Przeszukałam forum i nie znalazłam zbyt wiele o Teutoni. Czy ktoś użytkuje model z tego roku Be you albo cosmo, zeby cos wiecej powiedzieć o tych wózkach. Spodobał mi sie film na you tube, który pokazuje dobra amortyzacje (czy aby na pewno taka jest). Wózek ma sporo funkcji, wygląda solidnie i jak dla mnie ładnie sie prezentuje ( zwłaszcza z gondolą Comfort plus). Ważne dla mnie są skrętne koła, wygodna spacerówka i ładny wygląd (chociaz o gustach sie nie dyskutuje
Zastanawiałam sie jeszcze nad Peg Perego Book Plus (ale zniechecily mnie niektóre opinie dotyczace stelaża) i brałam jeszcze pod uwage Bebecar Ip-Op At (ale tez nie znam tego wózka. Teutonia jakaś najfajniejsza mi sie wydaje. A i jeszcze nie wiem, czy na kilka pierwszych miesiecy nie kupiue uzywanej Emmaljungi (na śniegi, jak by były ).
Moze ktoś mi coś poradzi w temacie. Niestety w moim mieście nie ma mozliwości zobaczyc tych wózków na zywo i dopiero we wrzesniu wybiore sie do sklepu do Krakowa. Przy okazji, gdyby ktos znał jakies namiary na dobry sklep wózkowy w Krakowie, bede wdzieczna.