mnie podbija się nie do przyjęcia, podnozek mnie wkurzył (choć wiem, ze jest na niego patent), i brak amortyzacji. Fajny gt ale już za ciężki. Zamówiłam
        wiec pega w ciemno. Rączka regulowana, podnozek tez. Podbija się doskonale jak dla mnie ( 163 cm). Kosz ogromny i dostęp do niego b.dobry. (Ugina się z tylu taki paląk od kosza). Paląk dokupilam, folie tez. Ale folia jest taka sama jak od booka itp. Koła nie klekoczą, choć ja jeździłam nim odpiera 2 razy. Buda może jest lepsza w bjcm, ale to trzeba by porównać stawiając je koło siebie. Ja zaraz jadę na wakację z przyjaciółką, która ma bjcm więc dokładnie wszystko porównamy. Amortyzacja wyczuwalna, szczególnie z pasażerem w środku. Mam kolor różowy dla 6 miesięcznej córeczki. Wstailabym zdjęcia, ale cholera chyba nie umiem tego zrobić sad

• atwar1 Re: kuiłam Peg Perego Booklet 07.08.14, 19:46
          Zdjęcia prześlij komuś na maila to wstawimy.
          A jak będziesz na wakacjach to porób trochę fotek porównawczych z bj- chętnie zobaczymy.
          A co z tą tapicerką? Da się zdjąć- zobacz w instrukcji bo sama raczej jeszcze prania nie potrzebujesz wink
          • magdinka32 czym stelaż różni się od booka plus ? 07.08.14, 20:14
            Cześć dziewczyny, nie miałam jeszcze czasu przeanalizować dokładnie , też mam na stanie citi mini i booka plus, stelaż wydaje się podobny właśnie do booka plus. Jest na pewno nieco mniejszy ale sam system mocowania kół, być może jest podobnie amortyzowany ?
            Chyba w mojej sytuacji nie opłaca mi się wkręcać w booklet'a ? big_grin
            P.S Mały ma 4mce a mnie już mierzi jakaś nowa spacerówka (choć nie testowaliśmy jeszcze tej od booka). Nasi mężowie niedługo założą osobne forum anty-wózkowe smile)))
            • sztucznamrowka Re: czym stelaż różni się od booka plus ? 09.08.14, 13:59
              Mój M zawsze mnie straszy, że będzie regularnie tutaj wchodził i czytał co wypisuję...big_grin ale na szczęście nie ma na to czasu he he he big_grin
              • kar-ula Re: czym stelaż różni się od booka plus ? 09.08.14, 23:05
                A mój sam mi ostatnio podsuwa, co mam pisać big_grin Jak Joie testowałam, to mi wymieniał, jakie plusy i minusy mam wpisać na forum, jak udało się zrobić hamulec w Nipperze to powiedział "sfotografuj i na forum zamieść, moze ktoś sobie skorzysta". No jeszcze trochę i się sam upomni o nowy wózek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka